• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrildik mi ayrilmadik mi!

Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!

siz konu açarsınız isteyen yazar isteyen yazmaz.siz kişilerle böyle konusamassınız,hakkınız yok.
Burdaki bütün bayanlar kk bekcisi bilmiyorsanız öğrenin bence.
kişileri yönetmek size düşmez,kendinize özel internet sayfası açın ozaman

Öfke ile kalkan zararla oturur derler.
Bir de şuna takıldım sevgilinzden şüphe mi duyuyordunuz? Başkaları falan demişsiniz. Sizi hiç aldattı mı?o_O

Haklisiniz malesef huyum oyle :KK43: aynen beklicem ararsa arar.
beklerken dur son mesaj atıyım deyip "aramadığına göre ayrılmışız beni sevsen arardın bu son mesaj bye" gibi şeyler yazma tamam mı :) böyle şeyleri yapanlar çok kkdada okuduk defalarca.çok komik oluyor ciddiye almıyor karşı taraf o zaman.yüklenmişsin oda sinirlenmiş aramamış ama bence gerçekten sevse arardı.ava giderken avlanmışsın canım.üzülme dönerse senindir dönmezse senin olmamıştır sal gitsin :63:

siz konu açarsınız isteyen yazar isteyen yazmaz.siz kişilerle böyle konusamassınız,hakkınız yok.
Burdaki bütün bayanlar kk bekcisi bilmiyorsanız öğrenin bence.
kişileri yönetmek size düşmez,kendinize özel internet sayfası açın ozaman

Banlanmis zaten. Hem konu aciyor hem de yorum yazan birine kukruyor. Ayip gerçekten de..

İyide sizin istediğiniz cevabı verdiyse neden azarladınız ki?! Sizin mesajınız dışında garip birşey göremedim ben. Bence sabredin eğer geri dönerse ki ilişkiniz uzun yada ciddiyse böyle biteceğini sanmıyorum o zaman düzgünce hatalı olduğunuzu ona haksızlık yaptığınızı söyler ve bundan sonra yapmazsınız. Gerisi ona kalmış tabi, ama daha fazla üstüne gitmeyin derim. Nys cnm sn msglsn glba s.s. :/ olayına dönmesin durum.

Ben sevgilinize sorduğunuz soruyu merak ettim ne sormuştunuz...

Yaşlarınız kaç acaba? bu tarz tripler bana çok çocuksu geldi de kusurabakma.. :110: senin hoşçakal yazından sonra hiçbişey yazmadıysa bitmiştir. Zaten dünden razıymış o da bitmesine.. salla gitsin ;)

taktik elde patlamis.. durduk yere, sirf sevgiliyi yalvartmak, kendini bi buyutmek icin olay cikarilirsa bu olur iste..
arkadaslar soylemis zaten ama ne olursun 'bu sana son msjim' seklinde bsy yazma tekrardan.. cunku zaten hem rest cekip, hem afra tafra yapip cevap alamamissin, daha fazlasi olmasin..

Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
Bence,
Adam senin carlama potansiyelini görmüş, en ufak soruna bile cevap vermiyor!!!
Sende, Kapıyı da açınca
Fırsat bu fırsat kaçmış, gitmiş...
Arkasından el salla :-)

Cok fevri ve hatali tavirlar sergilemissin ben olsam ayrilirdim acik ve net. Simdi ayrilmamissa barisirsaniz boyle devam ettigin surece iliskiyi mahfedersin sonunda illa ayrilirsiniz demedi deme. Keskin sirke küpüne zarar..

Hyr heryerde goruyorum artik yeter yasimi soylemk istesem ztn yazarim..

Sana daha önceki yazdığm mesajda yaşını sormuştum.. bu yazdıklarından anladım zaten yazmana gerek yok bu saatten sonra.. bana kalırsa daha ergen bile değilsin :) bi de karşındaki bayan sana hiçbir şekilde hakaret etmemesine rağmen 9-10 yaşındasın yazmışsın. O çocuk senden ucuz kurtulmuş bence zeki çocukmuş.. :)

Hanımlar,
konuya yorum yapın olur mu? Ne de olsa banlı şu anda, arkasından banı hakkında konuşmak uygun olmaz değil mi;)

Back
X