- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
merhaba kızlar, benim önceki konumu okuyanlar bilir ama yinede özet geceyim: benim sevgilim vardı vardı diyorum sanırım artık yok... en son buluşmamızda facesini göstermemişti bide yalan söylemişti telefonum girmiyor diye bide telefonuna beni adımla soyadımla kaydetmişti.... bide bi kıza napıyosn diye mesaj atmıştı... bide en son buluşmamızdan sonra iki gündür hic birsey yazmıyordu bana faceye giriyordu ama benim orda olduğm halde yazmıyordu ben cok yüz verdiğim için her dediğini kabul ettim baslarda sigarayı bırak demişstm oda zamanla demişti sonradan beni kabul eden böyle etsin dedi baslarda cok farklıydı yani..... sonra ipler onun eline geçti bi anda..... bende aklı basına gelir diye bide burdaki yorumlardan yola çıkarak, son olaylardan sonra onu faceden sildim telefon numarasını sildim.... silmemin üstünden aradan 10 gün geçti 10gündür hicbirsey yazmadı insan bi sormazmı neden sildin ne yaptım hatam nedir diye? okulda karşılaştık dün kac kere yakaladım baktığını arkadaşımda farketti ...... arkadaşım diyor sorsun niye bakmakla kalıyor cokmu zor bi mesaj atmak...diyeceksinizki simdi niye hala böyle bir adamı önemsiyorsun ama seviyorum gördükçe de anılarımız aklıma geliyor hatasını anlasın istiyorum ama anlamayacakmı ya baslarda o kadar heyecanlı adam 1 ayda sanki beş yıllık ilişkimiz var moduna geçti nerde hata yaptım ben? şöyle birseyde var akrabası öldü memlekete gitmsti geldikten hemen sonraki gün buluşmak istedi.... diyorm sevmese niye beni görmek istesinki?özledinmi diyorm ahiret sorusu soruyosn heralde sevmediğim birini görmek isteyecek halim yok diyo özledm demek cokmu zor diyorum yapıım böyle diyemem diyo ama bence içinden bana demek gelmiyo..... sizcede öyle değilmi
benim gercek anlamda biseyler yasadığım ilk ilişkimdi ya ben onun için her fedakarlığı yapardım yemin ederim ama sansıma nasıl bir insan düştü bir insan nasıl bu kadar ilgisiz ve umursamaz olur aklım almıyor
yanımdayken gayet ilgili sevdiğini anlıyorm ama ........

Son düzenleme: