ayrıldık mı onu bile umursamıyor ama sevmiyorsa niye hala bakıyor

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar, benim önceki konumu okuyanlar bilir ama yinede özet geceyim: benim sevgilim vardı vardı diyorum sanırım artık yok... en son buluşmamızda facesini göstermemişti bide yalan söylemişti telefonum girmiyor diye bide telefonuna beni adımla soyadımla kaydetmişti.... bide bi kıza napıyosn diye mesaj atmıştı... bide en son buluşmamızdan sonra iki gündür hic birsey yazmıyordu bana faceye giriyordu ama benim orda olduğm halde yazmıyordu ben cok yüz verdiğim için her dediğini kabul ettim baslarda sigarayı bırak demişstm oda zamanla demişti sonradan beni kabul eden böyle etsin dedi baslarda cok farklıydı yani..... sonra ipler onun eline geçti bi anda..... bende aklı basına gelir diye bide burdaki yorumlardan yola çıkarak, son olaylardan sonra onu faceden sildim telefon numarasını sildim.... silmemin üstünden aradan 10 gün geçti 10gündür hicbirsey yazmadı insan bi sormazmı neden sildin ne yaptım hatam nedir diye? okulda karşılaştık dün kac kere yakaladım baktığını arkadaşımda farketti ...... arkadaşım diyor sorsun niye bakmakla kalıyor cokmu zor bi mesaj atmak...diyeceksinizki simdi niye hala böyle bir adamı önemsiyorsun ama seviyorum gördükçe de anılarımız aklıma geliyor hatasını anlasın istiyorum ama anlamayacakmı ya baslarda o kadar heyecanlı adam 1 ayda sanki beş yıllık ilişkimiz var moduna geçti nerde hata yaptım ben? şöyle birseyde var akrabası öldü memlekete gitmsti geldikten hemen sonraki gün buluşmak istedi.... diyorm sevmese niye beni görmek istesinki?özledinmi diyorm ahiret sorusu soruyosn heralde sevmediğim birini görmek isteyecek halim yok diyo özledm demek cokmu zor diyorum yapıım böyle diyemem diyo ama bence içinden bana demek gelmiyo..... sizcede öyle değilmi:( benim gercek anlamda biseyler yasadığım ilk ilişkimdi ya ben onun için her fedakarlığı yapardım yemin ederim ama sansıma nasıl bir insan düştü bir insan nasıl bu kadar ilgisiz ve umursamaz olur aklım almıyor:(yanımdayken gayet ilgili sevdiğini anlıyorm ama ........

Son düzenleme:
merhaba kızlar, benim önceki konumu okuyanlar bilir ama yinede özet geceyim: benim sevgilim vardı vardı diyorum sanırım artık yok... en son buluşmamızda facesini göstermemişti bide yalan söylemişti telefonum girmiyor diye bide telefonuna beni adımla soyadımla kaydetmişti.... bide bi kıza napıyosn diye mesaj atmıştı... bide en son buluşmamızdan sonra iki gündür hic birsey yazmıyordu bana faceye giriyordu ama benim orda olduğm halde yazmıyordu ben cok yüz verdiğim için her dediğini kabul ettim baslarda sigarayı bırak demişstm oda zamanla demişti sonradan beni kabul eden böyle etsin dedi baslarda cok farklıydı yani..... sonra ipler onun eline geçti bi anda..... bende aklı basına gelir diye bide burdaki yorumlardan yola çıkarak, son olaylardan sonra onu faceden sildim telefon numarasını sildim.... silmemin üstünden aradan 10 gün geçti 10gündür hicbirsey yazmadı insan bi sormazmı neden sildin ne yaptım hatam nedir diye? okulda karşılaştık dün kac kere yakaladım baktığını arkadaşımda farketti ...... arkadaşım diyor sorsun niye bakmakla kalıyor cokmu zor bi mesaj atmak...diyeceksinizki simdi niye hala böyle bir adamı önemsiyorsun ama seviyorum gördükçe de anılarımız aklıma geliyor hatasını anlasın istiyorum ama anlamayacakmı ya baslarda o kadar heyecanlı adam 1 ayda sanki beş yıllık ilişkimiz var moduna geçti nerde hata yaptım ben? şöyle birseyde var akrabası öldü memlekete gitmsti geldikten hemen sonraki gün buluşmak istedi.... diyorm sevmese niye beni görmek istesinki?özledinmi diyorm ahiret sorusu soruyosn heralde sevmediğim birini görmek isteyecek halim yok diyo özledm demek cokmu zor diyorum yapıım böyle diyemem diyo ama bence içinden bana demek gelmiyo..... sizcede öyle değilmi:( benim gercek anlamda biseyler yasadığım ilk ilişkimdi ama sansıma nasıl bir insan düştü bir insan nasıl bu kadar ilgisiz ve umursamaz olur aklım almıyor:(yanımdayken gayet ilgili sevdiğini anlıyorm ama ........

Blöfünüzü görmüş, ilişkiyi de bitirmiş.

Kabul etmesi zor ama size değer vermiyor, bu kadar basit.

Bir kaç ay içinde sizin ilişki yılan hikayesine döndü:31:
Ne zaman bağlandın bu kadar anlamadım:53:
Onun dışında etrafında onlarca insan var...
O adamın zerre kadar umrundaysan bende bişey bilmiyorum...

Bir kaç ay içinde sizin ilişki yılan hikayesine döndü:31:
Ne zaman bağlandın bu kadar anlamadım:53:
Onun dışında etrafında onlarca insan var...
O adamın zerre kadar umrundaysan bende bişey bilmiyorum...

bağlandım çünkü normalde ben biriyle görüsüyodm fakat sadece görüşmekle kalıyordu bisey hissedemiyordm yani bu benim ilk elini tuttuğum insandı ve kalbim ona karsı yoğun duygular hissetti ilk kez yasadığım seyler.... bu yüzden kolay bırakamıyorum onlarca insan var ama sevemiyorum takılı kaldım bunda arkadaşımı arıyorum hergün kafasını sisiriyorum niye böyle yaptı ararmı ne yapayım diye kızda artık bıktı beni dinlemekten niye hala soruyosn hersey acık diyo ama benim bi türlü aklımdan cıkmıyo gece bile ara ara uyanıp düsünüyorm telefonuma bakıyorum meaj atmış mı diye :(( sağolun yorumunuz için....... mesaj atmazmı sizce :(

Son düzenleme:
bağlandım çünkü normalde ben biriyle görüsüyodm fakat sadece görüşmekle kalıyordu bisey hissedemiyordm yani bu benim ilk elini tuttuğum insandı ve kalbim ona karsı yoğun duygular hissetti ilk kez yasadığım seyler.... bu yüzden kolay bırakamıyorum onlarca insan var ama sevemiyorum takılı kaldım bunda arkadaşımı arıyorum hergün kafasını sisiriyorum niye böyle yaptı ararmı ne yapayım diye kızda artık bıktı beni dinlemekten niye hala soruyosn hersey acık diyo ama benim bi türlü aklımdan cıkmıyo gece bile ara ara uyanıp düsünüyorm telefonuma bakıyorum meaj atmış mı diye :(( sağolun yorumunuz için....... mesaj atmazmı sizce :(

bence atmaz atarsada cevap vermemelisin sonu yok herşey belli..
boşuna üzme kendini..

Onemli olan ilk olmasi degil son olabilmesidir.
Bir erkek gercekten sevdigi ve kaybetmek istemedigi kiza özledim de der seviyorum da der der de der demekle kalmaz ne gerekiyorsa yapar onu hos turmak icin.
Size bunlari yapmiyosa aramiyosa yok ozledim diyemem yok yapim bu yok canım sıkkın yok moralim bozuk bla bla diyorsa sizi sevmiyordur.Arada bir msj atarsa veya bakiyorsa da vs istemem yan cebime koy hesabi.iste erkekler bu kadar nettir.
Oncelikle kendinizi sevin.

Bir erkek gercekten sevdigi ve kaybetmek istemedigi kiza özledim de der seviyorum da der der de der demekle kalmaz ne gerekiyorsa yapar onu hos turmak icin.
Size bunlari yapmiyosa aramiyosa yok ozledim diyemem yok yapim bu yok canım sıkkın yok moralim bozuk bla bla diyorsa sizi sevmiyordur.Arada bir msj atarsa veya bakiyorsa da vs istemem yan cebime koy hesabi.iste erkekler bu kadar nettir.
Oncelikle kendinizi sevin.[/QU

aslında acık hersey dediğiniz gibi ama bu benim salak beynim anlamak istemiyor :( sağolun yorumunz için

Oncelikle kendinizi sevin.[/QU

aslında acık hersey dediğiniz gibi ama bu benim salak beynim anlamak istemiyor :( sağolun yorumunz için

Eğer peşinden koşsaydı inan bana sen şu an onu bu kadar düşünmeyecektin. Aslında seninki de onun peşinden koşmadığı için yaşadığın bir üzüntü. Artık bitmesi gerektiğini kabul etmelisin. Acı biliyorum ama geçecek. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.

O senin onun umursadığını hala biliyor. Umursama onu artık. Yoluna devam et.

merhaba kızlar, benim önceki konumu okuyanlar bilir ama yinede özet geceyim: benim sevgilim vardı vardı diyorum sanırım artık yok... en son buluşmamızda facesini göstermemişti bide yalan söylemişti telefonum girmiyor diye bide telefonuna beni adımla soyadımla kaydetmişti.... bide bi kıza napıyosn diye mesaj atmıştı... bide en son buluşmamızdan sonra iki gündür hic birsey yazmıyordu bana faceye giriyordu ama benim orda olduğm halde yazmıyordu ben cok yüz verdiğim için her dediğini kabul ettim baslarda sigarayı bırak demişstm oda zamanla demişti sonradan beni kabul eden böyle etsin dedi baslarda cok farklıydı yani..... sonra ipler onun eline geçti bi anda..... bende aklı basına gelir diye bide burdaki yorumlardan yola çıkarak, son olaylardan sonra onu faceden sildim telefon numarasını sildim.... silmemin üstünden aradan 10 gün geçti 10gündür hicbirsey yazmadı insan bi sormazmı neden sildin ne yaptım hatam nedir diye? okulda karşılaştık dün kac kere yakaladım baktığını arkadaşımda farketti ...... arkadaşım diyor sorsun niye bakmakla kalıyor cokmu zor bi mesaj atmak...diyeceksinizki simdi niye hala böyle bir adamı önemsiyorsun ama seviyorum gördükçe de anılarımız aklıma geliyor hatasını anlasın istiyorum ama anlamayacakmı ya baslarda o kadar heyecanlı adam 1 ayda sanki beş yıllık ilişkimiz var moduna geçti nerde hata yaptım ben? şöyle birseyde var akrabası öldü memlekete gitmsti geldikten hemen sonraki gün buluşmak istedi.... diyorm sevmese niye beni görmek istesinki?özledinmi diyorm ahiret sorusu soruyosn heralde sevmediğim birini görmek isteyecek halim yok diyo özledm demek cokmu zor diyorum yapıım böyle diyemem diyo ama bence içinden bana demek gelmiyo..... sizcede öyle değilmi:( benim gercek anlamda biseyler yasadığım ilk ilişkimdi ya ben onun için her fedakarlığı yapardım yemin ederim ama sansıma nasıl bir insan düştü bir insan nasıl bu kadar ilgisiz ve umursamaz olur aklım almıyor:(yanımdayken gayet ilgili sevdiğini anlıyorm ama ........

Buluşmak,elini tutmak daha ileri düzeyde bir şeyler yaşamak bile bazen sevdiğinin göstergesi değildir.

Tek çiçekle bahar geçmez muhabbeti.Biraz onunla biraz sizinle...

Trene bakar gibi bakan adamdan hayır çıkmaz.İcraat yok.:ssz::6:

Ayrıca unut artık şunu.Gerçekten yazık ediyorsun kendine.

Buluşmak,elini tutmak daha ileri düzeyde bir şeyler yaşamak bile bazen sevdiğinin göstergesi değildir.

Tek çiçekle bahar geçmez muhabbeti.Biraz onunla biraz sizinle...

Trene bakar gibi bakan adamdan hayır çıkmaz.İcraat yok.:ssz::6:

Ayrıca unut artık şunu.Gerçekten yazık ediyorsun kendine.

haklısınız ama ben cok kötüyüm gerçekten mesaj atmamak için zor duruyorum :(

10 gun aramamis, sormamis...
Sevse kac yazar...
Sizi umursamiyor...
Bana kalirsa bir sure hoslanmis, ama sevmek, iliskiyi ciddiye almak gibi durumlar soz konusu bile degil...
Uzgunum...
Kendinizi yipratmayin, sizi hakeden, onemseyen insanlarla zamaninizi harcayin, boyle dengesiz insanlarla degil...

Back
X