Ayrıldık.. Ona geri dönmelimiyim bilmiyorum Mantiğim ön plana çıktı :( :(

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
2 bucuk yıldır devam eden bir ilişkimiz vardı Hep birşeyler yüzünden kavga eder dururduk Ben suçlu olsam da kimi zaman özür dilerdim ne kadar kavga etsekde oda benden bende ondan gidemeyeceğimizi iyi bilirdik ama ben cok yorulmuştum bu ilişkiden artık yoruldum tükendim bana hakaret etmişti. bende artık dayanamadım cok zor oldu ama gittim..
İnanamadı önce kabul edemedi 1 aydır ayrıyız nerede ise sürekli mesaj atıyor yalvarıyor şans istiyor günlerce evimizin önüne geldi sabahladı aglamayan insan ağladı.. bunca yılın hatrına ona 1 şansı cok görecek değilim elbette. ama benim bu 1 ay içinde fikirlerim düşüncelerim cok değişti
Ben bir evin bir kızıyım babamı kaybettim annemden başka kimsem yok annem ise benim rahat etmemi işi gücü olan biri ile evlenmemi istiyor
Oda kendince haklı ben ilerde ne kendimi ne cocuklarımı kimseye muhtaç etmek istemiyorum.. rahat etmek istiyorum
Erkek arkadaşım ise çicekci. cicekci dükkanında 800 tl maaşla çalışıyor ve kasımda askere gidecek
Ben önceden bunu sorun yapmazdım ama artık mantıgım ön planda. askerden sonra napacaksın? dediğim de sen karışma yapılır birşeyler Allah büyük
Dükkan acarım kredi çekerim vs.. tamam da bu işler böyle olmuyor ben bunu sorduğumda kendisine beni yalnış anlıyor
Samanlık seyran olmuyor işte parasız olmuyor keşke olsa ama olmuyor Onu boşu boşuna beklemekten hayatımı maffetmekten korkuyorum
Sırf bu durum böyle diyede onu bırakmak istemiyorum
Günlerdir cok vicdanım sızlıyor onu o hallerde görmek istemezdim acı cekmesini istemezdim ama içimden dönmek gelmiyor
İşi gücü olan mantıklı saygılı birisi olsun istiyorum.. evleneyim yuvamı kuruyum.. ama bi yandanda böyle düşünüyorum napacağmı bilmiyorum
Ben illa cok zengin olsun evi olsun arabası olsun istemiyorum ki.. Ama yoksul bir hayat yaşamak cocuklarıma o hayatı yaşatmak hep çile sıkıntıda çekmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum bu ayrılık belkide bana bir işaretti. onuda bilmiyorm cok kararsızım ne yapmalıyım. Ben 21 yaşındayım kendisi 23 yaşında cok zor bir karar hata yapmaktan pişman olmaktan korkuyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var.

2 bucuk yıldır devam eden bir ilişkimiz vardı Hep birşeyler yüzünden kavga eder dururduk Ben suçlu olsam da kimi zaman özür dilerdim ne kadar kavga etsekde oda benden bende ondan gidemeyeceğimizi iyi bilirdik ama ben cok yorulmuştum bu ilişkiden artık yoruldum tükendim bana hakaret etmişti. bende artık dayanamadım cok zor oldu ama gittim..
İnanamadı önce kabul edemedi 1 aydır ayrıyız nerede ise sürekli mesaj atıyor yalvarıyor şans istiyor günlerce evimizin önüne geldi sabahladı aglamayan insan ağladı.. bunca yılın hatrına ona 1 şansı cok görecek değilim elbette. ama benim bu 1 ay içinde fikirlerim düşüncelerim cok değişti
Ben bir evin bir kızıyım babamı kaybettim annemden başka kimsem yok annem ise benim rahat etmemi işi gücü olan biri ile evlenmemi istiyor
Oda kendince haklı ben ilerde ne kendimi ne cocuklarımı kimseye muhtaç etmek istemiyorum.. rahat etmek istiyorum
Erkek arkadaşım ise çicekci. cicekci dükkanında 800 tl maaşla çalışıyor ve kasımda askere gidecek
Ben önceden bunu sorun yapmazdım ama artık mantıgım ön planda. askerden sonra napacaksın? dediğim de sen karışma yapılır birşeyler Allah büyük
Dükkan acarım kredi çekerim vs.. tamam da bu işler böyle olmuyor ben bunu sorduğumda kendisine beni yalnış anlıyor
Samanlık seyran olmuyor işte parasız olmuyor keşke olsa ama olmuyor Onu boşu boşuna beklemekten hayatımı maffetmekten korkuyorum
Günlerdir cok vicdanım sızlıyor onu o hallerde görmek istemezdim acı cekmesini istemezdim ama içimden dönmek gelmiyor
İşi gücü olan mantıklı saygılı birisi olsun istiyorum.. evleneyim yuvamı kuruyum.. ama bi yandanda böyle düşünüyorum napacağmı bilmiyorum
Ben illa cok zengin olsun evi olsun arabası olsun istemiyorum ki.. Ama yoksul bir hayat yaşamak cocuklarıma o hayatı yaşatmak hep çile sıkıntıda çekmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum bu ayrılık belkide bana bir işaretti. onuda bilmiyorm cok kararsızım ne yapmalıyım. Ben 21 yaşındayım kendisi 23 yaşında cok zor bir karar hata yapmaktan pişman olmaktan korkuyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var.

ne anneni ne kendini sıkıntıya sokma...bu kadar sıkıntısını yaşadığın insanla evlenip birde maddiyatsızlıklamı uğraşacaksın. Allah aşkına kafanı kullan kaç yaşındasınki evdemi kaldın sanki...ne kısmetler çıkar karşına

daha yaşınız evlilik için sorumluluk almak için küçük bence ama siz bilirsiniz tabiki.aklınızda soru işareti varsa orada bir durun düşünün derim .okuryasınız kariyer yapın güzel bir işiniz olsun evlilik daha sonra düşünebilirsiniz bence

Madem soğudun,zamanındada seni çok üzdü geri dönme tabii ki.
Evlilikte maddiyat önemli değil diyen insanlara katılmıyorum.
Maddiyat kadın için problem olmazsa erkek için oluyor.
Ayın sonunu getiremediğinde veya çocuklar birşey isteyip alamadığında erkekler bunalıma giriyor.
Ne kendiler mutlu oluyor,ne eşlerine huzur veriyorlar.
Ben aşkta mantıkta olması taraftarıyım.
Bir insan mantık olarak sana uymuyorsa baştan kestirip atacaksın ki yanlış insana aşık olmayasın.

ne anneni ne kendini sıkıntıya sokma...bu kadar sıkıntısını yaşadığın insanla evlenip birde maddiyatsızlıklamı uğraşacaksın. Allah aşkına kafanı kullan kaç yaşındasınki evdemi kaldın sanki...ne kısmetler çıkar karşına

Haklsıınız ama bir yandanda onu öyle gördükce
Vicdanım cok sızlıyor belki beni onun kadar seven birini bulamam bunuda bilyorum
Ama maddiyat ck önemli ne kadar değil desemde kndi kendime kandıramıyorum artık kendimi..
Onun işini gücünü kurmasını bekleyecem diye daha cok yıllar gececek belki 3 4 sene..

Madem soğudun,zamanındada seni çok üzdü geri dönme tabii ki.
Evlilikte maddiyat önemli değil diyen insanlara katılmıyorum.
Maddiyat kadın için problem olmazsa erkek için oluyor.
Ayın sonunu getiremediğinde veya çocuklar birşey isteyip alamadığında erkekler bunalıma giriyor.
Ne kendiler mutlu oluyor,ne eşlerine huzur veriyorlar.
Ben aşkta mantıkta olması taraftarıyım.
Bir insan mantık olarak sana uymuyorsa baştan kestirip atacaksın ki yanlış insana aşık olmayasın.

haklısınız.. ben önceden bunları hiç düşünmezdim
çünkü ona çok aşıktım herşeyin üstesinden gelirdik diye düşünüyordum
Ama şimdi benim onun işini gücünü kurmasını bekleyecek askerden dönmesini bekleyecek gücüm yok
Onun yerine.. hayatıma bakıyım diyorum işi gücü olan mantıklı bir insan olsun diyorum. ama bu kararım ne derece dogru değil bilmiyorum
Şu hayatta pişman olmak ve keşke demek en cok korktuğum iki şeydir.
:( :(

Haklsıınız ama bir yandanda onu öyle gördükce
Vicdanım cok sızlıyor belki beni onun kadar seven birini bulamam bunuda bilyorum
Ama maddiyat ck önemli ne kadar değil desemde kndi kendime kandıramıyorum artık kendimi..
Onun işini gücünü kurmasını bekleyecem diye daha cok yıllar gececek belki 3 4 sene..

3 günlük dünyada neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun anlamıyorum. ondan ayrılır 1 ay ağlarsın ama beraber olunca hergün evlilik uzaktan görüldüğü gibi birşey değil istediğini alamayınca huzursuz olursun.Paranın evlilik üzerindeki rolü büyük bence.
İnsanın kendine yaptığı düşmanlığı kimse yapamaz. daha yaşın çok küçük gez toz ne onun derdine düştün.

ama vicdanım cok sızlıyor onu öyle gördükçe üzlüyorum
Acı cekmesinide istemiyorum .. :14:

Bu hayatta kendini düşüneceksin Sevgi(!)
İleride seni senin gibi düşünecek mi bakalım...
Senin bu hayatta duygusallık yerine daha çok katı olman gerekiyor..
Zor olman gerekiyor..
Herkes hata yapar ama senin bence hata yapma lüksün yok..
Eğer biri olucaksaksa da ömrünün kalanını rahat geçirmelisin...
Zaten hayatına başka biri girdiğinde anında unutursun onu üzülme :51:

daha yaşınız evlilik için sorumluluk almak için küçük bence ama siz bilirsiniz tabiki.aklınızda soru işareti varsa orada bir durun düşünün derim .okuryasınız kariyer yapın güzel bir işiniz olsun evlilik daha sonra düşünebilirsiniz bence

ben şu an için evlilik düşünmüyorum elbette ama insan geleceğini düşünüyor düşünmek zorundaym benm kimsem yokki arkamda ?
Adalet bölümü okuyorum ilk yılımı bitirdim..
ben geleceim olan birini istiyorum.. geleceğimin belli olmayan birini değil
Onun işini gücünü kurmasını bekleyeyim derken daha cok üzüleceğim acı cekeceğim bu seferde o gidecek belki bilemiyorum hiç
sadece tam ve düzgün bir karar vermek pişman olmak istemiyorum ..
zaten en zor kararı verdim ama .. vicdanım dur diyor.

3-5 sene sonra onun askerden gelip çok güzel bir iş kurup mutlu bir evlilik yaptığını gördüğünüzde üzülmeyecekseniz, ayrılın. Ben olsam böyle düşünürdüm.

Askerliğini beklemek, geleceğini parlak görmemek; sevmeyen insan için zor gelir. İkiniz de güzel meslekler edinip bir evi çok rahat geçindirebilirsiniz ama o kadar sevmiyorsunuz gibi hissettim

İkinizin yasi da evlenmek icin cok kucuk.
Once cocuk bi askere gitsin, sen de kacmiyorsun ya bekleyin bi muddet.
Caliskan insan ekmegini her yerde bulur. Sen de calisirsin katkida bulunursun.
He diyosan ki ben calismam, bi evin bi kiziyim, konfora alistim, hic cocuga da umit verme. O hayatla mucadele ederken sen destek olmalisin, yaninda olmalisin. Herkes prensesler gibi yasamak ister, ama ben sevdigimle berabersem zaten prensesimdir:115:
Dedigim gibi yasiniz kucuk, olgunlasmaniz lazim ikinizin de.

Ne kadar danışıyor gibi görünseniz de aslında siz kararınızı vermişsiniz aklınıza bir kere bu düşünceler geldiyse bundan sonra bu adam ağzıyla kuş tutsa da size yaranamayacak. Bunda vicdan yapılacak bi taraf göremiyorum eşiniz olacak kişinin maddi durumunun iyi olmasını istemek en doğal hakkınız. Asıl bu düşüncelerle ona dönerseniz iki tarafta mutsuz olacak ve iki tarafa da haksızlık edeceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı :)

çiçekçi olmasından degilde sana hakaret etmesinden rahatsız ol ... Işi gücü dört dörtlügüm diyenler hep mutlu olmuyorr

3-5 sene sonra onun askerden gelip çok güzel bir iş kurup mutlu bir evlilik yaptığını gördüğünüzde üzülmeyecekseniz, ayrılın. Ben olsam böyle düşünürdüm.

Askerliğini beklemek, geleceğini parlak görmemek; sevmeyen insan için zor gelir. İkiniz de güzel meslekler edinip bir evi çok rahat geçindirebilirsiniz ama o kadar sevmiyorsunuz gibi hissettim

Haklısınız sanırım bunları düşünecek kadar çok sevmiyorum artık onu

Ne kadar danışıyor gibi görünseniz de aslında siz kararınızı vermişsiniz aklınıza bir kere bu düşünceler geldiyse bundan sonra bu adam ağzıyla kuş tutsa da size yaranamayacak. Bunda vicdan yapılacak bi taraf göremiyorum eşiniz olacak kişinin maddi durumunun iyi olmasını istemek en doğal hakkınız. Asıl bu düşüncelerle ona dönerseniz iki tarafta mutsuz olacak ve iki tarafa da haksızlık edeceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı :)

haklısınız ama pişman olmaktan çor korkuyorum.. o nedenle bu kararı vermek cok zor geliyor bana

Son düzenleme:
İkinizin yasi da evlenmek icin cok kucuk.
Once cocuk bi askere gitsin, sen de kacmiyorsun ya bekleyin bi muddet.
Caliskan insan ekmegini her yerde bulur. Sen de calisirsin katkida bulunursun.
He diyosan ki ben calismam, bi evin bi kiziyim, konfora alistim, hic cocuga da umit verme. O hayatla mucadele ederken sen destek olmalisin, yaninda olmalisin. Herkes prensesler gibi yasamak ister, ama ben sevdigimle berabersem zaten prensesimdir:115:
Dedigim gibi yasiniz kucuk, olgunlasmaniz lazim ikinizin de.

kendisi benim okumamı bile istemedi
değil ki benimi çalıştıracak.. tabiki ben böyle düşünmüyorum bende elimden geldiğince yardmcı olurum destek olurum
ama bu kadar emegi fedakarlığı yapacak kadar sevmiyorum onu artık sanırım bu düşünceler içerindetim

başka fikrini söylebilecek var mı
Hala kararsızım hala ne yapacağımı bilemiyorum.. pişman olmaktan korkuyorum
hani gelen gideni aratır derler ya ah demekten cok korkuyorum.
ama bir yandanda böyle:14:

Back
X