Ayrıldık.. Ona geri dönmelimiyim bilmiyorum Mantiğim ön plana çıktı :( :(

önün açık yanı yarın bir gun devlet memuru olursan pişman olursan ne olur dımı

Haklısınız.. bni cok kısıtladı biliyormsnz
okulumu bile okumamı istemedi.
ben sırf benim önüm acık diye onu bırakmadım bırakmak aklımdan bile geçmedi..
ama olmuyor işte sogumuşum ondan duygualrım hislerim körelmiş..
cok şey yaşadık cok zor olacak belki ama böylesi en iyisi
bir arkadaşım dediki ilerde onu işini gücünü kurmuş iyi bir evlilik yapmış olarak gördüğünde üzülecekmisin?
Bu sorunun cevabını bulamadım sahi üzülürmuüyüm o zaman ah edermiyim..

Hemen tel.no değiştir
asla buluşma konuşma önerilerinide yerine getirme kes at

kızlarımızı başkaların köpek demesi aşağlaması ,dövmesi için dünya'ya getirmiyoruz ,sizde kendinizi sevin kendinize saygı duyun böyle defolu erkeklerde kıymetli zamanınızı ve gençliğinizi heba etmeyin vardır değer bilen saygılı olan bunu istediğinizide belirtin ilk tanıştığınızda ön koşul olarak ,saygısız adam insanı hasta eder olmaz olsun onun aşkıda ,kendiside

bundan sonra ilk yapacağım o olacak
hayatıma birileri girecek elbet onunda girecektir.. hep böyle acı cekecek değil ya
en ufak bir saygısızlıgında. asla olmucak
onu o kadar cok seviyordum o kadar çok aşıktım ki... tüm saygısızlıklarına yaptıklarına göz yumdum..
ha ben hatalı değilmidim elbetteki cok hatalıdım cok hatalarım oldu ama bu ona.. bana köpek demesini seni aileme layik görmüyorum demesni gerektirmezdi asla.. bu sözü beni bitiren son sözü oldu
Bana diyr ki şimdi hepsi sinirle onları söylemek istemediğimi biiliyorsun diyor.. neye yarar ?
dilin onları söyledikten sonra kalbin farklı söylemş
Neye yarar benim sevgim bittikten sonra

haklısınız.. ben önceden bunları hiç düşünmezdim
çünkü ona çok aşıktım herşeyin üstesinden gelirdik diye düşünüyordum
Ama şimdi benim onun işini gücünü kurmasını bekleyecek askerden dönmesini bekleyecek gücüm yok
Onun yerine.. hayatıma bakıyım diyorum işi gücü olan mantıklı bir insan olsun diyorum. ama bu kararım ne derece dogru değil bilmiyorum
Şu hayatta pişman olmak ve keşke demek en cok korktuğum iki şeydir.
:( :(

Tebrikler :) Büyüdün :) Çok doğru bi karar vermişsin. Evlilik sevgiyle olmuyo. Evlenebilecek niteliklere sahip olmak gerekiyor. Bu nitelikler sadece maddiyat da değil. Aile terbiyesi, edep, saygı, sorumluluk sahibi olma, mantıklı kararlar verme, olgunluk, kararlılık, azim, sabır... Daha neler neler... Öyle kuru sevgiyle olacak iş değil. Tabi kuru bi diploma ve iyi maaşla da olacak iş değil. Üniv. yıllarımda bi yardımcı doçentle evlilik planları yapıyodum. İyi bi kariyer, iyi bi maaş, Leonardo Dicaprio görüntüsü... Deliler gibi aşıktım ona. Sürekli kavga ederdik sizin gibi. 2 sene boyunca ağlamadığım gün yoktu. Bi gece yine çok kavga ettik. Ben yine yalvardım yakardım. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sabah uyandım, yüzümü yıkadım, yatağıma döndüm, baktım sırılsıklam! ''Hayvan'' dedim birden! :) Hemen telefona sarıldım, aradım. ''Hayvan! Senden nefret ediyorum.! Sakın bi daha beni arama. Ne salakmışım bu zamana kadar peşinden koşmuşum.'' dedim. Sinirlendi, ''Hayır terk edemezsin, seni bulurum, hayatı dar ederim sana vs...'' dedi. Dedim ki: ''Seninle yaşamaktan daha kötü bişey olamaz! Allah'ım çok şükür içimden senin sevgini aldı. Şu an bomboşum sana karşı. Sadece sana harcadığım zaman için kızgınım.'' :) Gerçekten kuş gibi hafiflemiştim! :) Zaten evleneceğin insana karşı Allah öyle bi sevgi veriyo ki insanın içine... Tamam diyosun, bu! Öyle heyecan aşk falan değil, seviyorum diye ayılıp bayılmalar salaklıkmış... Sonsuz sadakat ve bağlılık hissediyosun. Gerçek anlamda huzur ne demekmiş öğreniyosun... Tebrik ederim. Çok mantıklı ve doğru bir karar vermişsin :)

Tebrikler :) Büyüdün :) Çok doğru bi karar vermişsin. Evlilik sevgiyle olmuyo. Evlenebilecek niteliklere sahip olmak gerekiyor. Bu nitelikler sadece maddiyat da değil. Aile terbiyesi, edep, saygı, sorumluluk sahibi olma, mantıklı kararlar verme, olgunluk, kararlılık, azim, sabır... Daha neler neler... Öyle kuru sevgiyle olacak iş değil. Tabi kuru bi diploma ve iyi maaşla da olacak iş değil. Üniv. yıllarımda bi yardımcı doçentle evlilik planları yapıyodum. İyi bi kariyer, iyi bi maaş, Leonardo Dicaprio görüntüsü... Deliler gibi aşıktım ona. Sürekli kavga ederdik sizin gibi. 2 sene boyunca ağlamadığım gün yoktu. Bi gece yine çok kavga ettik. Ben yine yalvardım yakardım. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sabah uyandım, yüzümü yıkadım, yatağıma döndüm, baktım sırılsıklam! ''Hayvan'' dedim birden! :) Hemen telefona sarıldım, aradım. ''Hayvan! Senden nefret ediyorum.! Sakın bi daha beni arama. Ne salakmışım bu zamana kadar peşinden koşmuşum.'' dedim. Sinirlendi, ''Hayır terk edemezsin, seni bulurum, hayatı dar ederim sana vs...'' dedi. Dedim ki: ''Seninle yaşamaktan daha kötü bişey olamaz! Allah'ım çok şükür içimden senin sevgini aldı. Şu an bomboşum sana karşı. Sadece sana harcadığım zaman için kızgınım.'' :) Gerçekten kuş gibi hafiflemiştim! :) Zaten evleneceğin insana karşı Allah öyle bi sevgi veriyo ki insanın içine... Tamam diyosun, bu! Öyle heyecan aşk falan değil, seviyorum diye ayılıp bayılmalar salaklıkmış... Sonsuz sadakat ve bağlılık hissediyosun. Gerçek anlamda huzur ne demekmiş öğreniyosun... Tebrik ederim. Çok mantıklı ve doğru bir karar vermişsin :)

Şu an bende öyle hafifm ki gerçekten hayat varmış diyorum..
artık hergün agladığım üzüldüğüm göz yaşı döktüüğüm acaba ilerimiz nolcak diye düşündüğüm birisi yok hakaret eden bagıran cagıran birisi yok
Benim de günden güne sevgim bitmiş öyle bitmiş ki.. artık son noktaya gelmişm.. teşekkür ederim bu güzel yazınız iiçin anlatıkklarınız için. inş kararım dogrudur ve inşallah iyiki derim.

Haklısınız.. bni cok kısıtladı biliyormsnz
okulumu bile okumamı istemedi.
ben sırf benim önüm acık diye onu bırakmadım bırakmak aklımdan bile geçmedi..
ama olmuyor işte sogumuşum ondan duygualrım hislerim körelmiş..
cok şey yaşadık cok zor olacak belki ama böylesi en iyisi
bir arkadaşım dediki ilerde onu işini gücünü kurmuş iyi bir evlilik yapmış olarak gördüğünde üzülecekmisin?
Bu sorunun cevabını bulamadım sahi üzülürmuüyüm o zaman ah edermiyim..

herkes kaderini yaşar bunu kul bilmez....

o zaman uzatma durumu ayrıl sen kendı krıterlerınde bır koca adayı bul bu ıkınız ıcınde belkı daha ıyı olur

çok üzüldüm yaşadıklarınıza
benim bunları yaşayacak ne gücüm nede tahammülüm var su an sadece vicdanım sızlıyor
umarım oda alışır bu duruma sürekli mesajlar atıyor..
sizin bu durumunuz bana mantıgın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

anliyorum canim. benimde eski nisanlim vicdanim sizlasin diye demedigi kalmamisti. yok ben onun 2 bucuk senesini yemisim simdide yari yolda birakmisim falan filan.. ama bosver icin rahat olsun. iyi kötü 2 bucuk seneniz gecmis, olmuyorsada olmuyor. ikiniz icinde tecrübe oldu bunlar. istemedigin halde onunla evlilik yoluna girersen asil ozaman vicdanin sizlar. sen öyle birseye kalkismadan anladin olmayacagini..
zamanla insan herseye alisiyor. oda kabul edecek bir sekilde vazgecicekdir ozaman daha rahat olucaksin iyiki olmamis diyeceksin. Allah hakkinda hayirlisini versin.

Back
X