Tebrikler :) Büyüdün :) Çok doğru bi karar vermişsin. Evlilik sevgiyle olmuyo. Evlenebilecek niteliklere sahip olmak gerekiyor. Bu nitelikler sadece maddiyat da değil. Aile terbiyesi, edep, saygı, sorumluluk sahibi olma, mantıklı kararlar verme, olgunluk, kararlılık, azim, sabır... Daha neler neler... Öyle kuru sevgiyle olacak iş değil. Tabi kuru bi diploma ve iyi maaşla da olacak iş değil. Üniv. yıllarımda bi yardımcı doçentle evlilik planları yapıyodum. İyi bi kariyer, iyi bi maaş, Leonardo Dicaprio görüntüsü... Deliler gibi aşıktım ona. Sürekli kavga ederdik sizin gibi. 2 sene boyunca ağlamadığım gün yoktu. Bi gece yine çok kavga ettik. Ben yine yalvardım yakardım. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sabah uyandım, yüzümü yıkadım, yatağıma döndüm, baktım sırılsıklam! ''Hayvan'' dedim birden! :) Hemen telefona sarıldım, aradım. ''Hayvan! Senden nefret ediyorum.! Sakın bi daha beni arama. Ne salakmışım bu zamana kadar peşinden koşmuşum.'' dedim. Sinirlendi, ''Hayır terk edemezsin, seni bulurum, hayatı dar ederim sana vs...'' dedi. Dedim ki: ''Seninle yaşamaktan daha kötü bişey olamaz! Allah'ım çok şükür içimden senin sevgini aldı. Şu an bomboşum sana karşı. Sadece sana harcadığım zaman için kızgınım.'' :) Gerçekten kuş gibi hafiflemiştim! :) Zaten evleneceğin insana karşı Allah öyle bi sevgi veriyo ki insanın içine... Tamam diyosun, bu! Öyle heyecan aşk falan değil, seviyorum diye ayılıp bayılmalar salaklıkmış... Sonsuz sadakat ve bağlılık hissediyosun. Gerçek anlamda huzur ne demekmiş öğreniyosun... Tebrik ederim. Çok mantıklı ve doğru bir karar vermişsin :)