ayrıldık üstelik bunu arkadaşıyla söyletti.. :( ??

senin adına gerçekten üzüldüm canım bütün yorumları okuyamadım ama şuan toparlamışsın buna sevindim.. okurken o kadar çok benzettimki durumlarımızı zor bi dönemdeyiz umarım üstesinden geliriz bu süreç içerisinde önce güçlü olacağına insanın kendisinin inanması lazım sanırım,
pişmanlık duyar mı diye hala merak ediyo musun bilmiyorum canım ama bence pişman olcak eminim ilk önce kendide kabul edemez çünkü senin onu ne denli benimsedğini ve hayatının merkezi yaptığını bilio (ve bu biz kızların en büyük hatası)ama sonra hem kendi kabul eder hem de yavaş yavaş burnu sürter gibi geliyo tabi kendini çekmiş durumda kalırsan..
buna önce sen inan sonra saten ister istemez biras iyi hissediosun bana herkes dediği şu: "pişman olur " demekki bildikleri war inandım bende buna buyüzden diorumki kendi kendime eğer ilerde pişman olmazsa bile üstünden zaman geçmiş olcak ben de zaten toparlamış olcam belkide önemsemicem....
içini rahat tutmaya çalış en sevdiğin şeyleri yap ve tat almaya çalış bundan mesela ben bu 2 gündür alışveriş manyağı oldum ekonomik olarak sıkıntıya sokcak beni ama mutlu olym yeterki:)

pişmanlık duyar mı diye hala merak ediyo musun bilmiyorum canım ama?

merak ediyorum canım etmiyorum desem yalan olur..çok ediyorum hemde ama..o hayatına devam ediyor sonuçta..bende bunu yapmak istiyorum..umurumda değilmişki davranmayıda geçtim hakketten umurumda olmasın istiyorum bana aldığı herşeyi yaktım..çünkü gördükçe ağlıycaktım.içim acıycaktı..bende senin gibi düşünüyorum ben kendimi toparlıyımda isterse o pişman olmasın ben zaten unutmuş olacağım onu..

ne saçma arkadaşıyla haber yollamalar felan
asıl çocuk olan o
erkeklere onlarsız yapamayacağımızı hissetirmek çok yanlış bence kendilerini bi halt sanmaya başlıyorlar
dozunda bırakmak en iyisi..
arama sorma arkadaşım çek kendini bırak o deli divane olsun sana

merak ediyorum canım etmiyorum desem yalan olur..çok ediyorum hemde ama..o hayatına devam ediyor sonuçta..bende bunu yapmak istiyorum..umurumda değilmişki davranmayıda geçtim hakketten umurumda olmasın istiyorum bana aldığı herşeyi yaktım..çünkü gördükçe ağlıycaktım.içim acıycaktı..bende senin gibi düşünüyorum ben kendimi toparlıyımda isterse o pişman olmasın ben zaten unutmuş olacağım onu..

belur arkadaş bu gün nasılsın durum ne

ne saçma arkadaşıyla haber yollamalar felan
asıl çocuk olan o
erkeklere onlarsız yapamayacağımızı hissetirmek çok yanlış bence kendilerini bi halt sanmaya başlıyorlar
dozunda bırakmak en iyisi..
arama sorma arkadaşım çek kendini bırak o deli divane olsun sana

canım çok haklsıın ne yazıkkii ben bu durumu yeni anlayabildim..herşeyi onunla yaşadım bide....ben ne bilim sevgimi belli ettikçe daha çok hoşuna gider sanıyordum..meğer kendini vazgeçilmez görüyormuş..erkeklerin bakış açısını falan hiç bilmiyordum..ewett ya bide o var kendi bitti diyemio..eğer bittiyse söyle bile dedim yani buna rağmen demedi..demek ki cvp için arayıp durmamdan zevk alıyordu bu kadar basit..wayy be kıza bak nasıl deli divane falan diye düşünüyordu demek.. çektim zaten canım..bitmiş demişsin falan bile demedim.. 6.gün hiçbirşekilde iz bırakmıom ortalarda ark. konuşmuom zaten hepsini sildim msnden..kendide yok..eskiden olsa arardım tam tersini yapıyorum..ben aslında deli divane olsun yokluğumu hissetsin de istiyorum dediğin gibi..ama okulda bitti geçen yıl bizim uzaklık var 12 saat sence yinede mümkünmü..birşekilde aklına gelipte araması beni..

Son düzenleme:
belur arkadaş bu gün nasılsın durum ne

valla canım iyiyim ya ben dün işte dayanamayıp bida baktım facene de kızlar 3'e çıkmış gece o yüzden uyuyamadım ne güzel kafam rahattı 3-4 gündür.. :)ama yanii atlatıyorum ya ben..önceden niye açmıyor telimi diodum kafamı ona takıyordum o yüzden bu kadar yıpranıyordum e bittiğini biliyorum şimdi o yüzden huzurluyum..karşılaşma falan söz konusu olmuyor msn imde yok..uzaklık var biliosun...face doğru düzgün girmeyen adam face zırt bırt girmeye başlamış ama..tek hareketlilik onda ben köşeme çekildim :)

Son düzenleme:
canım çok haklsıın ne yazıkkii ben bu durumu yeni anlayabildim..herşeyi onunla yaşadım bide....ben ne bilim sevgimi belli ettikçe daha çok hoşuna gider sanıyordum..meğer kendini vazgeçilmez görüyormuş..erkeklerin bakış açısını falan hiç bilmiyordum..ewett ya bide o var kendi bitti diyemio..eğer bittiyse söyle bile dedim yani buna rağmen demedi..demek ki cvp için arayıp durmamdan zevk alıyor bu kadar basit..wayy be kıza bak nasıl deli divane falan diye düşünüyordu demek.. çektim zaten canım..bitmiş demişsin falan bile demedim.. 6.gün hiçbirşekilde iz bırakmıom ortalarda ark. konuşmuom zaten hepsini sildim msnden..kendide yok..eskiden olsa arardım tam tersini yapıyorum..ben aslında deli divane olsun yokluğumu hissetsin de istiyorum dediğin gibi..ama okulda bitti geçen yıl bizim uzaklık var 12 saat sence yinede mümkünmü..birşekilde aklına gelipte araması beni..

görde bak nasıl deli divane olacaktır seviyorsa
on iki saatlik mesafe ne ki tatlım aşk varsa dünyanın öbür ucuda olsa peşine takılıp gelir..
ama dediğim gibi sensizliği hissetsin meraktan başka şey düşünemez hale gelsin ki geri dönsün..
tavır alma ne ona ne de arkadaşlarına gayet rahat ol dünyanın onsuzda döndüğünü bildiğini bilsin

on iki saatlik mesafe ne ki tatlım aşk varsa dünyanın öbür ucuda olsa peşine takılıp gelir..
ama dediğim gibi sensizliği hissetsin meraktan başka şey düşünemez hale gelsin ki geri dönsün..
tavır alma ne ona ne de arkadaşlarına gayet rahat ol dünyanın onsuzda döndüğünü bildiğini bilsin

ayy inşallah ya:1: tavır almadımda benim kendime ait facem yoktu..açmakta istemedim sırf o açmış misilleme algılamasın diye..msnmde vardı birkaç ortak arkadaşımız onları engelledim tek..haber alamasın diye..bide onu sildimm..ben aslında şuan rahatımda o bunu bilmiyor tabii..hiçbir vasıta ile haber alamaz..sadece kendisinin araması lazım..fazla mı sessizliğe gömülmüş oluyorum ki böylede..:40:

Son düzenleme:
ayy inşallah ya:1: tavır almadımda benim kendime ait facem yoktu..açmakta istemedim sırf o açmış misilleme algılamasın diye..msnmde vardı birkaç ortak arkadaşımız onları engelledim tek..haber alamasın diye..bide onu sildimm..ben aslında şuan rahatımda o bunu bilmiyor tabii..hiçbir vasıta ile haber alamaz..sadece kendisinin araması lazım..fazla mı sessizliğe gömülmüş oluyorum ki böylede..:40:

çok ii yapmışsın cnm. şimdi meraktan çıldırıodur:27:

valla canım iyiyim ya ben dün işte dayanamayıp bida baktım facene de kızlar 3'e çıkmış gece o yüzden uyuyamadım ne güzel kafam rahattı 3-4 gündür.. :)ama yanii atlatıyorum ya ben..önceden niye açmıyor telimi diodum kafamı ona takıyordum o yüzden bu kadar yıpranıyordum e bittiğini biliyorum şimdi o yüzden huzurluyum..karşılaşma falan söz konusu olmuyor msn imde yok..uzaklık var biliosun...face doğru düzgün girmeyen adam face zırt bırt girmeye başlamış ama..tek hareketlilik onda ben köşeme çekildim :)

durumu kabulleniyorsun ne güzel umut beslemiyorsun inş böylece daha çabuk etlatırsın inş

onun ki yine 12 saat benimkisi 18 saat hiç takmıyorum diyorum seviyorum oda beni seviyor ya önemli olan bu diyorum çok takmıyorum bazen onu çok özlediğimi hissetiğim anlar oluyo o zaman biraz üzülüyorum cnm ben defalarca kaktım 18 saat demedim yanına gittim yani diyeceğim seviyorsa er geç anlayacak bunu unutma pişmanlık yaşayacak umarım bunu görürsün ki zevk alırsın sen sadece duygularını içinde yaşa ona belli etme hatta kimseye ki bi tarafları kalkmasın bellurcum

çok ii yapmışsın cnm. şimdi meraktan çıldırıodur:27:

umarım öyledir tatlıım ya..

durumu kabulleniyorsun ne güzel umut beslemiyorsun inş böylece daha çabuk etlatırsın inş.
onun ki yine 12 saat benimkisi 18 saat hiç takmıyorum .
seviyorsa er geç anlayacak bunu unutma pişmanlık yaşayacak umarım bunu görürsün ki zevk alırsın sen sadece duygularını içinde yaşa ona belli etme hatta kimseye ki bi tarafları kalkmasın bellurcum

Evet canım diğer türlüsünde işin içinden çıkamam daha önce çok kötü oldum bu yüzden şuan bu kadar güçlüyüm..o zaman üzüleceğimi bile bile arar ..takipte olurdum bu sefer takıntı oluyor..ayy allah korusun o günleri hatırlamak bile istemiyorum valla keyfim yerinde yanii..:)
canım mesafeyi normalde bende takmıyorumda bizim bitti yani neticede..ben aramıyorum kendimi çektim iyi güzelde..hani yakında olsak sokakta görür duyguları alevlenir o yüzden dedim uzaklık var yinede ararmı diye.duygularımı zaten kimseyle paylaşmıyorum+ hiçbirşekilde ortak kimseyle haberleşmedim o günden sonra..girişimlerdede bulunmadım hiç..izdivaca çekildim bir nevi :)

Son düzenleme:

tatlım ortak arkadaşlarınızı engellerini kaldır
gayet bilindik sohbetlerini et onlarla
konuyu erkek arkadaşına getirdiklerinde hayırlısı gibi kelimelerle geçiştir.
ama senden haberdar olmasını sağla
acı çektiğini değil iyi olduğunu bilsin

onun ki yine 12 saat benimkisi 18 saat hiç takmıyorum diyorum seviyorum oda beni seviyor ya önemli olan bu diyorum çok takmıyorum bazen onu çok özlediğimi hissetiğim anlar oluyo o zaman biraz üzülüyorum cnm ben defalarca kaktım 18 saat demedim yanına gittim yani diyeceğim seviyorsa er geç anlayacak bunu unutma pişmanlık yaşayacak umarım bunu görürsün ki zevk alırsın sen sadece duygularını içinde yaşa ona belli etme hatta kimseye ki bi tarafları kalkmasın bellurcum

bende onu diyorum canım
bellurun yokluğunu hissetsin
dönecektir seviyorsa

tatlım ortak arkadaşlarınızı engellerini kaldır
gayet bilindik sohbetlerini et onlarla
konuyu erkek arkadaşına getirdiklerinde hayırlısı gibi kelimelerle geçiştir.
ama senden haberdar olmasını sağla
acı çektiğini değil iyi olduğunu bilsin

hımm anladım canım sağol...birsüre geçsin öyle yaparım şimdi 6.gün ya kasıtlı yaptığımı düşünür eskiden hemen arkadaşlarıyla iletişim kurardım çünkü..bu köşeme çekilme olayını ilk defa yaptım..biraz habersiz kalsın sonra ortak arkadaşlarla muabbet de ederim:) acı çektiğimi düşünmeye bilir yalnız çünkü ben hakketten acı çektiğim zamanlarda bugüne kadar onu hep aramışımdır..daha önce bitti demişti birkere o zamanda aramıştım mesela..bana dediğim gibi şey gibi geliyor sevgimden çok emin olduğu için..nasılsa avucumun içinde diye artistlik yaptı bence arıycak nasılsa diye..aramayınca şok olmuştur zaten o...:) yokluğumu hissetmeye başlamıştır..ben onu ilgisiz hiç bırakmamıştım ki affallıycaktır bence:) tek sorun uzaklık varya..ondan endişeleniyorum biraz

Son düzenleme:
hımm anladım canım sağol...birsüre geçsin öyle yaparım şimdi 6.gün ya kasıtlı yaptığımı düşünür eskiden hemen arkadaşlarıyla iletişim kurardım çünkü..bu köşeme çekilme olayını ilk defa yaptım..biraz habersiz kalsın sonra ortak arkadaşlarla muabbet de ederim:) acı çektiğimi düşünmeye bilir yalnız çünkü ben hakketten acı çektiğim zamanlarda bugüne kadar onu hep aramışımdır..daha önce bitti demişti birkere o zamanda aramıştım mesela..bana dediğim gibi şey gibi geliyor sevgimden çok emin olduğu için..nasılsa avucumun içinde diye artistlik yaptı bence arıycak nasılsa diye..aramayınca şok olmuştur zaten o...:) yokluğumu hissetmeye başlamıştır..ben onu ilgisiz hiç bırakmamıştım ki affallıycaktır bence:) tek sorun uzaklık varya..ondan endişeleniyorum biraz

uzaklığı hiç düşünme bence
bakarsın dayanamayıp çıkıp geliverir
ne kadardır birliktesiniz canım siz

ay inşallah ya..
canım 3 yıl olcaktı geçen yıldan beri ayrı şehirlerdeyiz ama..

Bizde ayrı şehirlerdeyiz tatlım
benim ilişkim yedi yıllık ve cumartesi ayrıldık
ve düşünmüyorum aklını başka yerlere odaklamaya çalış
düşündükçe saplanır kalırsın çünkü

cnm bencede ortak arkadaşlarla görüş mesela bizde çoğu kişi bilmiyor ayrıldığımızı msn de falan karşılaştığımzda naber nasılsın e illa ki onuda soruyorlar bende bitti anlaşamadık olmadı diyorum hatta bizi çok iyi bilenler şaşırıyo nasıl bu kadar rahatsın diye hayırlısı böyleymiş demekki kendimi üzmekle elime bir şey geçmez diyorum =))) diyorum da içim kan ağlıyo bunları söylerken ama enazından üzüldüğümü onlara belli edemem çünkü bu konuşmalar onun kulağına gidicek bunu bildiğim için ortak arkadaşlarımızla konuşurken rahat davranmaya çalışıyrm

cnm bencede ortak arkadaşlarla görüş

ya hakketten mi ben sessiz kalmayı tercih etmiştim..benim msnde yok o..bu msnde pek eklememişim arkadaşları falan..eskiden ortak face var diye ordan konuşuyordum ama sonra ona ait oldu..msn de baktımda şimdi 3 kişi var ortak 2 siyle muabbeti kesildi zaten okuldan sonra..1ide bana ilişkinin bittiğini söyleyen kişi onuda ben tembihlemiştim benle konuştuğunu falan söyleme diye:) haber almasın istemiştim face açsam misilleme algılarr ..bu zamana kadar açmadımda o açar açmaz bende açınca .hakket ya kendi kendimi çıkmaza mı soktum ben şimdi arkadaşlar ?? 6. günümüz bu ayrılalı...biraz zaman geçince falan ne yapım face mi açıyım msn okul ark. mı ekliyim yoksa..sessizliğe devam mı edeyim şuan ki gibi... hangisi doğru olurr??????

Son düzenleme:
Back
X