arkadaşlar daha önce ben sevgilimi çok sıkıyorum kontrolsüzüm demiştim hatırlarsanız.orada kendimi pek ifade edemedim bu sıkma konusu aslında onun bana söylediği sözdü.o kadar aramam da nadir olan birşey hekketten çıldırtınca.kendimi kötü hissediyorum şuan haketmediğimi düşünüyorum. o kadar çok fedakarlıkta bulundum ki maddi manevi,üstelik ailem hepsi biliodu..tanışcaklar diye bakarken herşey mahvoldu.haddi hesabı yok yaptıklarımın eskiden çok seviodu emindim ama ben ona aşık olduktan sonra çekti kendini.son 1 yıldır ne yaparsa yapsın ağladım sızladım affettim.demiştim yazın'da sessizce çıktı hayatımdan ağla sızla yalvar aylar sonra döndü bana.ama hep eski halini aradım hep incitti beni kötü şeyler hatırlıyorum düzelcek geçecek dedim olmadı.daha geçen hafta bile ne sürprizler yaptım ama uzaklık var 12 saat tam..o gün ben onu çok aradıktan sonra aramadı beni bende onu.ama bugün en iyi arkadaşını aradım ünv. ortak arkadaşımız olan.ben konuşurum onla dedi.sonra beni aradı sıkılmış benden,istemiyorum bana göre değil demiş .ayrıldığını da ona söyletmiş..aramıycak mış beni çocuk gibi ağlar şimdi falan demiş.tamam dedim kapadım telefonu.arkadaşı msj atmış sonra tamam o benim en iyi arkadaşım ama sen bunu haketmedin yazmış sana her zaman destek olucam yanındayım 2.yi affettin sen o pişman olacak arıycak seni ama sakın affetme o sen bu kadar çabalarken umursamadı ,ağlamalarını kayle almadı .. o gün geldiğinde sende onun ağlamalarını umursama ne çekerse çeksin dedi..o senin sevginden o kadar emin ki seni kaybetme korkusu yaşamıyor yazmış
ama ben hazmedemiyorum hiç.. pişman olsun istiyorum hala

ama ben hazmedemiyorum hiç.. pişman olsun istiyorum hala

Son düzenleme: