• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık ve ben dayanayamayacak gibiyim

feelix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
19
15
8
önceki konum şuydu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kendimden-4-yas-kucuk-biriyle-beraberim.1036756/

çok kısa özet geçeyim. 26 yaşındayım, 22 yaşında biri ile tanışmıştım. kısa zamanda çok şey yaşadık ve gerçekte sevdiğimi sevildiğimi hissettim. yaş sorun olur mu demiştim, olmaz zamana bırak dediniz genelde. ben de öyle yaptım.

dönüşü yok bitti ve ben çok üzgünüm. geçer biliyorum. bunu anlayamayacak kadar tecrübesiz ya da ümidi kesecek kadar yaşlı değilim.

ama henüz çok yeni olduğu için canım çok yanıyor. uyumak işkence, uyanmak işkence. hareketlerim bile yavaşladı, sanki yok gibiyim.

bi sürü kırıcı şey söyledi. gerçekçi şeyler belki ama ben çok kırıldım. anladım ki hiç bi zaman ileriyi düşünmeden, evliliği kastetmiyorum yani genel olarak hiç bişey düşünmeden sadece yaşamak için yaşamış.

teselli istiyorum sadece.

Ayriliklar olabilir. Yaşi sizden büyük olsa da olabilirdi. Caniniz sagolsun, zamanla unutursunuz. Daha 26 yasindasiniz.

Nolduki neden ayrildiniz? Onceki konunda hersey gulluk gulistanlik gibi anlatmissin da.

Canın yanar. Bazı yollara bedelini ödemek üzere bile bile gireriz.
Ayrılık bu.. Ağlarsın, uykuların kaçar, hiçbir şeyin tadı yoktur. Yalnızlık çöker, burnunun direği sızlar,özlersin....
Ama bitmiştir. Olmayacaktır. Oldurmaya çalışma..! gecer hiç bir üzüntü sıkıntı üzerimizde kalmıyor.
Ne demiş Mevlana;
"Aşka uçma kanatların yanar" aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar"

Hayat böyle kimi zaman ağlatır...kimi zaman güldürür...

Nolduki neden ayrildiniz? Onceki konunda hersey gulluk gulistanlik gibi anlatmissin da.

öyleydi. ayrıldığımız güne kadar öyleydi. hafta sonu gelecekti. onun planını yaparken bi anda böyle ciddi konular konuşulmaya başladı. bi günde oldu yani. tabi bana göre bi günde, o içinde hesaplıyormuş demek ki bişeyler. hani düşünün bi saat öncesinde bilet bakıyosunuz bi saat sonrasında bu cümleler... sorumluluk alacak, bağlılık yaşayacak bi kafada değilim vs gibi. akşamına ayrılık.

Moralinizi bozmayin. Yasi sizden buyuk de olsa bu ayrilik yasanacakmis demek ki. Sorun etmeyin,yenisine saglik ;)

öyleydi. ayrıldığımız güne kadar öyleydi. hafta sonu gelecekti. onun planını yaparken bi anda böyle ciddi konular konuşulmaya başladı. bi günde oldu yani. tabi bana göre bi günde, o içinde hesaplıyormuş demek ki bişeyler. hani düşünün bi saat öncesinde bilet bakıyosunuz bi saat sonrasında bu cümleler... sorumluluk alacak, bağlılık yaşayacak bi kafada değilim vs gibi. akşamına ayrılık.
Himm. Erkenden ogrenmen iyi olmus. Sanirim ayrilik daha yeni. Caninin boyle yanmasi da normal. Bir sure sonra daha iyi hissedeceksin. Sadece biraz sabretmen lazim. Sen ciddi iliski istiyosun o ben baglanamam diyorsa ayrilik en dogru karar olmus. Tekrar donerseniz is cok daha kotu our sizin icin. Bitmisken unutmaya calisin.

22 yaş zaten çok küçük bence yani ciddi ve bağlı bir ilişki yaşamak için.
26 da çok büyük sayılmaz ama 22de biz üniversitede şenliklerde sabahlıyorduk,sevgilimle.
Hayırlısı olsun inşallah.

22 yaş zaten çok küçük bence yani ciddi ve bağlı bir ilişki yaşamak için.
26 da çok büyük sayılmaz ama 22de biz üniversitede şenliklerde sabahlıyorduk,sevgilimle.
Hayırlısı olsun inşallah.

lise mezunuydu, 4 yıldır çalışıyormuş. yani öyle şenlik kafasında biri değildi. benzerdi yaşantımız.

ki ben en başta bu bahanelerle gittim ona. olmaz dedim, sorun olur dedim. olmayacağına ikna etti, ben de ikna oldum zamanla.

ne bileyim. görememişim.

lise mezunuydu, 4 yıldır çalışıyormuş. yani öyle şenlik kafasında biri değildi. benzerdi yaşantımız.

ki ben en başta bu bahanelerle gittim ona. olmaz dedim, sorun olur dedim. olmayacağına ikna etti, ben de ikna oldum zamanla.

ne bileyim. görememişim.
Demek ki o da kendini farklı tanıttı ya da duyguları bitti.
Kendini suçlama bence.
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

önceki konum şuydu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kendimden-4-yas-kucuk-biriyle-beraberim.1036756/

çok kısa özet geçeyim. 26 yaşındayım, 22 yaşında biri ile tanışmıştım. kısa zamanda çok şey yaşadık ve gerçekte sevdiğimi sevildiğimi hissettim. yaş sorun olur mu demiştim, olmaz zamana bırak dediniz genelde. ben de öyle yaptım.

dönüşü yok bitti ve ben çok üzgünüm. geçer biliyorum. bunu anlayamayacak kadar tecrübesiz ya da ümidi kesecek kadar yaşlı değilim.

ama henüz çok yeni olduğu için canım çok yanıyor. uyumak işkence, uyanmak işkence. hareketlerim bile yavaşladı, sanki yok gibiyim.

bi sürü kırıcı şey söyledi. gerçekçi şeyler belki ama ben çok kırıldım. anladım ki hiç bi zaman ileriyi düşünmeden, evliliği kastetmiyorum yani genel olarak hiç bişey düşünmeden sadece yaşamak için yaşamış.

teselli istiyorum sadece.
22 yaşındaki birinden ne bekledinizki tabiki anı yaşayacak gençliğini yaşayacak sizde gençsiniz daha bundan sonra ilişkilerinze karşımdaki beklentilerimi karşılarmı ölçüp tartıp başlayın

(Bana kalırsa biraz daha zaman geçirmelisiniz . Yani 26 Yaşında evliliği düşünüyorsunuz normal ama o daha 22 yaşında .yani evlilik için çok çok erken değil mi ? Bana kalırsa evliliği şimdilik aklımızdan çıkarın .yani tatile gitmeler falan onun yanında kalmalar bir erkeğin reddedemeyeceği şeylerdir . Bazı şeylerhoşuna gitmiş olabilir.yani ciddi bişeydüşünmüyordur belki demek istediğim .)

Bunu yazmışım diğer konunuza.
Geçer zamanlar üzülme

Benden 12 yaş büyük sevgilim tarafından terk edildim
Yani yaşla ilgisi yok
Ne hissettiğini anlıyorum
Kolay olmuyor başlarda ama alışıyorsun
Onun sana yaptığı haksızlıkları düşün
Seni bırakıp gitmesini
Bunları düşündükçe daha güçlü hissediyorsun
Yaş ilerledikçe daha kolay atlatıyorsun .
Demek ki yanlış insanmış .

Merhaba sevgili feelix,
Ayrılık herkese acı verir ve dayanılmazdır. Acı çekeceksin. Bunun aksine kendini inandırmaya çalışma.
Benim tavsiyelerim.
1-Öncelikle tecrübeli ve olgun arkadaşlarına, yakınlarına yaşadıklarını anlat, onlarla konuş ve onlardan akıl al.
2- Günlerini yalnız geçirme, çalışıyorsan iş dışındaki zamanında mutlaka aile akraba yakın dostlar ve arkadaşlarınla ol, yalnız kalma. Özellikle akşamları, geceleri.
3-Kendini iş veya başka uğraşlarla oyala.
4- Günlük rutinini devam etttirmek için çaba göster, keyfinin veya enerjinin olmasını bekleme
5-Türkçe şarkılar dinleme.
Hayatını ve zamanını başka şeylerle doldur. Birgün atlatacaksın.

Back
X