Ayrildik ve emin degilim

Arkadaslarinla ayni fikirde olmasaydin doldurusa gelme imkanin olmazdi.
Demek ki sende onlar gibi düsünüyorsun sadece suan tahammül modundasin ve degismesini bekliyorsun..
Hosuna gitmeyen birseyler varsa ve kendisi degismek istemiyorsa seninle ayni fikri paylasmiyorsa o "hatalari" konusunda, sen ne yapsan ne kadar beklesen fayda etmez..
Evet tam olarak bu sanirim. Ama konussaydim daha farkli olurdu buna eminim. En azindan cabalardi duzeltmek icin. Ama boyle olunca adam cikip gitti. Ben ona firsat tanimamis oldum.

Ne diyim ki simdi onu da bilmiyorum. Beni kizlar doldurusa getirdi sen de boyle bi adamsin ondan sinirlendim denmez. Nasil konusmam gerekir?
Tabiki öyle denmez. Muhtemelen yarın goruseceksiniz ve ona dün yaptiklarimdan dolayı Özür dilerim strese girmiştim bir an ne dediğimi bilmiyordum pişmanlık duydum seni aradim ama acmadin küs durmayalim demelisin sevgilini senden iyi kimse taniyamaz ama buna benzer bir konusma yap niye dedin diye üstelemez büyük ihtimal sadece biraz fazla ilgi bekler sakinlesip durulduktan sonra biraz konuşabilir miyiz diyip karşına al ve konuş beklentilerini soyle ve onada senden ne tür beklentileri olduğunu sor tartışarak çözüm asla bulunmaz her zaman her koşulda birbirinizle konuşmayı deneyin.

Senin için ne yapsın istiyorsun adamdan zaten birlikte yaşıyorsunuz evli gibi işte

Tabiki öyle denmez. Muhtemelen yarın goruseceksiniz ve ona dün yaptiklarimdan dolayı Özür dilerim strese girmiştim bir an ne dediğimi bilmiyordum pişmanlık duydum seni aradim ama acmadin küs durmayalim demelisin sevgilini senden iyi kimse taniyamaz ama buna benzer bir konusma yap niye dedin diye üstelemez büyük ihtimal sadece biraz fazla ilgi bekler sakinlesip durulduktan sonra biraz konuşabilir miyiz diyip karşına al ve konuş beklentilerini soyle ve onada senden ne tür beklentileri olduğunu sor tartışarak çözüm asla bulunmaz her zaman her koşulda birbirinizle konuşmayı deneyin.
En mantiklisi bu sanirim cok tesekkur ederim.umarim yarin guzel bi gun olur.

Ayni evde bazen hic zaman gecirmedigimiz oluyor. Ya da evli degiliz bunun farkina varsin istiyorum. Hayat zaten zor daha da zorlastirmamak lazim.
Evli olmak istiyorsan aynı evde yaşama evlenmek istiyorum de adam ne istediğini bilmeden napsın memnunsun sanıyor belki hayatından.
Biz kadınlar harbi değişik varlıklarız adamın hiç bişeyden haberi yok sırf kızlar dedi diye olay çıkıyor

Ben de bu ayrilalim dedim tamam dedi bu saat oldu aramadi kafasini anlamiyorum. Resti cekerken dusunemedin mi pisman olacagini?

Evli olmak istiyorsan aynı evde yaşama evlenmek istiyorum de adam ne istediğini bilmeden napsın memnunsun sanıyor belki hayatından.
Biz kadınlar harbi değişik varlıklarız adamın hiç bişeyden haberi yok sırf kızlar dedi diye olay çıkıyor
Evlenmek icin hazir degiliz. Ve ayni evde kalmamiz mecburi gibi.

Ben de bu ayrilalim dedim tamam dedi bu saat oldu aramadi kafasini anlamiyorum. Resti cekerken dusunemedin mi pisman olacagini?
Biz insanlar her işin sonunu düşünebilseydik bir cok seyi zaten yapmazdik o yüzden arkadaşa diyecek birsey yok doldurulmus öfkeyle kalkip zararla oturmus en azindan farkina varmış.

Bana değer verse gitmezdi diye düşünmekte haksızsınız. O da, bana değer verse bu kadar laf edip, beni kırmazdı diye düşünebilir hakkıyla. İlişkinizde canınızı sıkan şeyler varsa bunları insanların verdiği gazla, patlama şeklinde değil, sakin sakin konuşabilmelisiniz. Bir şeyleri düzeltmenin tek yolu bu; düzgün iletişim. Tartışmalar, tripler, taktikler sadece daha fazla çıkmaz yaratır. Biraz zaman verin sakinleşsin. Daha sonra sorunlarınızı, beklentilerinizi konuşursunuz. Bir uyuşmazlık, çözülemeyecek şeyler varsa ayrılın da, daha doğru düzgün konuşamadan değil, yazık olur.

Back
X