Kanadada iş teklifi VS Türkiyede sevgili tribi. Adam doğru seçim yapmış. Ne yapsaydı siz istiyorsunuz diye geleceğini mi yaksın?Sevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim
Moralim çok bozuk, ben 23 yaşındayım o 27 yaşında .
Ne tavsiye edersiniz bana
Hayat senin hayatın deriz ne diyelimSevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim
Kiz deli misin sen :) Istikbal yapacakmis adamcagizSevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Kimi bulamaz kimi bilemez demişler ha ha haMillet ne şanslı yaBenim eskisi anca iş buldum Erzincan'a gidelim demişti. Hayattaki şansım
İnşallah olmaz. Ben Kanadada olsam hiç pişman olmamKafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
Babam Amerika ve Almanyada pilotluk yaparken.... Gel çoçukları burada doğsun derken bir nevi köyümü anamı bırakmam diyen..... Kulakların çınlasın anne pek iyi yaptın sanki.... Babamın ülkeye dönüşü mutsuzluğu pişmanlıklar...... Geçmişe gittim şimdi....... Seviyor ve anlaşıyorduysanız yanlış karar...... Fırsat varsa pişmanlığınızı ifade edin..... Burda bile yazarak vakit kaybetmeyin.....derim...... Tabi siz bilirsiniz genedeİyi de olan olmuş biten bitmiş.Gelmem demişsin ayrılmışsınız.Benim bildiğim tavsiye bitmiş bir olaya değil devam eden bir olaya verilir
Başak erkeği sevdimmi tam sever, bitirirse tam bitirir. Çok güçlü karakterleri vardır.Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
şimdiki aklım olsa çocuğumu kanada da doğururdum vatandaş olsun diye .komşum yapacaktı 3 ay orda yaşayıp ama pandemi oldu gidemedi maalesef.Çocuğum büyüyünce uğraşıp duracak oralara kapağı atmak için buralar daha da yaşanmaz olacağı içinBabam Amerika ve Almanyada pilotluk yaparken.... Gel çoçukları burada doğsun derken bir nevi köyümü anamı bırakmam diyen..... Kulakların çınlasın anne pek iyi yaptın sanki.... Babamın ülkeye dönüşü mutsuzluğu pişmanlıklar...... Geçmişe gittim şimdi....... Seviyor ve anlaşıyorduysanız yanlış karar...... Fırsat varsa pişmanlığınızı ifade edin..... Burda bile yazarak vakit kaybetmeyin.....derim...... Tabi siz bilirsiniz genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?