Ayrildik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alsum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
8
-1
1
28
Biz sınıf arkadasıydık beni coook seviyordu cok koruyordu 4yıl sevgili olduk sevgilim annemle abimle tanismisdi biz artik 18 yasindaydik sonra ben ondan annem izin vermedi ayrirdi bizi o yillarca beni unutamadi piskolojisi bozuldu ama ben evlendim annemin zoruyla baskasiyla evlendim hiç mutlu olamadim bosandim sonra hic kimseyle olmadi mutlu olamadim simdi anladim pişman oldum beni sadece o mutlu etmisdi gercek sevgiydi simdi pismanim cocuktum o zaman simdi olsa ayrilmam bi kere ona yazdimki seni cok uzdum hakkini helal et yazdim oda helal olsun ama bana bide yazma dedi simdi ne yapabilirim hayatim karardi sanki hergun ağliyorum ve mutlu olamadim ondan sonra hep şerefsizler karsima cikdi

Çocukluk hislerini bırakıp önüne mi baksan acaba, drama arıyorsun gibi geldi bana. Adamı da rahatsız etme. Kendi hayatına bak, biri bitti öbürü, o olmadı diğeri diye kosmana gerek yok. Biraz kendinle vakit geçir, odağını değiştir.

Siz ne yaparsınız bilmem ama adamı rahat bırakın.
Zaten 8 yil oldu ayrilali dönmem ama cocuktum olanlar icin pisma
evlendim 4 yil cocuk olmadi kocam bosadi ayrildim sonra 1 kisiyle bulusdum olmadi yani sonra kim yaklaştiysa kacdim korkdum

Zaten 8 yil oldu ayrilali dönmem ama cocuktum olanlar icin pismanim
Bitmiş gitmiş o köprünün altından çok sular akmış.Geçmişe takılmak yerine geleceğinizi düşünün Kendiniz için birşeyler yapın.İlla ilişki yaşamak zorunda değilsiniz.Geçmiş yaralarınızı sarın iyileşin kendinize odaklanın Adamı rahat bırakın Hayatını karıştırmayın bitti gitti.....

Drama kraliçesi ya. Asır geçmiş, çocukluk aşkı. Salsana

Okul iş var mı varsa ya da yoksa öyle şeylere odaklanın.
Calisiyorum ama 8 yil sonra aklima gelmesi ozlemem cok qarip

Her erkek bu yazdığın gibi adam çıkmaz anandan emdiğin sütü burnundan getirir kendini Müjde Ar' in filmi gibi " İstanbul un yeri neresi? " Sorusuna " gösterelim abla" derken bulursun

Her erkek bu yazdığın gibi adam çıkmaz anandan emdiğin sütü burnundan getirir kendini Müjde Ar' in filmi gibi " İstanbul un yeri neresi? " Sorusuna " gösterelim abla" derken bulursun
Anlamadim yazdiğinizi

Sence çocukluk aşkın hala 8 sene önceki gibi midir? Belki karşılaştıklarından bi farkı yoktur artık. 8 sene uzun zaman dilimi. Çocuğu rahat bırakın hayatınıza odaklanın.

Vallah bana boşluktasınız da, kafa yoracak mesele arıyorsunuz gibi geldi.
Başkasıyla evliyken, adam aklınıza gelmiyodu diye tahmin ediyorum.

Kendinize meşguliyet bulun, iki güne çıkar aklınızdan. Zira bu aşk falan degil, can sıkıntısı sadece.

Ayrildik derken? Zaten 500 yil once ayrilmis, ustune evlenip barklanmissiniz, adamda evlenmistir muhtemelen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…