ayrıldık:(

sağol esracım.sürekli dua ediyorum.dün gece çok garip bir rüya gördüm.yanımda sevdiğim bir abla var.çamurlu yokuş bir yol çıkıyoruz.çıkarken bir araba frenini tutamıyor ve yokuş yoldan üzerime çok süratlibir şekilde geliyor ben o anda aman Allah ım bu araba bana çarparsa ölürüm sonum geldi dememe kalmadan araba başka bir yere çarpıyor ve bacağımın kenarına dokunup aşağğı iniyor.bacağıma bakıyorum azıcık bi kızarma var hiç ağrı bile yok.sonra yokuşun sonunda bir kapı görüyorum aralıklı bir kapı.kapı kapanıyor üzerine kilitleniyor arkasına birsürü engel konuyor..kapının açılmasını imkansız olarak görüyorum fakat yanımdaki abla dua ediyor kapı yavaş yavaş açılıyor...ben şok oluyorum gördüklerime ve kapının içinde ışık nur gibi ışıktan hiçbirşey görünmüyor içeri giriyoruz..Allahım uyandığımda mutluydum çünkü dua ile imkansız herşey okadar basitleşiyor ki...ben bunu anladım...onunla tekrar birlikte olmak istemiyorım.onu sevdim fakat yok onu tanıdım ben.mutlu olamam ben onunla :(

Hakkında hayırlısı cnm seni cok ıyı anlıyorum aynısını bende yasadım nısanlımdan ayrıldım aylar gectı ustunden ama sen benden kucuksun o yuzden benden daha sanslısın
karsına daha ıyılerı cıkazaktır emınım yıllarının kıymetını bıl bu senın ıcın cok buyuk bır tecrube olmus.Ben sneın yasında hıckımseyle cıkmamıstım hayatıma gıren ılk ınsan 27 yasında gırmıstı ve benı bedbaht edıp gıtmıstı arkasına bıle bakmadan .umarım cektıklerını kısa bır surede unutursun
Rabbim yardımcın olsun

canım ben sen ayrıldın anladım konuyu tekrar okuyunca onun ayrıldığını anladım.. ve yazdıklarımı sildim :27:
araya soğukluk girdimi birdaha ısınması zor oluyor :( üzülme.. bu da gelir bu da geçer..
eğer o seni eleştirdiği zamanlarda cevaben çok kırıcı olduysan; o eleştirdiği için, sende eleştirilere ters tepki verdiğin için soğudunuz birbirinizden..
halbuki ne güzel başlamış aşkınız

Son düzenleme:
Back
X