5 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadaşım ve annesi haftasonu görüşmeye geldi.Evlilik için ayrıntıları konuşmaya başladık.Erkek arkadaşımın ailesinin durumları iyi istanbulda 6 tane dairesi var ve evin tek çocuğu.Ben evlenince kendi evimde oturmak istedim ve evlenmeden önce kendi evimizi alalım ve öyle döşeyelim dedim.Önce kabul ettiler sonra olmaz 2 sene sonra alırız dediler.Ertesi gün ellerinde bir liste tek tek herşeyi yazmışlar alınacak çiçek ve çikolatayı bile 5o milyar masraf yapıcaz düğün için ev alamyız dediler.Bende sinirlendim bu bana hakarettir dedim ve annemle birlikte kalktım .Ve ayrıldık.Sizce hatalımıyım
5 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadaşım ve annesi haftasonu görüşmeye geldi.Evlilik için ayrıntıları konuşmaya başladık.Erkek arkadaşımın ailesinin durumları iyi istanbulda 6 tane dairesi var ve evin tek çocuğu.Ben evlenince kendi evimde oturmak istedim ve evlenmeden önce kendi evimizi alalım ve öyle döşeyelim dedim.Önce kabul ettiler sonra olmaz 2 sene sonra alırız dediler.Ertesi gün ellerinde bir liste tek tek herşeyi yazmışlar alınacak çiçek ve çikolatayı bile 5o milyar masraf yapıcaz düğün için ev alamyız dediler.Bende sinirlendim bu bana hakarettir dedim ve annemle birlikte kalktım .Ve ayrıldık.Sizce hatalımıyım
Aslında konu ev para değil sana verilen değer özgüvenin yüksek sen bunları bulamadığından oğlana ve annesine basmışsın tekmeyi sanki kaynanada elinden geline yapmış bu işin bozulması için o bilir neyin yakışık aldığını bir kız nasıl istenir ah sinsi kaynana ah
temmuzda açtığın konunda 5yıllık sevgilinin eylülde askerden geleceğini , onun sana aşırı değer verdiğini senin sevgilini sevmediğini ve ayrıldığını söylüyorsun
eylülde açtığın konunda ise bir deniz subayına aşık olduğunu ve karşılık alamadığını söylüyorsun
şimdi de aynı 5 yıllık sevgilinden sırf ev yüzünden ayrıldığını söylüyorsun
komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?