ayrıldık

elmaskou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
34
0
36
Ağrı
5 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadaşım ve annesi haftasonu görüşmeye geldi.Evlilik için ayrıntıları konuşmaya başladık.Erkek arkadaşımın ailesinin durumları iyi istanbulda 6 tane dairesi var ve evin tek çocuğu.Ben evlenince kendi evimde oturmak istedim ve evlenmeden önce kendi evimizi alalım ve öyle döşeyelim dedim.Önce kabul ettiler sonra olmaz 2 sene sonra alırız dediler.Ertesi gün ellerinde bir liste tek tek herşeyi yazmışlar alınacak çiçek ve çikolatayı bile 5o milyar masraf yapıcaz düğün için ev alamyız dediler.Bende sinirlendim bu bana hakarettir dedim ve annemle birlikte kalktım .Ve ayrıldık.Sizce hatalımıyım

O kadar daireden size nasıl hiç düşmüyor anlamadımm
2 yıl sonraya neden bırakıyolar durumları bu kadar iyiyken ?? Düşünceleri ne ki acaba

O kadar daireleri var,tek çocuk hem ev alamayıp hem de çikolata parasına kadar hesap yapmışlar.Yok artık.Tepkinizi göstermeniz iyi olmuş.

sözlümüsün niaşnlımısın canım anlamdım o kısmını yok eğer sevgiliyseniz neden liste yapıp konuşmaya geldiler ki herşeyin usuli vardır istemeye gelirler söz kesilirken aile büyükleri konuşur bunları yani ilk kez duyuyorum liste yapıp geleni biz zaten şu kadar masraf yapıyos diyeni de. 6 tane evi varsa birinde siz oturun niye ev alıyosunuz ki

O dairelerin kira gelirinden yapacaklar belki dugunu,
masrafi o daireler sayesinde cikartmayi dusunuyo olabilirler.
Aksi taktirde belki daire satmak zorunda kalacaklar dugunu yapabilmek icin.
Buda ilerki zamanda buyuk bir zarar olabilir.
EGer durum boyleyse haksizlik yapmissiniz bence..

Dairelerin olmasi demek nakit para demek degil ki.Cünkü dügün ve ev esylari nakit para veya bir sekilde ödenecek paradir demaktir..yani bu insanlarin evi olmasi demek ceplerinde para ile geziyor olmalari demek degil..EE bi dügün icinde ev satilamaz..belki evlerden birinden kiraci cikarilbilir.eger cikarilamayacak gibiysede ev almak hemen kolay bir is degi..hem dügün yap,hem ev al.bu devirde kac kisi yapabilir merak ediyorum dogrusu..Iki sene makul bir zaman..anladigim kadariyla siz damat adayin evleri var diye baskin cikmaya calismissiniz..Evleri vr ya hemencecik sizede ev alinir nolcak sanki diye düsünmüs olmalisin..Allah önce huzur versin...daha evlenmeden böyle palanlar oluyorsa bilemem yani..Karsi atarfta kizin gözü bizim paramaizdaymis gibi düsünebilir..Sahsen ben öyle düsünüyorum.

Son düzenleme:

1-evli değilsin, erkek arkadaşın var, daha söz bile ortada yokken aileler toplanıp evlilik işlerini konuştunuz
2-6tane evleri var, siz evimizi alalım döşeyelim dediniz
3-ilkin kabul ettiler sonra olmaz dediler
4-ellerinde bi listeyle size geldiler alınacak çikolata ve çiçeğe kadar yazmışlar masrafları
5-sizde bu bana hakarettir dediniz annenizi alıp mekanı terkettiniz

valla arkadaşım kusura bakmada bir tek en son seçenek mantıklı geldi bana

Son düzenleme:

5 sene ilişki...Kalkıp gitmek..
Sebep buysa...
Bence oğlana hakarettir...
Seni sevmedim demektir...

hamama giren terler canım.. madem evın tek oğlu, durumları da iyi. bir gün gelip oğullarının evlenecegını biliyorlardı. bir düğün için ev satılmaz evet ama o evlerden bırını sıze tahsis edebilirlerdi. ayrıca ne demek çiçek çikolataya kadar yazılı liste??? çok ayıp bişey bu. ben kovardım evden kesin.

temmuzda açtığın konunda 5yıllık sevgilinin eylülde askerden geleceğini , onun sana aşırı değer verdiğini senin sevgilini sevmediğini ve ayrıldığını söylüyorsun

eylülde açtığın konunda ise bir deniz subayına aşık olduğunu ve karşılık alamadığını söylüyorsun

şimdi de aynı 5 yıllık sevgilinden sırf ev yüzünden ayrıldığını söylüyorsun

komik

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında konu ev para değil sana verilen değer özgüvenin yüksek sen bunları bulamadığından oğlana ve annesine basmışsın tekmeyi sanki kaynanada elinden geline yapmış bu işin bozulması için o bilir neyin yakışık aldığını bir kız nasıl istenir ah sinsi kaynana ah

vayyyyyy bak hiç öyle düşünmemeiştim kaynana işin bozulması için yapmış olabilir diye
hayatı ve insanları çok iyi tanıyorsun ema1

bende sana katılıyorum cok komık bu ne cnm sevmıyorum ıstemıyorum aynı boydayız sorun yapıyorum sonra yok denız subayına asık oldum sonra haydeee nısanlancam ama bana ev almıolar elınde lısteyle gelmısler cok masraf olacak onun ıcın ev alamayacagız dıyorlar dıyor bu ne canım sevmıyorsan evlenme cocugun maddı durumumu ılgısını cektıkı arkadasın anlayamadım

Arkadaşım ortada ne bir isteme var ne bir nişan var hangi evliliğin ayrıntılarını konuştunuz? ayrıca ortada sana edilen hakareti göremiyorum tamam belki çiçek-çikolata parasını hesaplamakla ayıp yapmış olabilirler ancak senin bu tepkiyi vermen abes kaçmış. sevgilinin ailesinin evleri olup olmaması seni ilgilendirmez sonuçta onlar gelinleri bu malları edinmediler bu durumda söz sahibi olan sevgilin. o annesinin kendisine ev vermemesini yada almamasını sorun etmiyorsa sana ne oluyor? sen yat kalk sana düğün yapacaklarını şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…