Ayrıldık..

semayasaran

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İzmir
Arkadaşlar evliliğim dün hakimin kararı ile son buldu. Üzgün müyüm hayır fakat içimde bir burukluk da olmuyor değil, koca evde yapayalnız.
Benim kaderimi paylaşanlardan ilk etap için öneriler bekliyorum.

Sizleri çok seviyorum..

Son düzenleme:
bu evliilkten ne kadar soğumuş istemiyorda olsanız 4 ylılın getirdiği bir alışkanlık var sonuçta..ama dilerim bir kaç ay içinde bu psikolojiyi de atlatır daha güzel günler yaşarsınız...

zor bir durumm..Rabbim ilerde gönlünüze göre bir insan çıkarsın inşallah... :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Dul damgası yemek korkutuyor beni, hemen düşünecek değilim ama ilerde yalnız kalmak istemezsem bu beni etkiler mi diye düşünmüyor değilim.
Bu arada ayrılma nedenizimi merak edenler olacaktır: İş nedeniyle görüşememek..

Teşekkür ederim. Dul damgası yemek korkutuyor beni, hemen düşünecek değilim ama ilerde yalnız kalmak istemezsem bu beni etkiler mi diye düşünmüyor değilim.

Sen dik dur. Dul diyen dediğinden utansın. Bu bir eksiklik mi? Ayıp mı? Bana da sürekli iki kez düşün adın dul olacak deyip duruyorlar. Karaktersiz bir adamın nikahlı eşi olmaktansa karakterli bir kadın olarak dul olurum.

Neden ayrıldınız bilmiyorum ama umarım her şey gönlünüze göre olur.. Mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
İş nedeniyle görüşememek demek. Ne diyelim hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.

iş nedeniyle görüşememek derken???
bende evliliğim ilk 1,5 yılı eşimden ayrıydım, o bir şehirde ben bir şehirde. sonrasında birleştik çok şükür.ama eğer böyle bir durum yaşayıpta bu günlere geldiyseniz üzüldüm gerçekten. umarım bundan sonra daha güzel günler senin olur...

Arkadaşlar ilk zamanları güzel geçen evililiğimin eski eşimin inşaat işleri nedeniyle o şehirden bu şehire taşındı. Çocuk istediğimi söyledim aldığım yanıt bu iş koşuşturmacasında yapamayız oldu. Zaten cinsel hayatımız kötüydü, ben çok cıvıl cıvıl bir insanım, o hep yorgun, sadece yapmak için yapan biri. Bana zaman ayırmak yok ama maç deyin o size zaman ayırsın. Evli olduğumu bilmeyen kişilerden de çok güzel iltifatlar aldım. En kötüsü de her gün aldatılıyor muyum sorusuyla başetmek oldu.

Her şeyin hayırlısı canlar, bir şu dönemi atlatayım, sizlerin de desteğiyle belki bir estetik yaptırabilirim..
İyi ki burası var ve derdimi içimdekini paylaşabiliyorum.

en kötü evlilik bile biterken acı verir mutlaka...
şimdilik böyle bi tecrübem yok ama olan insanlardan gördüğüm kadarıyla ilk 6 aydan sonra hafifliyormuş her geçen gün..
sonrası zaman işte herşeyin ilacı bunuda unutturuyormuş...
hayırlısı olsun hakkında..
bundan sonra inşallah çok mutlu ve huzurlu olursun...

Bugün oturdum sporuma gittim, eve geldim, ağladım, yemek yaptım yine kendime, uyudum, uyandım yanımda kimsenin olmaması ilginç geldi.
Şimdi de açıp bir film seyredeceğim, patlamış mısırımla birlikte :)
Olsun ama bunlar da güzelmiş.

Bekar hayatımda neler yaşadığımı buraya yazmak istiyorum ki benim gibi aynı yolda yürüyenlere bir nebze desteğim olsun..

Bugün oturdum sporuma gittim, eve geldim, ağladım, yemek yaptım yine kendime, uyudum, uyandım yanımda kimsenin olmaması ilginç geldi.
Şimdi de açıp bir film seyredeceğim, patlamış mısırımla birlikte :)
Olsun ama bunlar da güzelmiş.

Bekar hayatımda neler yaşadığımı buraya yazmak istiyorum ki benim gibi aynı yolda yürüyenlere bir nebze desteğim olsun..

İnşallah kıymetini bilecek biriyle çok mutlu bir ömür sürersin.. Ama önce yalnızlığın tadını çıkar ;)

Elbette. Öncelikle yalnızlığımın tadını çıkarıcam. Kocam yüzünden yapamadığım tango kursuna yazılıcam. Yok başka adamla mı dans edecektin de yok başka bir şey. Kendi gelemiyordu diye beni engelliyordu.
Mini eteklerimi çıkarıcam dolaptan. Evet eski kocacığım sen onları attığımı sanıyordun ama yanıldın.
Artı bakım yapıcam kendime bol bol, güzel gözükücem, canlar yakıcam!!

Back
X