ayrıldık :(

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Sevgilim ailesinin baskılarından dolayı benden soğumuştu . ve artık gelecek görremiyorum büyük ihtimal evlenemeyiz deyince ayrıldık uzakta yaşıyoruz yani mesafeler var ama arasam barışırız biliyorum onu seviyorum sizce arayıpya barışıyım mı onunla konuşsak tekrar kendimi bağlarmıyım bağlarsam evlenme ihtimalimiz olurmu oda bni seviyo ayrıca severek ayrıldık.s

Severek ayrılmak diye birşey bana göre yok seven insan mücadele eder bir süre arama sensizliği yaşat doğru bir karar verip vermediğini anlasın.:ssz:

Sevgilim ailesinin baskılarından dolayı benden soğumuştu . ve artık gelecek görremiyorum büyük ihtimal evlenemeyiz deyince ayrıldık uzakta yaşıyoruz yani mesafeler var ama arasam barışırız biliyorum onu seviyorum sizce arayıpya barışıyım mı onunla konuşsak tekrar kendimi bağlarmıyım bağlarsam evlenme ihtimalimiz olurmu oda bni seviyo ayrıca severek ayrıldık.s

Kaçan kovalanır .. Bence onun aramasını bekle

Kim ayrıldı anlayamadım ama bence arama. Zaten seviyor diyorsun, seviyorsa arar boşver.
Erkeklerin peşinden bu kadar koşmaya değmiyorlar çoğu zaman.

barıştığınız zaman aile baskıları son mu bulacak?
bence hayır sadece siz ayrılığı biraz da ertelemiş olacaksınız...

o yüzden oturup sadece mantıklı olanı düşünün...
sevmek bazen yetmeyebilir... :ssz:

ailesi istemiyor diye ayrıldıysanız bırak bence üzerine gitme, su akar yatağını bulur derler kısmetse olacağı varsa olur zaten buna inan

biz 3 aydır savaşıyoduk bu arada ben ayrıldım boşunamı çıkıyoruz dedim evlenmiyceksek evet dedi bende bitdi dedim . hep ailesi açtı aramızı ya beni hiç aramazsa :(

Belkide karşı taraf mesafelere yenilmiştir hı olamaz mı ? :ssz:

Seni seviyorum demesine ne bakıyorsun sen,belkide sürdüremeyeceğine karar vermiştir ailem baskı yapıyor artık dayanamıyorumlara getirmiştir mevzuyu:ssz:

Belkide ondan ayrılmışsınızdır..:44:

Ayrıca kilometrelere yenilen bir insanın; hayatta bazı konularda sabırlı olacağına inanmam ben :ssz:

Bugün benim içimde bir fesatlık var hadi hayırlısı :1:

biz 3 aydır savaşıyoduk bu arada ben ayrıldım boşunamı çıkıyoruz dedim evlenmiyceksek evet dedi bende bitdi dedim . hep ailesi açtı aramızı ya beni hiç aramazsa :(

eğer aramazsa doğru bir karar verdiğini anlarsın

Evlenecek yaşa gelmiş bir erkek ailesinin lafına bakıp senden soğuyabiliyorsa adamdan hiçbir cacık olmaz:ssz:

bence ara askta gurur olmazzz ailesinide bosverr dert etme sen oglani kendi tarafina cekmeye bak geriside gelirrr

İşin zor tatlım. İyi düşünmelisin çünkü daha ortada bir şey yokken ilişkinize diş geçiren bir aileyle karşı karşıya gelmişsin. İyi düşün derim :34:

Sevmek her şey değildir, bence doğru olan yapılmış :ssz:

önceki konularına da baktım
ben umut görmüyorum...
denedim bunları ve yine de bittii..
bence sen birazx ağırdan al kıymetını bilsin..
böyle giderse üç beş gün sonra yine ayrılacaksınız..
bu devaran böyle sürmez çünküü

mutlu olamazsın tabı hep aklında soru işaretleri var dımı ya aılesını ıkna edemezse evlenemezsek dıye bence uzatmayın yada bu devrede ondan sogumaya uzaklasmaya bakın derım...sonradan daha cok uzulursunuz...umarım boyle olmaz umarım hersey guzel olura mutlu olursunuz....

inş canım ben onun benden soğuduğu gibi soğuyamıyorum ondan banada evlenicez gibi gelmiyo ama hep dua ediyorum. zamanla aşkının gitdiğini söylüyo tabi yaşadıklarımız kolay değil ama seni hala seviyorum dedi. onu kendime tekrar aşık etmek istiyorum ama mesafeler varken napabilirim bilmiyorum.s

arama sakın.kendi yoluna baksın herkes.madem şimdiden aile baskısıyla seni sevdiği halde senden soğuyabiliyorsa evlenince çok çekersin emin ol.evlenip boşanmak daha fena.tecrübeli insanları dinlemeni tavsiye ederim.evlilik şaka değil .

Back
X