Ayrıldık :(

mltmnurse

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
11
1
6
30
İyi akşamlar kızlar sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ama son zamanlarda üzerine fazla gittim farkındayım ama geri çekemedim kendimi çalıştım ama yapamadım farklı şehirlerdeyiz araya özlem girdikçe bu dahada çoğaldı tabi oda artık yapamadığını sevgisini kaybettiğini söylüyor ben 20 o 25 yaşında soracak olanlar için ama çok seviyorum ve ciddi düşünüyorduk ben yeniden barışmak istiyorum ama nasıl yapıcam inanın bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen bana ne yapmalıyım ? :(

Uzak mesafe ilişkisi ekstra bir hassasiyet ister.

Zorla sevdiremezsiniz ki, krediniz bitmiş, üzgünüm.

2 yıldır uzakta mısınız? En güzel yaşlarını uzak ilişkiyle mi gecireceksin? Yanında olup doya doya gezmek eğlenmek varken. Ciddi düşünüyoruz demissin de 20 yaşındasın daha, kim bilir daha kac seneniz ayrı geçecekti. Böyle sorun oluyor işte uzak mesafe ilişkileri maalesef.

Sevmiyorum artik diyen insanlari takinti haline getirmeyin. Mesafeli iliskilerin cogu bitiyor. Uzerine gitmeyin seviosa arar

İlişki esnasında nazı cazı abartıyorsunuz, adamların sevgisi ve sabrı bitince de geri istitorum diyorsunuz.
Sevmiyorum demiş artık nasıl döndüreceksiniz geriye.

İyi akşamlar kızlar sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ama son zamanlarda üzerine fazla gittim farkındayım ama geri çekemedim kendimi çalıştım ama yapamadım farklı şehirlerdeyiz araya özlem girdikçe bu dahada çoğaldı tabi oda artık yapamadığını sevgisini kaybettiğini söylüyor ben 20 o 25 yaşında soracak olanlar için ama çok seviyorum ve ciddi düşünüyorduk ben yeniden barışmak istiyorum ama nasıl yapıcam inanın bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen bana ne yapmalıyım ? :KK43:
Sevene canim feda!sevmeyene ELVEDA!:KK14:

Uzak mesafeyle 5 yil olmak üzere 8 yıllık bir iliskim var. Cok ama cok zor zamanlar gecirdik.
Bende çok daha fazla isteyen bekleyen taraf oldum.
yeri geldi cok kavga koptu.
yeri geldi cok anlayisla karşıladım.
eger siz gercekten sevginize guveniyorsaniz tahammül sınırlarınızi degistirecek ve yeni bir siz olacaksiniz.
karsinizdaki insanin size olan aski zayiflamis olabilir. Uzak mesafede bu o kadar zor ki..
ama degeriniz kalbinde biraz varsa yeniden dirilebilir sevginiz.
Uzakta olsaniz bile yaninizdaymiscasina bir hassasiyetle yaklasabilmelisiniz.

Canım hiç boşuna uğraşma çırpındıkça boğulursun.Sessizliğini sakinliğini koru ve umudunu kes ondan :KK43: sakın üsteleme arkasından koşup hepten totosunu kaldırma.Yaşadım ve çok pişmanım 3 yılım onunla 2 yılım da yediğim kazığı sindirmeyle geçti ve benden çok şey alıp götürdü haliyle.Keşke diyorum ilk ayrılalım,sevmiyorum tarzı cümle sarfettiği an kıçına tekmeyi bassaydım diye..sen keşke deme lütfen zaman değerli boşa heba etme onunla.Belli etmiş işte kendini diretme yol ver gitsin.ÇOK CİDDİYİM!

Sana hiç yalan söylemedim.. Hiç değişmedim.. Eğer memnun değilsen yani,
Sana yetmiyorsam siktir olup gidersin! Kaybedenler Kulübü / Nejat İşler.
bu mesajı at ve unut......

Kızlar bugun konustuk sadece biraz zaman istedigini soyluyor ve seviyor biliyorum barisacagiz bunada inaniyorum sadece biraz zamana ihtiyaci var coksukur duzeliyoruz ☺

Back
X