Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doru söyledin cnmya şu ayrılanların ölüyorum bitiyorum demelerine hasta oluyorum
sanki erkek yok!
biraz acı çekmeyi öğrenmeniz lazım
acı çekin ki ilerde hayatınıza girecek insanla mutlu olun!
yapmayın Allah aşkına
hayır yani biz kadınlar tamam anlıyorum çok duygusal yaratıklarız da,sen burda kendini hırpalarken,o adam şimdi kimbilir hangi kızı tavlama derdinde,değil mi ama?sözlerim biraz sinir bozucu olabilir biliyorum ,bende yaşadım zamanında,ee noldu?sapasağlam ayaklarım yere basıyor!Çok doru söyledin cnm
Neden ayrildiniz peki ?
Hepimizin hayatından mutlaka bisylr geçiyor ama ölunmuyor yani cnmhayır yani biz kadınlar tamam anlıyorum çok duygusal yaratıklarız da,sen burda kendini hırpalarken,o adam şimdi kimbilir hangi kızı tavlama derdinde,değil mi ama?sözlerim biraz sinir bozucu olabilir biliyorum ,bende yaşadım zamanında,ee noldu?sapasağlam ayaklarım yere basıyor!
ne kadar oldu ayrılalı?
hayır yani biz kadınlar tamam anlıyorum çok duygusal yaratıklarız da,sen burda kendini hırpalarken,o adam şimdi kimbilir hangi kızı tavlama derdinde,değil mi ama?sözlerim biraz sinir bozucu olabilir biliyorum ,bende yaşadım zamanında,ee noldu?sapasağlam ayaklarım yere basıyor!