İç dökme meselesi...

dedigim gibi sadece içimi dökmek istedim boşanma sürecini normalde tazminat nafaka gibi durumlardan cekismeli yapicaktim sadecw anlasmali olarak hizlanmasina karar verdim sadece icim cok doldu o yuzden buraya dokmek istedim

Uydur uydur ipe diz.
Şu hikayede koca kişisi kalkacak eski sevgilisinin annesini arayacak ajhasdgdgdhad
Cebinde olan telefonundan dışarıdaki adamın ayşe'nin anasıyla olan konuşmasını duyacaksınız.
Offff tamam
Dimi gercekten de olamayacak kadar absürt bir durum ama bunu yaşadım keşke yalan borcum olsaydi da onu oduyor olsaydim bunu yazarak

Başka kadının deli olduğunu anlayıp s.. çektiği adamı evlenip 12 sene evde tutup, üstüne çocuk yapıp üstüne çocuğun yanında güzel bi dayağını yiyip oturmaya devam eden birinin de zekası adamdan çok farklı değildir ya. Bazı akıllı çocuklar oluyor evden kaçıp devlete sığınan, umarım sizinki de onlardan olur.

Çocuğunun gözünün önünde tekme tokat yerlerde dayak yemişsiniz. Nasıl o evde kalabildiniz mesleğiniz gidecek hiçbir yeriniz yok muydu? Ben eski sevgilisinin annesiyle konuşmasına falan takılamadım gerçekten ortada çok büyük bir iğrençlik varken defolup gönderecektiniz adamı. Yazık çocuğunuza çok üzüldüm o görüntü hiç gitmeyecek gözünün önünden bir ömür

Adli tatil bitişinde açıcam davamı bilmiyorum şimdi tatilde acilabiliyor mu işimden de istifa edip kizimla hic unutamiycagi güzel bi ömur yasariz bu saatten sonra

Adli tatil bitişinde açıcam davamı bilmiyorum şimdi tatilde acilabiliyor mu işimden de istifa edip kizimla hic unutamiycagi güzel bi ömur yasariz bu saatten sonra
Ne alaka ya? Cidden ne alaka? Neden boşanırken işinizden ayrılıyorsunuz?
Kafanıza falan vurdu herhalde her yazdığı ayrı saçma.
İşim de var kızıma bakarım diyeceğinize ne diyorsunuz?
Asla da ayrılacağınıza inanmıyorum. Ayrılacak insan hala aynı evde oturma adli tatili bahane edip. Dayak yiyip eski sevgilisinden de kıskanmaz.
Allah çocuğunuza açışım. Sadist dayakçı baba, aklı sıkıntılı anne

Back
X