ayrıldıkkk.kızlar nolur yardım edin onun sürüne sürüne geri gelmesi için napabilirim?

tata1414

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
68
3
298
İstanbul
evet kızlar 2 yıllık ilişkim kavga kıyamet bitti.beni istemeye geleceklerdi ben evlilik hayalleri kuruyordum hazırlıklar yapıyordum.bazı meselelerden kavga ettik ve ayrıldık.bu ilk ayrılmamız değil ama birbirimize kötü seyler soledik nerdeyse eteğimizdekileri döktük anlicanız.onun beni sevdiğinide net biliyorum.şimdi onun sürüne sürüne geri dönmesini istiyorum.ne yapabilirim bana yardım edin.benim bazı fikirlerim var aslında ama el elden üstündür.sizlerdende güzel fikirler cıkar diye düşünüyorum.nasıl bir strateji izleyeyim nasıl taktikler yapayım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çünkü değmez
değmezmıs bende yenı anladım.5 yıllık ılıskım bıttı hemde nezamn bılıyomusun annesıyle annem isteme konusmaları yapmaya baslamısken
annelerı benı ararken beyefendı yoktu
şaka gibi dimi bunlar olmadan 1 hafta once mobılya sıparısı vermeyı konusurken yolda bırakıldm
uzuluyormuyum uzulmuyorum cunku benı seven adam dılınle sevmez benı seven adam benı yarı yolda bırakmıs sevıyorum dese ne olur
ben aıleme rezıl olmusum donse ne olur donmese neolur sende bıran once onune bak onlardan hayır gelmez

Canım öncelikle sakin olmalısın.. Şu anda öfken, üzüntün duyguların çok karışık. Yani tam hata yapabilecek durumdasın.. Bence sessiz kalmalısın ve beklemelisin sessiz kalmak en büyük tepkidir. O seni mutlaka tanıyordur ve seninde hala onu istediğini tahmin ediyordur ilk iş bu ters köşe yapman yani umursamaz gibi davran. Evet ağzına geleni söyledin ve bitti e bir daha da hiç sesin çıkmadı. O zaman çok merak edecek noldu acaba ne düşünüyo neden sesi çıkmıyor gibi... Ve şunuda hiç unutma gitmiş ve bir daha gelmiyorsa zaten senin hiç olmamış demektir. Dediğin gibi seviyorsa mutlaka gelecektir. Gururlu da olsa gerçekten kaybetme korkusu gururu yener ve sni kendisinden başkasıyla düşünemeyim bir yolunu bulup gelir..

Aranızda ne geçtiğini bilmediği için bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Benim istediğim barışmak değil sadece geri dönsün sürüne sürüne ki ben görim ve içim soğusun.ban aayrılırken ole laflar ettiki haketmedim.şimdi bunların hıncı var içimde bişeyler yapmalıyım

evet sevdiğimi biliyor tabi.simdi dediğin gibi merak etsin napıyor desin, içi içini yesin, eli telefona gidip gidip gelsin falan falan ne bileyim bişeyler yapsın.beni bole yarı yolda bırakan tüm evlilik hayallerimi yıkan kişiye bişeyler yapmalıyım

Sevdiğinden eminseniz bence taktik yapmaya gerek yok sizde onu geri istiyorsunuz ama şuan çok öfkelisiniz belli süründürmek istiyorsunuz ama bu da ikinizi yormaktan başka bir işe yaramaz çok fazla arayı uzatmadan biraz ikinizde kafanızı toparlayıp bir araya gelip konuşmanız en mantıklısı çünkü kavga ederek ayrılmışsınız probleminiz her ne ise bunu taktikle onu süründürerek değil konuşarak çözerseniz...

biraraya gelmemiz zor o antalyada ben istanbulda bu mümkün değil desem yeridir.suan ben bişe yapmasam aramaz biliorum ilk adım atmak onun işi değildir.evet cok öfkeliyim.hiçbişe yapmazsam iş güç felan aklı baska şeylere yogunlastığı için beni kısa zamanda unutur en azından düşünmez fazla.ben kendimi bişekilde hatırlatmalıyım ki aklına gelsin içi acısın

bilmiyorum of hepsi farklı cins ole yapar yada bole yapar die net bişe diyemiyorum ki eminm olamıyorum ama onun niyeti suan beni unutmak

bence hiç bi şey yapma ne mesaj çek ne ara. benimkisi 1 yıl sonra döndü özelden arayıp duruyodu anlıyodum sonra kendi numarasından aradı barışmadım ama o süre zarfında hiç bi r şey yapmadım. bence en iyi yol bu ilk baş zor oluyo zor tahammül ediliyo ama en doğrusu bu

Bende arkadaşlara katılıyorum sen haklıysan eğer arayıp sorma ama sorun senden kaynaklandıysa senin ilk adımı atman gerekir. Mantıklı düşünmeye çalış gerisi sana kalmış.:34::34::34:

beklemek çok zor (kendimden biliyorum) ama sabretmelisin canım.şu an sabırsızlanıyor ve hemen bişeylerin olmasını istiyor olabilirsin. ama kendini oyalamaya çalış.benim de konum var ve arkadaşlardan aldığım tavsiyeyi ben de uyguluyorum ve iyi geliyor.kitap oku,film izle,arkadaşlarınla gez. ama bekle.seni gerçekten seviyorsa yokluğun onun hayatında büyük bir boşluğa neden olacaktır,ne kadar gururlu ve inat olursa olsun bu boşluğun yarattığı üzüntüye dayanamayıp arar bence.ben böyle düşünüyorum açıkçası.sabret ve bekle.hiç ummadığın bir anda çok güzel şeyler olabilir.böyle umut ediyorum,sen de et ki herşey güzel olsun :)

biraraya gelmemiz zor o antalyada ben istanbulda bu mümkün değil desem yeridir.suan ben bişe yapmasam aramaz biliorum ilk adım atmak onun işi değildir.evet cok öfkeliyim.hiçbişe yapmazsam iş güç felan aklı baska şeylere yogunlastığı için beni kısa zamanda unutur en azından düşünmez fazla.ben kendimi bişekilde hatırlatmalıyım ki aklına gelsin içi acısın

koy gozune rahvan,,,

biz ayrildik, benimki geri geldide noldu, simdi surunuo nolur geri gel cok degistim falan diye ama ben yine mutsuzum, sadece kafan karisiyo, en mutlu oldugum zaman onun hayatimdan ciktigi zamandi. simdiki rahatliginin kiymetini bil ve dua et de geri gelmesin, daha iyi insanlar var elbet, onlar ciksin karsina, bunun gibisiyle evleniceksin de nolcak, ilerde yine problem.

ah bide ben kendime akil verebilsem!

Son düzenleme:
bu arada kendisi yengeç burcu yengeç burçları terketme dönemi ve sonrası nasıl davranır bilgisi olan varmı

Bir yengeç bayanı olarak söyleyebilirim ki tipik yengeçler için ayrılmak,
alışkanlıklardan vazgeçmek oldukça zordur. Eğer gerçekten seviyorsa
senin birşey yapmana gerek kalmadan kendisi gelecektir. Ama tartışmada
kendisi haklıysa ve yiyip yutacağı bir şey değilse ve inat+gurur yaparsa
hiç bir taktik sökmez:ssz:

Arkadaşın dediği gibi boşver hiç birşey yapma haklıysan,, erkeklerin aklı
başına zamanla gelir öyle hemen pişman olup köpek olmaz. Rahatlamaya
çalış,, sürünsün unutmasın vs diye düşünme.

Back
X