Ayrıldım 3 yıl oldu

sbtsnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
148
51
48
35
Merhaba hanımlar. Benim için dert değil esasen. Sizinle sohbet etmek hoş oluyor. Geçmişte açtığım konulara bakmayacak olanlar için özet geçeyim. :) Ben boşandım 3 yıl oldu. Bitmesi gereken bir evlilikti hiç ardıma bakmıyorum. Bu arada atandım çok şükür hem de evliyken yaşadığım şehre; resmen sokakta kalmış gibi hissettiğim şehre şimdi öğretmen olarak geri döndüm. Fakat üç yıldır hayatımda kimse olmadı. Bulmak için cabalamadim. Olabilir diyeceğim içime sinecek biri de çıkmadı. Ama öyle bir kişi çıksa da sanki olmayacakmis yine kötü olacakmis gibi hissediyorum. Bu konuda özgüvenimi yitirdim sanki.

Atanmanız ne kadar güzel. Tebrik ederim. Bir kadının mesleği olduğunda daha güvende oluyor. Biri de olur inşallah hayatınızda. Zamana bırakın.

olmayinca olmuyor.Biri cikiyor karsiniza tamam bu defa hayat seni silbastan yasayacagim diyorsunuz.Bu defa tamam bununla olur diyorsunuz.Yok iste olmuyor Annem hep derdi kizim yastik degisir kader degismez derdi.Dogru soylemis benim yastigim degisti ama maalesef yine olmadi.Yada bende olmuyor.

Dertler hiç bitmiyor malesef

Canı gönülden tebrik ederim. Bu işler kısmet kader meselesi. Allah yolunuzu açmış atanmışsınız ne mutlu. Emin olun ilerde hayırlısı ile iyi bir insan da çıkacaktır karşınıza. Sağduyulu ve temkinli olduğunuzu hissediyorum. Allah gönlünüze göre versin. Mutluluklar

Çok teşekkür ederim

siz 2. 3. kez de uygun insanla karşılaşmamış olabilirsiniz belki sizin suçunuz belki değil.Ama lütfen konu sahibini manipüle etmeyin umut verin hepimiz neler yaşadık mutlu da olduk mutsuz da .2. evliliğnde gayet mutlu olan çok arkadaşım var.3. kez evlenen ve mutluluğu bulan da varr.kimse kaderim değişmez diye kötü ilişkiye devam etmemeli derim.umarım mutluluk sizi de bulur en kısa zamanda

Konunuzu baştan sona okudum yaşadıklarımıza çok üzüldüm ama atanmanıza çok sevindim ne güzel başarmışsınız kendinize güvenin eminim bundan sonrası güzel olacaktır

Yani bu işler kısmet olunca siz bile sasirirsiniz nasıl oldu diye şimdiye kadar yaptığınız gibi akışına bırakın lütfen umarım mutlu olursunuz .umarım karşınıza iyi insanlar çıkarsın .

O dusunceler o duygular cok dogal.
Bosanmis (ve agir seyler yasamis) insanlarin cogunda vardir bence.
Bendede var maalesef.
Yanlizliginin tadini cikar atanmissin neguzel. Tabi insan sevip sevilmek ister o ayri. InsAllah cikar karsiniza sizi gercekden sevecek biri.
Bu arada bosandikdan sonrami okul okudunuz. Yoksa 3 senedir atanmami bekliyodunz.
Atanma olayini okuyunca cok mutlu oldum siizn adiniza. Helede o sehre guclu bi sekilde tekrar donmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…