Ayrıldım ama doğru mu yaptım bilemiyorum

kalbiminagrilari

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
58
40
8
:cry::cry:Merhaba kızlar , sorumu genel olarak soracağım, sevgiliniz var ve okuduğunuz için başka şehirlerdesiniz çok görüşemiyorsunuz, sizle ayrıyken takıldığı çevresi oluyor ve burda karşı bi cinse alışkanlık duyuyor zaman geçirdikçe haliyle, sizle barışmak istiyor barışıyorsunuz ama bu kızı hayatımdan çıkartamam mutluyum onunlayken sadece arkadaşız ama özlüyorum diyor, kaldırabilir misiniz sevdiğiniz adamın başka bir kızı özlemesini :cry::cry: ayrılmak ayrılmamak napardınız

b.kumu yesin çocuk çocuk şeyler boşver muhattap bile olma erkek mi kalmadı başka dengesizlerle uğraşma dengen bozulur.

Kesinlikle ayril. Bak bende erkek arkadaşımla 1 senedir uzaktayiz gorusemiyorz kesinlikle bole bi laf geçemez oyle sacmalikmi olur. Eger kizi özlüyorum diyebiliosa sana zaten bence aralarinda bisey olur uzmek istemem iliskinize bilmem ama bebm düşüncem sen daha iyi bilirsin ama iyi yapmissin sakin geri adim atma zaten seni ozlemeye baslarsa sana döner

Arkadaşı özlemek vazgeçememek.... arkadaş olduklarına emin misiniz?

Bencede degiller.suan degilseler bile olacaklar gibi..bence kosarak uzaklas sadece senn zamn gecirmkten hoşlanan birini bul arkadaslryla degil

Benim sevgilim, benden başka bir kadını özleyecek!
Alnını karışlarım!
Doğru yapmışsınız, hayırlısı olsun.

:cry:Tesekkür ederim cok, cok sevdiğimden kaldırabilecdğimi kabullenebileceğimi düşünmüştüm ama benim karakter yapıma ters ne kdar sevsemde kabullenemiyorum ki , burda fedakarlığı benim yaptığım kadar onunda yapması gerektiğini düşünüyorum, tek taraflı ilişki değil sonuçta, ne istersen karşı taraftan onu vermelisin

Bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeydik üniversiteden sonra , olaylar geliştikçe aileler girdi tanıştık kaynaştık şuan nişanlıyız. Haliyle yine ayrı şehirlerdeyiz 6 senelik bi ilişkimiz var bende o da arkadaşlarıyla buluşur çıkar gezeriz.Zaten arkdşlarının hepsi erkek benimde kızdır.. Ama benim başıma gelse benden başka birini özlemesini hiç hoş karşılamazdım ne demek seni seviyorum ama arkdşımdan ayırma beni çok özlerim var mı böyle bir mantık?Çok saçma..

Back
X