Aslında olaya bir de şöyle bakmak lazım.Sen bu olayı anlatınca herkes inanma bende yaşadım falan dedi.Çünkü bütün erkekler böyle işte.Farklı olanını duymadım daha kimseden.Başlara farklı deseler de mutlaka çıkıyo sonradan foyası.Ondan ayrılınca daha iyisini bulamayacaksın yani.Bir de şunu söyleyim o senin peşindeyken böyle sen onu bırakamazsın.Belki söylediklerinin yalan olduğunu sende anlıyosun ama inanmak işine gelicek.Şimdi peşinden geldiği için rahatsın ama 2 sene az değil.O da bıraksa daha aramasa için gidicek üzüntüden...
Düsüncelerinde haklisin. ilk iliskim 4 seneye dayanmisti bitmisti. ondan sonra bayagi bi durulmustum kimseye cevap vermiyordum teklifine.. sonra bu buldu beni. yani demek istedigim, bundan sonra dahada zor inanirim. ondan iyisini bulamicam, hatta onun gibisinide bulamicam belki, ama belkide onu ben gözümde büyüttüm okadar? belkide hic tanidigim gibi biri degildir? söylediklerine inanmak isime gelmicek cünkü hayatta en cok yalandan ve dedikodudan nefret ettim. üzülürmüyüm bilmiyorum, tabiiki üzülürüm ama beni mahfedecek derecede umarim üzülmem. onu simdi daha iyi tanidigim icin belki eskisi kadar üzülmem. zaman göstericek artik