• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrildim.. Bitti..

Aslında olaya bir de şöyle bakmak lazım.Sen bu olayı anlatınca herkes inanma bende yaşadım falan dedi.Çünkü bütün erkekler böyle işte.Farklı olanını duymadım daha kimseden.Başlara farklı deseler de mutlaka çıkıyo sonradan foyası.Ondan ayrılınca daha iyisini bulamayacaksın yani.Bir de şunu söyleyim o senin peşindeyken böyle sen onu bırakamazsın.Belki söylediklerinin yalan olduğunu sende anlıyosun ama inanmak işine gelicek.Şimdi peşinden geldiği için rahatsın ama 2 sene az değil.O da bıraksa daha aramasa için gidicek üzüntüden...

Düsüncelerinde haklisin. ilk iliskim 4 seneye dayanmisti bitmisti. ondan sonra bayagi bi durulmustum kimseye cevap vermiyordum teklifine.. sonra bu buldu beni. yani demek istedigim, bundan sonra dahada zor inanirim. ondan iyisini bulamicam, hatta onun gibisinide bulamicam belki, ama belkide onu ben gözümde büyüttüm okadar? belkide hic tanidigim gibi biri degildir? söylediklerine inanmak isime gelmicek cünkü hayatta en cok yalandan ve dedikodudan nefret ettim. üzülürmüyüm bilmiyorum, tabiiki üzülürüm ama beni mahfedecek derecede umarim üzülmem. onu simdi daha iyi tanidigim icin belki eskisi kadar üzülmem. zaman göstericek artik

üzüldüm ya insanın canı acır yinede hele uzun süre olmuş,
bence bu konu olmalı erkekler bu kadar zeki değil bu oyunu bu kadar sürdürmüş,
iletiyi görmezsen anlayamaz mıydın sana karşı tavırları hareketleri,
ortadan kaybolmaları var mıydı mesela,
anlardın bitanem yaa :( ama insan konduramaz tabi,
ancak böyle olay somutlaşınca anlıyo :(
yine iyi ki anlamışsın görmüşsün :( üzülme demiyorum ama üzülmemeye çalış,
biraz daha güçlü olmaya çalış, kendin için

üzülmezmi insan ona 2 yilimi verdim, bu 2 yil resmen uctu gitti, bitti o yillar.
ortadan kaybolmalari yoktu, hep birlikteydik, istedigim saattte bulusuyorduk hicbise yoktu hic belli etmedi taki o msnde iletiyi okuyana kadar, belki beni gercekten cok sevdi ama dürüst olmasi gerekirdi.
üstelik ona üstü kapali hep derdim bak bu is oldugu gibi bozulurda bir gün, Allah kaderimiz nasil ördüyse bozmasinida bilir diye anlattim ona.. artik bilmiyorum anladimi anlamadimi.. ama sonuc ortada.

temeli yalanla atılmış bir ilişki üzerindeki inşaatın sağlam olmasını bekleyemeyiz günü gelmiş işte her şeyin hayırlısı olsun
üzülme demek çok saçma olur üzülürsün mutlaka ama az üzül olur mu

bu bi kizla tanismis.. göya kizla degilde annesiyle tanismis internette okey oynarken. anneside bizim orali bunu msne eklemis.. msne ekleyince kiziylada tanismis oldu..
hic inanmiyorum ya önce annesiyle tanismasina, neyse..
biz bu sira ayrilmistik.. neyse biz tekrar barisinca ( tabi babasi girdi araya) bu kiz meseleside kapandi. o öyle sandi. bir gün msnde kizin bir iletisini okudum, sok oldum. beni birak gibi seyler yazdi kiz. neyse ben bunu cektim kenara dedim bak biz ayriydik biseler yasamis olabilirsin, senden tek istegim eger varsa öyle seyler bana söyle, bundan sonra tek bi söz acilmicak ama bana dürüst ol dedim.
beyefendi cesaret edipde bana dogruyu söyleyememis beni kaybetme korkusuyla.
insaf ya aradan 1 yil gecti ortaya cikti iste.. simdide sucu arkadasina atiyor yok cengiz telefonumdan mesaj yazdi kiza.. yok cengiz görüstü onunla msnde..
aslinda tartismaya degmez, böyle düsündükce inan taslari rayina oturtuyorum ve kerizligimin farkina variyorum ..

Asıl keriz ve enayi o. Böylelerine acıyorum, hayatları yalanlarla dolu,bir yerlere tutunabilmek için hep yalan söylmek zorundalar.Bu da acziyettir,tutsaklıktır.

Ve hiçbir zaman kalbin vicdanın aklın rahat olmasının o değişilmez mutluluğunu ve huzurunu tadamadan gidecekler. Bir farkları olmadan asalakça yaşayacaklar. İçlerindeki sinyal veren o boşluğu bastırmaya çalışmakla geçen bir hayatları olacak..Oh olsun böylelerine..

bu bi kizla tanismis.. göya kizla degilde annesiyle tanismis internette okey oynarken. anneside bizim orali bunu msne eklemis.. msne ekleyince kiziylada tanismis oldu..
hic inanmiyorum ya önce annesiyle tanismasina, neyse..
biz bu sira ayrilmistik.. neyse biz tekrar barisinca ( tabi babasi girdi araya) bu kiz meseleside kapandi. o öyle sandi. bir gün msnde kizin bir iletisini okudum, sok oldum. beni birak gibi seyler yazdi kiz. neyse ben bunu cektim kenara dedim bak biz ayriydik biseler yasamis olabilirsin, senden tek istegim eger varsa öyle seyler bana söyle, bundan sonra tek bi söz acilmicak ama bana dürüst ol dedim.
beyefendi cesaret edipde bana dogruyu söyleyememis :5:
insaf ya aradan 1 yil gecti ortaya cikti iste.. simdide sucu arkadasina atiyor yok cengiz telefonumdan mesaj yazdi kiza.. yok cengiz görüstü onunla msnde..
aslinda tartismaya degmez, böyle düsündükce inan taslari rayina oturtuyorum ve kerizligimin farkina variyorum ..

Seni kaybetmekten korkmuş güya
Yalanlar üzerine tekrardan başlamış bu ilişki
Bu erkekler hep böyle , seni kaybetmek istemedim , ama öteki kızıda kaybetmek istememiş beyefendi
Yalanlar yalanlar , sanıyorlarki herşey gizli kalacak
Hiç birşey anlamıyacak , öğrenmiyeceksin sen
Şimdi başka biri yüzünden seni kaybetti işte , inşallah değmiştir
sende fazla üzülme canım , allahtan erken öğrendinde kurtuldun böyle pislik bir heriften
+

Hele birde arkadaşım yaptı diyorsa kesin yüzde yüz aldatılmışsındır canım..

Son düzenleme:

Seni kaybetmekten korkmuş güya
Yalanlar üzerine tekrardan başlamış bu ilişki
Bu erkekler hep böyle , seni kaybetmek istemedim , ama öteki kızıda kaybetmek istememiş beyefendi
Yalanlar yalanlar , sanıyorlarki herşey gizli kalacak
Hiç birşey anlamıyacak , öğrenmiyeceksin sen
Şimdi başka biri yüzünden seni kaybetti işte , inşallah değmiştir
sende fazla üzülme canım , allahtan erken öğrendinde kurtuldun böyle pislik bir heriften
+

Hele birde arkadaşım yaptı diyorsa kesin yüzde yüz aldatılmışsındır canım..

Iyiki böyle gelismis bu olanlar..
Simdi düsünüyorumda kizamam ona, eger bana o zamanlar böyle simdi ögrendigim gibi anlatsaydi benim sonum belliydi, kesin devami olcakdi bu iliskinin ve biz evlenirdik bile. ama bir sene boyunca reddetti ve benim icimi bu konu kemirdi hep, hep bi süphe vardi, simdide yalanlarla dolanlarla itiraf ettigi icin eminim herseyin düsündügüm gibi gelistiginden.
babasi cok güveniyor ona, veya babasi bana karsida oynuyor ama ikinci secenek cok olumsuz.. babasi bana ilk ayrildigimizda demisti, siz cocukmusunuz, sizin amaciniz belli böyle cocukluklar yapmayin ben oglumun her dedigine güveniyorum SEN BU VICDAN AZABIYLA YASAYABILCEKMISIN; GÜNAHIYLA YASAYABILCEKMISIN aynen bunu demisti. simdi vicdanen rahatim, yalanlariyla aldatildim, elimde bir koz varmis öyle diyor beyefendi :) neyse.. simdilik hala daha iyiyim bundan önce üzüldügüm kadar üzülmedim hos 2 gün oldu ama rahatim, beynimi kemiren sorular yok artik kafamda, bütün taslari yerine oturttum ortadaki tablo belli artik. ama bundan sonrasi cok zor artik.

Zorluklar basladi sanki yada ben geceye kaldigim icin icime doguyor..
bugün msnime not birakmis.. dengesizce yaziyor bi seviyorum diyor sonrada gururumla oynadin gibi laflar, dayanamayip aradim hesap sordum güya kendimce ama onu aramak tuzak sanki.
bütün bu olandan bitenden sonra kalkmis bana diyoki (biz bu konuyu cok tartistigiimiz icin) güya babasi ona demis "kiza böyle böyle cevap ver, o kiza msj yazip msnde görüstügünü kabul et, bakalim tepkisi ne olcak" gülermisin aglarmisin ya sasirdim kaldim diyorum ona baban öyle bise yapmaz ama yok o tutturuyo babasida babasi.
hem eger gercekten babasi ona öyle demis olsaydi, benimki tamamiyle kabul etmezmiydi? oysa onun bana dedigi msn adresi arkadasi onun soyismiyle acmis ve telefondan mesajlari arkadasi cekmis kiza. yani tamamiyle kabul etmiyor.. offff düsündükce böyle yazdikca anliyorum herseyi ama onunla görüstükcede ona kizdigim halde sanki hala bana aitmis gibi hissediyorum.
sanirim buna aliskanlik diyorlar.. onu nasil unutucam ben ya :(

oha resmen ayaklı yalan makinesi..size bir dost tavsiyesi hemen def edin gitsin no.nuzu falanda değişin bu yalanlarını söleyecek ortamı bulması bile ödüldür onun için..sizi saf zannediyo heralde şu son yazdıgına 5 yasındaki cocuklar güler..sizde her kendine saygısı olan kadının yapması gerekeni yapın bence kolay gelsin

ona tekrar nasil güvenecegimi sordum.. güveneceksin diyor :) zorlar gibi, hani kücük cocuga dersinya oturacaksin bu sandalyeden kalkmicaksin, oda öyle, güvenecekmisim.
benim sectigim yol belli, bugünde mesaj konusunu itiraf edince bitti dedim onada hic düsünmeden. insallah bende bitmem bu süre icerisinde :(

canım ona alışmış olduğun için unutman elbette zor olacak. Aslında içten içe de hep seni arasın sorsun istersin. Bir yanın asla derken bir yanın ona inanmak ister. Bu süreç böyle sürüp giderken sana tavsiyem duygunu asla bu işe karıştırma mantığını kaybetme. İşte o zaman ona yeniden inanıp bu ilişkiyi sürdürmezsin. Bu gelgitli dönemde tek yapacağın şey kendini onun yanlışlarını düşünerek ondan soğutmak asla duygularını düşünmemek. Canım nolur onun seni kandırmasına izin verme sonra çoook pişman olursun.

canım ona alışmış olduğun için unutman elbette zor olacak. Aslında içten içe de hep seni arasın sorsun istersin. Bir yanın asla derken bir yanın ona inanmak ister. Bu süreç böyle sürüp giderken sana tavsiyem duygunu asla bu işe karıştırma mantığını kaybetme. İşte o zaman ona yeniden inanıp bu ilişkiyi sürdürmezsin. Bu gelgitli dönemde tek yapacağın şey kendini onun yanlışlarını düşünerek ondan soğutmak asla duygularını düşünmemek. Canım nolur onun seni kandırmasına izin verme sonra çoook pişman olursun.

Çok doğru izah etmişsin canım. Kendi başına kalmamaya gayret etmelisin, seni oyalayacak dikkatini dağıtacak başka işlerle oyalan. İnan bana kimse unutulmaz vazgeçilmez değil. Yeter ki bunun için uğraş, göreceksin o da unutulup gidecek.
Ve kalbinin ona karşı soğuması için 'geçen güzel günler ve hatıralar' yerine bu yaşattıklarını- bunu yaşamana seni layık gördüğünü düşün.. Yalancı olduğunu, sevdiğin hayalinde kurduğun o insanın asloında var olmadığını düşün..Günün birinde 'iyi ki de bitmiş,bu sayede X kişiyle tanıştım..diye sevineceksin inş. :)

ya bu erkekler neden bu kadar adi yaratıklar ! ve biz niye bukadar masum kalıyoruz yanlarında :( nye bızım beynımız sadece aşka çalışıyo onları mutlu etmeye çalışıyor! nefret edıyorum bu durumdan bende çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum ama yinede ayrılamyorum!

cevap veren herkese cok tesekkür ediyorum, inanin bazen daha genis düsünebiliyorum bu sayede, tek bir noktada durup düsünmüyorum..
mantikli düsünürsem eminimki bu 1 sene yalan konustugu konuda hakliyim hersey düsündügüm gibi gelisti bundan eminim. ama gece msnde görüstük ve karsimda hic aglamayan insan dün agladi. belkide kaybetti beni diye agladi.. bi ara sustuk hicbisey demedik, birbirimize bakinca ben ona bakinca hayallerim geldi aklima.. ben onunla bi ömür düsünüyordum cok degil 5 ay sonra aileler tanisacakti. simdi böyle sudan cikmis balik gibiyim bitti artik bende bittim bu iliskide bitti. anlamiyor yada anlamak istemiyor ben ona bu saatten sonra güvenemem. hadi devam ediyoruz diyelim benim icimde hep bi süphe olucak. 1 sene önce ayrilip tekrar baristigimdaki gibi.
bazen düsünüyorum benim üzerimde birinin bedduasimi var diye. böyle is olurmu ya neden hep beni buluyor bundan sonra zaten birine güvenemem düsünemiyorum artik.
ona baktigim gibi bakamam baska birisine. o benim herseyimdi uzaktan birbirimize sevgi dolu bakmamiz bile yeterdi. ben bunlari baska birisine besleyememki.
yapacak bisey yok. o zamanla anlicak bittigini.

ya bu erkekler neden bu kadar adi yaratıklar ! ve biz niye bukadar masum kalıyoruz yanlarında :( nye bızım beynımız sadece aşka çalışıyo onları mutlu etmeye çalışıyor! nefret edıyorum bu durumdan bende çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum ama yinede ayrılamyorum!

aslinda onlar gibi tilki gibi olmak gerekiyor bazen. süründürmekte cabasi.
aileme üzülmedim ona üzüldügüm kadar.
bide bi laf vardir, "gidersem kahraman olurum, kalirsam senin"
ben eger kalirsam bir gün depresyon hastasi olur cikarim bundan cok eminim.
sende kendini düsün bence. kimse garanti degil bu dünyada.

bence sen en dogru kararı vermissin , inan bana cok yakın zamanda senın degerini bilen senı hakettigin gibi seven biri karsına cıkacaktır :)

Back
X