Ayrıldım..sizce doğrumu yaptım

Erkeklerin he zamanki sorumsuzluğu. Madem sizinle bir programı vardı ve iş yüzünden iptal etti öncelikle bunu telafi etmesi gerekirdi.Onun yerine arkadaşlarıyla gezip haber vermemeyi tercih etmiş.Bu tür olaylarla erkeklerle ilişki içinde olduğunuz sürece mutlaka sıkça rastlayacaksınız.Benim de nişanlım bir gün tam 7 saat bekletmişti. geldiğinde gece 2 falandı hadi çıkalım deyince görüyorsun ben pijamalarımı giydim uyku modundayım bu saatten sonra çıkamam dedim üsteleyince kafasına vazo yiyordu neredeyse.:D yani erkekler çocuk gibidir anlayacağın.Sen derdini anlatmazsan anlamazlar.O nedenle biraz abartı olsa da doğru yapmışsın.Belki hayatında daha olgun ilişkilere ve net insanlara yer açılmıştır kim bilir.

Son düzenleme:
geçen hafta ben de aynı şeyi yaşadım biraz farklı olarak.
izin günümde görümcemle plan yaptık gezicektik biraz kuaföre fln da gidecektik.sonra aradı beni erkek arkadaşım bugün hep birlikte araba bakmaya gidelim annem sen ben ablam dedi.
ben de biz plan yaptık sen annenle git bizi sürükleme peşinde dedim.
ya sizde gelin ailece bakalım işte dedi ben de tamam o zaman ben size geliyorum ordan çıkarız dedim.
bunlara gittim evde ablası var annesi işteydi iş cıkısı alacaktık onu.erkek arkadaşım da markete alışverişe gitmiş dönüp bizi alacak.
bekle bekle yok gelmedi.en sonunda aradım 1 saat fln geçmişti.
ne dese beğenirsiniz?
ben marketten doğru annemi aldım gidiyoruz şimdi.
aşırı sinirlendim.
biz seni evde bekliyoruz baycan planımızı iptal ettik sen istedin diye amacın ne dedim.
o da napaayım annem çıkmış geç kalmıyım diye gittim zaten birazdan döncez dio bana.
e be adam elinin altında telefonun var arasa bi mesaj atsana böyle böyle die. ben aramasam 2 saat daha beklicez mal gibi.
tamam tamam kapat telefonu dedim suratına kapattım.
eve gierken de bi kapıda not yazdım ve kapıya yapıştırdım.

saygısızsın baycan!
kimseye haber vermeden plan değişikliği yapıp insanları bekletmeye hakkın olduğunu mu sanıyorsun?
hayır!!!
o hakka sahip değilsin

yazdım.

şimdi yaarken bile nasıl sinirlendim.ya anlamıyorum ben bu erkekleri.
işlerine gelince kul köle işlerine gelmeyince akıllarına bile gelmiyoruz.

eğer başka sorunlarımızda olsaydı ben de senin yaptığını yapardım canım bizimde ilişkimiz 9 yıllık.
bir şey olmuyorsa olmuyordur.5 senelik ilişki olması seni tereddüte düşürmesin.bi 5 seneni daha harcama.

inan canım benimde aklıma gelince deliriyorum.. bide bugün geldi yanıma agladı yalvardı falan..normalde inanın hemen yumusarım..sarılırım kıyamam derim bi daha yapma söz ver derim ama bu sefer hiç bişekilde yumusamadım..içimden gelmedi..cünkü beni degersiz hisetirdi..ve biz bu deger meselesi yüzünden daha ilk kavgamız değil bu..lütfen bitti arama sorma dedim tabii daha bi sürü sey konustuk..aglaya aglaya hattını ve telefonunu kırdı çöpe attı..az önce mesaj atmış kendime hat aldım bu da numaram beni aramanı beklicam diye:50:

canın cok yanmaz bence senin cnki hazırlamışsın kendini zaten bardak dolmuş epeyce!
benimde deli gibi sevdiğim kkkkkkkkkkkkkkkkin biri vardı! bir türlü kopamıyordum bekledim zaman bıraktım yaptığı şeyler taşırdı sabrımı en son basit birşeyden hemde benim de yaptığgım birşeyden dolayı aradım bağırdım beni arama dedim hiçte canım yanmadı akşamı arkadaşlarımla eglenmeye gittik.

Başkalarının yaşadığı ilişkiye genellikle yorum yapmak istemem çünkü tek taraflı yargılama gibi oluyor ama, sanırım erkek arkadaşının şu anda yaptığı pek de hoş bir davranış değil. 5 yıllık ilişki olduğunu söylüyorsun ama henüz sana saygısını oluşturamamış gibi görünüyor.. Çoğu kişinin de dediği gibi; seviyorsun tamam ama ömrünün sonuna kadar bu şekilde yaşayabileceğini düşünmüyorum, canını yakmaktan başka bişey olmaz bana kalırsa. Yani tam anlamıyla iyi yapmışsın demem doğru olmaz ama bana kalırsa 5 senenin vermiş olduğu alışkanlığı bir kenara bırakarak devam etmelisin hayatına..

canım bu iş onun sürekli işi mi? kimse değinmemiş ama bunlara etken ortamı olabilir mi sonuçta bar ve çok da tekin bir ortam değil . dış uyaranlara çok açık bir mekan. eğer sürekli mesleği buysa hiç arkana bakma derim. yok değilse seviyorsan bir şans daha ver derim. ama bu şansı da verirken çok üstüne düşme değerini bilsin.

ya sen ne aypmışsın böle :) 5 yıllık ilişki bi ekilme yüzünden bitirilirmiiiiiiiiiii:)şaşırdım zaten bazı kadınlarda bu var en ufak sorunda hemen ayrılmak gitmekkk olurmu hiç başka şekilde intikamını hırsını sinirini çıkartıcaktın bence biz kadınız yaaaa erkekler gibi sabit bi düşüncemiz yok bizim aynı anda bin tane şey düşünürüzzzz hakketten üzüldüm ilişkini bitirmene sakın geri dönmede yada bekle sana çok büyük bi jest yapınca döne madem bu kadr kararlı gitmişsin hiçbişey olmamış gibi geri dönme bence

inan canım benimde aklıma gelince deliriyorum.. bide bugün geldi yanıma agladı yalvardı falan..normalde inanın hemen yumusarım..sarılırım kıyamam derim bi daha yapma söz ver derim ama bu sefer hiç bişekilde yumusamadım..içimden gelmedi..cünkü beni degersiz hisetirdi..ve biz bu deger meselesi yüzünden daha ilk kavgamız değil bu..lütfen bitti arama sorma dedim tabii daha bi sürü sey konustuk..aglaya aglaya hattını ve telefonunu kırdı çöpe attı..az önce mesaj atmış kendime hat aldım bu da numaram beni aramanı beklicam diye:50:

demek ki diğer sorunlar sen belkide farkında olmadan soğutmuş içini.
kimseyi düşünme sakın sadece ve sadece kendini düşün.
biraz bencil olmak zorunda kadınlar.
aptal sanıyorlar bizi, her istediklerini yapıp sonra iki tatlı sözle yumuşayacağımızı sanıyorlar.
boşversene bu hayata bir daha asla gelmeyeceksin.canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.
barışmak mı istiyorsun? git barış
artık onu istemiyor musun? o zaman kendi yolunu çiz.
ama bunları sadece sen istediğin için yap.

Back
X