• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım .sizden tavsiye istiyorum ne olur

Hayatbahane

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
52
34
38
8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım 😣😣😣

Evet bu aşama gerçekten zordur. İlk 6 ay-1 yıl çok zor geçiyor. Siz zor kısmı atlatmışsınız. Çocuğunuzun olmaması büyük şans, yeni bir hayata başlamanız daha kolay olur.
Üniversite kararı çok güzel bence o size çok iyi gelir. Bir iki yurtiçi tura katılın birkaç günlük veya bir Haftalık biraz sıkıntınız azalır. İnşallah çok güzel günler görürsünüz.

8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım 😣😣😣
Hiç üzülmeyin , ne güzel kurtulmuşsunuz..
Kendinizi meşgul edecek birseyler bulun, düşünmeyin geçmişte olanları, artık değiştirme imkanınız yok,. Hayat çok kıymetli, ağlayarak ah vah ederek geçirmeyin .

karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .
:oha: karşınıza geçip kumayı kabul et mi dedi🤨bunu diyen adamdan ne gelecek bekliyorsunuz ki? Biran önce hayatınızı sekillendirin zihninizden silip atın. Bu dünyadaki tek erkek o mahluk değil!!

Şükür namazı kılıp, başında ekmek döndürüp, fakir sevindireceğine kendini üzmek ? Keyfine bak, yine evleneceksin, çocuk da olur, her şey düzelir. Hepimiz yaşadık, ilk eşimle olan diyalogları düşününce bugün bile kendime kızdığım oluyor, normal, sen yaşamana bak.

Cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin .sizce benim yazdıklarim yanlis mi kendimi sorgulamam neden bunlari yasadim diye icin icin gitmem ne yapacam demem yapamam demem sizce nedir

Kuma mı? 😦 Yedi sülalesine söver (özür dilerim), bir daha adını dahi anmam. Ne sevgi kalır ne acı kalır. Neyini hâlâ sevip bir de acı çekecem? Kendinize ufacık da olsa saygı duymuyor musunuz?

Kuma mi getirmek istiyordu? 😳 Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız, ayrılmışsiniz, doktora gitmişsiniz, yeni bir hayat için okula başlamışsiniz. Siz demek ki güçlü bir kadınsıniz olanlara boyun eğmemişsiniz. Yaşadıklarınıza karşılık hissettiğiniz hayal kırıklığı ve sinirlilik hali de normal henüz olanları hazmedemediniz ama zamanla yeni hayatınıza adapte oldukça geçecek ve iyi ki ayrıldım diyeceksiniz

Cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin .sizce benim yazdıklarim yanlis mi kendimi sorgulamam neden bunlari yasadim diye icin icin gitmem ne yapacam demem yapamam demem sizce nedir
Kızzz cevap ver!!! Kuma mı getireceğim dedi adam çatlatma insanı!! Doğru düzgün bir anlat şunu hele..

Olan oldu .biten bitti .o secimini ben secimimi yaptim .8 yil tedavi gorduk ama cocuk olmadi sebepsiz infertilite ne oldu
gunu bulamadilar .eninde aonunda olur dedileer ama böyle birsey yasadik bende ayrıldim evden .ailemle birlikteyim simdi

Olan oldu .biten bitti .o secimini ben secimimi yaptim .8 yil tedavi gorduk ama cocuk olmadi sebepsiz infertilite ne oldu
gunu bulamadilar .eninde aonunda olur dedileer ama böyle birsey yasadik bende ayrıldim evden .ailemle birlikteyim simdi
Evden mi ayrıldın boşandın mı?

Böyle bir insan için üzülmeye değmez.Siz değerlisiniz kafanızı meşgul edin gezin tatil yapın kafa dağıtmak için elbette haksızlığa uğradım için bu üzgün halimiz zaman sadece . Geçmiş olsun

En doğrusunu yapmışsın kuma getirmek gibi bir adice düşünceyi dile getireni koymuşsun kapının önüne. Canın ağlamak istiyorsa ağla, hüzünlenmek istiyorsan hüzünlen, normaldir her boşanmada bunlar. Ama sakın abartıp böyle bir pisliğin ardından yas tutup kendini yıpratma. Yeminle değmez!

Üniversite konusu çok iyi bir tercih. Akıllı bir kadınsın belli. Bir iki de hobi kursu filan ekle hayatına. Ne kadar çok farklı konulara zaman ayırırsan o kadar çabuk atlatırsın bu dönemi.

Kendini suçlamak yerine bir kadın nasıl böyle dimdik durur bu adamın sözlerine karşı en doğrusunu nasıl yapar o tarafını görmeye çalış.. Bardağın dolu tarafı yavaş yavaş geride kaldı boş tarafını güzelleştir..Dimdik durup da içten yıkık halin bir müddet devam edecek.. Ama sonrasında iyikiler var..

Back
X