- Konu Sahibi Hayatbahane
Boşan kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her boşanma zordur ama kuma, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet vs gibi nedenleri çç olupta hala üzülen, aglayan kadınlara şaşırıyorum. Bir insan sizin canınızı daha fazla nasıl yakabilir ki? Yapabileceği en kötü şeyi zaten yapmış ve siz ayrılmışsınız. Aglamak neden? Kurtuldugunuza şükredin.8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım![]()
dilerim allahtan o şerefsizin çocuğu olmaz da bir bardak su verecek birilerine muhtaç olarak ölürİnfertilite kimden kaynaklanıyor o kesin şekilde ortaya konuldu mu?
eski eşiniz kendisine tetkik yaptırıp muayene oldu mu? Emin mi kendisinde herhangi bir sorun olmadığından??
Çok geçmiş olsun.Kendinizi değersiz hissettiren bir ilişkiden kurtulmuşsunuz.Bu bir süreç ve evet zorlu bir süreç.Üstelik geleceğe dair ne yapmak istediğinize dair de planlarınız var.Şimdiden aşama kaydetmişsiniz.Zamanla şu anki ruh halinin yerini "iyi ki" ile başlayan cümleler alacak.8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım![]()
O kafadakilerin hepsi de inşallah!!dilerim allahtan o şerefsizin çocuğu olmaz da bir bardak su verecek birilerine muhtaç olarak ölür
Böyle erkekler kendilerinde sorun olabileceğini düşünüp öyle şeyler yapar mı sence otrera ?İnfertilite kimden kaynaklanıyor o kesin şekilde ortaya konuldu mu?
eski eşiniz kendisine tetkik yaptırıp muayene oldu mu? Emin mi kendisinde herhangi bir sorun olmadığından??
Haklısın güzelim, benimki de soru işteBöyle erkekler kendilerinde sorun olabileceğini düşünüp öyle şeyler yapar mı sence otrera ?![]()
Kaçıncı yüzyıldan kaldı bu fosil? Kumalık mı kaldı. Diğer tüm şerefsizler gibi aldatsaymış bari tövbe tövbeeeee aldatma yoluna girmiş orası bellide kumalık ayağına yatıp aklınca masumlaştırmaya mı çalışıyor?görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi b
Allah' ın vermediği hayırmış bak. Çocuğun olsa yine gider aldatırdı seni bu herif. Burda o kadar çocuk için tedavi gören var, kaç tanesinin kocası kuma getiriyor? Eski kocanın huyu buymuş, şükür et ki kopmaz bağın yokmuş onunla. Sal gitsin, sen okulunu oku, değişik çevrelere gir, gez, ufkunu aç. Kumacı eski kocan da otursun mağarasında.8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım![]()
Kuma mı.. daha neler..8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım![]()