• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım .sizden tavsiye istiyorum ne olur

8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım 😣😣😣
Her boşanma zordur ama kuma, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet vs gibi nedenleri çç olupta hala üzülen, aglayan kadınlara şaşırıyorum. Bir insan sizin canınızı daha fazla nasıl yakabilir ki? Yapabileceği en kötü şeyi zaten yapmış ve siz ayrılmışsınız. Aglamak neden? Kurtuldugunuza şükredin.

İnfertilite kimden kaynaklanıyor o kesin şekilde ortaya konuldu mu?

eski eşiniz kendisine tetkik yaptırıp muayene oldu mu? Emin mi kendisinde herhangi bir sorun olmadığından??

eski eşiniz kendisine tetkik yaptırıp muayene oldu mu? Emin mi kendisinde herhangi bir sorun olmadığından??
dilerim allahtan o şerefsizin çocuğu olmaz da bir bardak su verecek birilerine muhtaç olarak ölür

8 yıllık evliliğim bitti.7 aydır ailemin yanindayim simdi.ama ben bir yere sıgamıyorum.her bir köşeye gitsem ağlamam geliyor .hepp adamin bana soýledıgı söźler geliyor.allahım diyorum ne yapacam ben doktora da gittim yok olmuyor icim icime sıgmıyor.hep kendime diyorum sen kendine nede bunları yaptın bu kadar söze neden dayandin.Kendime verdigim tek cevap ben seviyordum keske sevmeseydim diyorum herseyi görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi belki çocuk olmuyor diye .kendimi suçluyorum .sevmeseydim deger vermeseydim ne yapim ben arkadaşlar ne olur bi akil verin bana .ünüversiteye de yazıldım açıktan okuyacam tıbbi sekreter kafam dağilır diye .her ayrılan benim gibi alıngan öfkeli mi oluyor kendine yediremiyor mu benim gibi ne yapmam lazım 😣😣😣
Çok geçmiş olsun.Kendinizi değersiz hissettiren bir ilişkiden kurtulmuşsunuz.Bu bir süreç ve evet zorlu bir süreç.Üstelik geleceğe dair ne yapmak istediğinize dair de planlarınız var.Şimdiden aşama kaydetmişsiniz.Zamanla şu anki ruh halinin yerini "iyi ki" ile başlayan cümleler alacak.

bazım bence kurban kes, kuma nedir yaaa benimde çocuğum olmuyor napalım yani önceleri sebepsiz infertilite idi şuan yaşa bağlı olarak benden kaynaklı nolucak yani şimdi eşim kuma mı alacak yada ondan kaynaklı olsa ben başkasıyla mı olucam ne saçma şeyler. bence hiç üzülme herkes bir evladı olsun ister ama olmuyorsa olmuyordur. zamanında çok üzüldüm ama bitti gitti. iyi ki kurtulmuşum de olsun bitsin

Gerçekten bu adamdan bir çocuğunuzun olmaması hakkınızda en hayırlısı olmuş , gerçekten değmez bu adama hiç bir şey. Acınızı yaşayın içinizde kalmaması daha iyi. Geçecek bilin ki. Önceliğiniz kendiniz olsun.

Böyle erkekler kendilerinde sorun olabileceğini düşünüp öyle şeyler yapar mı sence otrera ? :(

Başka kadından çocuğu olacak mı sanki. Ben pek sanmıyorum. Olsaydı çoktan olurdu. Umarım senin karşına seni gerçekten seven biri çıkar ve güzel çocukların olur gelecekte. Seni seveni sev, sevmeyeni sevme.

görseýdım.belkide karşima gecip diyemezdi karar ver artik ya kumayı kabullen ya da sen bilirsin diyemezdi b
Kaçıncı yüzyıldan kaldı bu fosil? Kumalık mı kaldı. Diğer tüm şerefsizler gibi aldatsaymış bari tövbe tövbeeeee aldatma yoluna girmiş orası bellide kumalık ayağına yatıp aklınca masumlaştırmaya mı çalışıyor?

Bu arada ağzına kuma kelimesini alan bir adam bugün çocuğumuz olmuyor der yarın yaşlandın der hiçbirimiz 20 yaşındaki gibi kalmıyoruz. umarım karşına seni hakkeden biri çıkar bu arada aklında bulunsun eğer birgün bir başkasıyla evlenirsen yine çocuğun olmazsa bir genetik testi veya bağışıklık testi yaptır tam tıbbi terim olarak bilmiyorum ama kadınların rahimindeki bir hücre herşey normalken embriyoyu yabancı bir madde gibi görüp kabul etmiyebiliyor bildiğim kadarıyla çözülebilecek birşey

Allah' ın vermediği hayırmış bak. Çocuğun olsa yine gider aldatırdı seni bu herif. Burda o kadar çocuk için tedavi gören var, kaç tanesinin kocası kuma getiriyor? Eski kocanın huyu buymuş, şükür et ki kopmaz bağın yokmuş onunla. Sal gitsin, sen okulunu oku, değişik çevrelere gir, gez, ufkunu aç. Kumacı eski kocan da otursun mağarasında.

Kuma mı.. daha neler..
Iyiki bu evlilikte cocugunuz olmamis. Ne sansli insansiniz. Farkina varin bunun..

Böyle bir pislik için geçen günlere yanacağınıza, daha fazla gün geçmediği için dua edin.
Ne sevgisi ? Ne aşkı ? Bu resmen boşanmayayım da ne olursa olsun durumu.

Back
X