Ayrıldım ve çok üzgünüm😒

Aldatildimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
14
4
1
30
3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum 😒😢😥

Ben bir ilişkinin (basit sebepler yüzünden bitiyorsa) asla o sebeple bittiğine inanmıyorum.Yani mesela herşey çok iyi giderken küt diye aldatıldığını öğrenen insanın ilişkiyi bitirmesi karşısındakini sevmediğini göstermez diyelim ki.Bir anda kötü bir olayla karşılaşmıştır ve haklı olarak bitirmiştir.Ama çok da aman aman bir sebep yokken bitiyorsa bir ilişki orada bitme sebebi asla o anki ayrılık konusu değildir.Zaten ayrılınmak isteniyordur içten içe,zaten çok da olmazsa olmaz bir ilişki ya da kişi değildir vazgeçilen.Bakın ısrarla altını çiziyorum oftan puftan biten ilişkiler için böyledir diyorum.Bence sizinki de öyle bir ilişkiymiş.Üzülün tabi ama abartmayın,geçer.

3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum 😒😢😥
Önce nişanlanmaya karar vermiş sonra sizi terketmiştir, ortada gerçek bir sebep yok çünkü.. Verilmiş sadakanız varmış, ya evlenseydin , emin ol ki seni yine bırakırdı. Ayrıca niye peşine düşüyorsun , unutma kaçan kovalanır bu hayatın kanunu..

Önce nişanlanmaya karar vermiş sonra sizi terketmiştir, ortada gerçek bir sebep yok çünkü.. Verilmiş sadakanız varmış, ya evlenseydin , emin ol ki seni yine bırakırdı. Ayrıca niye peşine düşüyorsun , unutma kaçan kovalanır bu hayatın kanunu..
Cok sagolun haklisiniz belki de ama insan uzulyr ister istemez😒

canını sıkma kendi hayatına bak

Üzülme iyi ki bitmiş, seven böyle yapmaz

Yalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden ayrilmadan evlenenler var

Yalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden
Yalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden ayrilmadan evlenenler var
Evet maalesf sevilmems olmak kandirilms olmak uzuyr sadece cok tesekkrler

Back
X