Ayrıldım ve çok üzgünüm😒

Ben bir ilişkinin (basit sebepler yüzünden bitiyorsa) asla o sebeple bittiğine inanmıyorum.Yani mesela herşey çok iyi giderken küt diye aldatıldığını öğrenen insanın ilişkiyi bitirmesi karşısındakini sevmediğini göstermez diyelim ki.Bir anda kötü bir olayla karşılaşmıştır ve haklı olarak bitirmiştir.Ama çok da aman aman bir sebep yokken bitiyorsa bir ilişki orada bitme sebebi asla o anki ayrılık konusu değildir.Zaten ayrılınmak isteniyordur içten içe,zaten çok da olmazsa olmaz bir ilişki ya da kişi değildir vazgeçilen.Bakın ısrarla altını çiziyorum oftan puftan biten ilişkiler için böyledir diyorum.Bence sizinki de öyle bir ilişkiymiş.Üzülün tabi ama abartmayın,geçer.
Haklsinz beni sevmems bnde anladm bunu ama herhangi bir sebep yoktu sadece evlnmk icin pandeminin bitmesini soylemem bahane oldu dedgnz gbi belki de aradigi bahaneydi ve ben onu verms oldum teskkrler

Sizi sevmemiş diye üzülmemelisiniz. Çünkü sevmediyse üç yıl sürdürmüş olması zaten dürüstçe değil ki. Adam gibi adam dediğin ciddi niyetle umut verdiği, ilişki yürüttüğü kadını "bekle" dedi diye terk eder mi sizce? Bir de oturup konuşmadan, özür dileyip vedalaşnadan üstelik! Verilmiş sadakanız varmış bence de. Evliyken de bu sonuca maruz kalmadığınıza şükür etmelisiniz. Oradan buradan yalvarıp da öyle iyice burnunu kaldırmayın gereksizin.. "Aa ben aniden böyle olunca şok oldum o yüzden yazdım onları. İlişkisine sahip çıkmayan, verdiği sözlerde duramayan adamla işim olmaz. Hadi yallah" yazarım ben olsam ona :KK48:

Back
X