Merhaba arkadaşlar,
Daha önce yazdıklarımdan sonra sözlüm ile ayrıldık. ‘eşinden şiddet görürsün inşallah ‘ bedduasını da aldım bir güzel. •Annesi babasından şiddet görmüş , onu hiç anlamamışım o yüzden öyle dedi sanırım. •Ondan mantıksız şeyler (yüzük takması, nişan yapmak istemem, aileme ziyaret) istediğim için beni üzmüş, ben aklımı kullanıp onu idare edememişim. •Onu kadınlığımla idare etmem gerekmiş. •Benim ailem de gördüğüm gerçek dışıymış, gerçek dünya bana ağır gelmiş.(•ailemden gördüğüm doğum günlerinde yanlarında olmak\Kendi ailesine Doğum günü kutlamaya gitmediği için bize de gelemezmiş, ikisine de zaten gidip zaman ayıramazmış. • Ailesi gelince evde bana yardım edemezmiş annesi görür üzülürmüş, kıskanırmış) • annesi üzülmesin diye hayatında ki tüm birikimini ona verdi, bizim için bir iğne almadı. 4 yıl , aylarca görmeden bekledim. Giderken beddua ederek gitti. Ben mutlu olamazmışım. Kimse beni sevmezmiş. Kendimi dünyadaki en değersiz insan olarak , beni sevmesi , benle evlenmesi bir lütuf olarak gösterdi. Ben zaman alsa da iyileşicem , ama onun iyileşeceğini sanmıyorum.