- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Ayrıldık zaten iş için gittiğimiz seyahatte birlikte içerken 37 dk telefonla konuştu konusu açmıştım onun üstüne yine barıştık . Ve bugun mesajlaşırken askere gitceği için bunaldıgımı söyledim biraz bu konuyu konuştuk ve ben bunalmıyom sende bunalma dedi bende Xcim doğal olarak bunalıyorum önümüzdeki hafta çarşamba gitme ihtimalin var ve 6 ay göremeyeceğim için bunalıyorum insanım ya hani bu çok dogal dedim. Oda ben hayvanmıyım ben bunalmıyomuyum ben sana güzelfe bunalma dedim niye tersliyosun
Bunaltını bana yansıtıp beni bunaltma dedi .
Bende bizden olmuyo ya gerçekten bunaldıgım konu askerliğin ve sen bana bunaltını bana yansıtma diyosun dedim .
aslında onu çok seviyorum 1 sene olcak ama bu tür şeyler öyle çok soguttuki ufacık bi sohbet ederken bile konu böyle alevleniyo kırılıyorum kırıyorum gönlümü alan bile olmuyo
Hele o alkol olayı aylarca hayalini kurduk kaç dk konuştu ben ağlafım diye çıktı gitti sonra bi gönlümü bile almadı döneceğimiz dakikaya kdar surat yaptık birbirimize artık çok yoruldum ya birlikte hiç olmuyo ayrı zaten olmuyo sevgi ve tahammül de böylece tükeniyo . Bunun gibi birçok konu ufacık herşeyde kavga ediyoruz
Bunaltını bana yansıtıp beni bunaltma dedi .
Bende bizden olmuyo ya gerçekten bunaldıgım konu askerliğin ve sen bana bunaltını bana yansıtma diyosun dedim .
aslında onu çok seviyorum 1 sene olcak ama bu tür şeyler öyle çok soguttuki ufacık bi sohbet ederken bile konu böyle alevleniyo kırılıyorum kırıyorum gönlümü alan bile olmuyo
Hele o alkol olayı aylarca hayalini kurduk kaç dk konuştu ben ağlafım diye çıktı gitti sonra bi gönlümü bile almadı döneceğimiz dakikaya kdar surat yaptık birbirimize artık çok yoruldum ya birlikte hiç olmuyo ayrı zaten olmuyo sevgi ve tahammül de böylece tükeniyo . Bunun gibi birçok konu ufacık herşeyde kavga ediyoruz