ayrıldım :(

sorguladım hep bir bahanesi var ama ben böyle devam etmek istemiyorum ayrılcam dediğimde bile beni sonraki plana attı yaa

belki de asıl sorun uzaklık. benim sevgilim de son haftalarda ilgisizleşmeye başlamıştı, aynen seninkine benzemişti. telefonları duymamalar, yeteri kadar ilgilenmemeler fln. sordum bikaç kez neden noluyo sevmiyomusun, ayrılmak mı istiyosun fln diye yok diyo, hep bi bahanesi vardı, şu oldu o yüzden, şurdaydım arayamadım vs. tmm doğru da olabilir -ki doğruymuş, ama bi ayar vermek lazım dedim, bende gittim işyerini bastım kapadım kapıyı, uzattım parmağımı dedim ki, SENİ TERKEDİYORUM. çok şaşırdı ama güldüde bi yandan. canım gel otur, bak bi dinle şu şu sebeplerden böyle böyle oldu diye anlattı. bende dedim o zmn msj atacaksın, eskisi gibi ilgili olacaksın bundan snr bahane istemem, şöyle şöyle yapacaksın söz mü? söz dedi. arada bi gene yoldan çıktığı oluyo tabi ama ben ayrılmak yerine her seferinde hizaya getirmeyi tercih ediyorum

o sebepden derim ki, sakın arama sakın! seni seviyosa ztn ya arar, yada cesareti azsa msj atar. o sana dönüş yapacaktır, eğer seviyosa. sevmiyosa ztn uğraşmaya gerek yok.

Geçmiş olsun canım. Gurur yapma. Hemen onu ara ve üzülüyorum seni seviyorum gel mantıklı olalım ve bir çıkış yolu bulalım de. Neden böyle olduk diye sor. Seni seviyorsa o da anlar konuşun anlaşın. Üzülme hemen ara ve konuş bence.

senden ayrılmaktan korkmuyor mu ?? ya senin onu bırakamıyacağından çok emin ya da sana olan sevgisini yitiriyor artık. insan nasıl korkmaz sevdiğini kaybetmekten. arama diyecem ama çok zor. bende senin durumundaydım bir gün telefonumu arkadaşıma bıraktım al sende kalsın dedim yoksa dayanamayıp arıycam elim telefona gidiyor devamlı dedim.. 2 gün arkadaşımda kaldı telefonum.. seviyorum diyorsun ara sen yine de ya belki o da senden bir adım bekliyor olabilir.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Gurur yapma. Hemen onu ara ve üzülüyorum seni seviyorum gel mantıklı olalım ve bir çıkış yolu bulalım de. Neden böyle olduk diye sor. Seni seviyorsa o da anlar konuşun anlaşın. Üzülme hemen ara ve konuş bence.

ben ararsam bundan sonra hep böyle davranır çünkü kendi haklı oldugunu düşünür zaten son zamanlardaki tartışmalarda ilk adımı hep ben attım sonra o konustu ondan bu sefer ciddi olduğumu görmeli

Kesnlikle öyle bencede.. Bizimkiler artık çöp bile değil çürüdüler be atık oldular toprağa karıştılar hahaha.
Aslında benimki demem daha doğru olur

sonra o toprakta otlar bitecek, sonra bir inek gelip o otlarla karnını doyuracak, sonra o otlar gübre olarak yeniden toprağa dönecek

birlikte olduğunuz için de ayrılmak istemiyorsunuz galiba, cinsellik yaşamayı kendinizi mecburiyet altına sokmak olarak görmeyin bence daha mutlu olursunuz.

başka arkadaşlar da yazmış madem ayrılmak istemiyorsunuz neden ayrılık lafını açtınız hemen diye kesinlikle katılıyorum bunun blöfü olmaz. eşimle ilk çıkmaya başladığımda ben de her olayda ayrılalalım o zaman derdim nasılsa benden vazgeçmez diye bir iki derken baktım en son tamam dedi aramadı. ben aradım eşek gibi konuşunca anladım ki zoruna gidiyormuş en ufak bi şeyde ondan vazgeçebilmem çok kırıyormuşum onu farkında olmadan. eğer siz de sık sık ayrılalım falan diyorsanız belki de tak etmiştir ona da ne hali varsa görsün madem ayrılmak istiyor diyordur.

saol canım. gurur falan yapamıyorum arsız gibi hissediyorum hatta bazen kendimi :) tek ben arayıp sorunca.... haklısın aradıkça yüz bulur. nasıl olsa arıyor yine arayacaktır diye düşünecektir. doğru söylüyorsun arama durumun akıbetini anlasın.

Bence bekle bir hafta on gün falan geçsin aradan eger aramazsa ararsın.Aradığındaki tepkisine bakarsın.Oda senden bekliyo olabilir.

heer şeye ayrılalım demem zaten ama artık sabrım tastı tatil burnumdan gelmeye basladı hep uyardım en son öyle dedim ama şimdi aramasını beklıorum

annem ilişkimi biliyor bende bişe olduğunu anladı ve kavga mı ettiniz dedi yok dedim çünkü ayrılmıs olsak bile şu an sölemek istemiyorum o zaman yarın araryıp ona sorarım dedi bende şimdi söylerse biliyorum annem çok üstüme düşecek falan ben rahatsız olurum daha da ondan bu sabah erkenden onu aradım nasılsın dedim normal dedi senden bişe istcktm böle böle dedim tm ararsa her şeyin nrml oldugunu sölerim dedi başka bişe dio musun dedi yok dedim sonra uzun bi sessizlik kapat dedim ben kapatmadım çünkü kapatamazdım offfffff sesini duydum içim daha kötü oldu arasın artık ben dayanamıyorum

ya hala arayan soran yok

Bak canım benimde 2 yıllık iliskim var bu dönemsel bi olay benimki de bı donem çok ilgisizlesir aramaz ben aramadan mesaj da atmaz sonra gecer bu eskisi gibi olur mesela biz bı haftadır soğuk davranıyor gibiydi nedn aramadın dediğimde söyle oldu böyle oldu diyodu üstüne gidip kızdığım zaman daha kötü oluyo aynen senin yaptığın gibi yapıp aramam bitti falan diyorum ama dayanilmiyo tabi mesaj atıyorum arıyo ben ne kadar ılımlı konuşursam o daha ılımlı oluyo böyle böyle düzeltiyoruz mesela ben bazen onu takmıyorum isteyerek cevap vermiyorum mesajlarına böyle olunca o üstelik günde 2 mesaj atiyosa 10 arıyo benden sana tavsiye yarın onu ara ve ılımlı olarak arayı duzelt sonra fazla üstüne düşme o seni arar eskisi gibi olursunuz eğer olmazsa zaten bitmiştir bol şans hayatım

aynı dert bende de var okul varken her şey iyiydi şimdi niye böyle oldu anlamıyorum
bende telefon bekliyorum batsın bu dünya :'(

daha aramadımı,,canım çok seviosan sen ara nie gurur yapıosunki hem kendin ayrılak diosun hemde onun aramasını bekliosun sende bi garipsin,,sen ara pişman olduğunu söle sevdiğini söle ala ala ...

Sen ayrılmak istemişin senin araman daha iyi olur bence gurur yapma gerçekten seviyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…