sorguladım hep bir bahanesi var ama ben böyle devam etmek istemiyorum ayrılcam dediğimde bile beni sonraki plana attı yaa
meraba 2 gün önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim şu an sanki canımdan can gidiyor aramamak için kendimi zorluyorum o bir arasa hemen barışacağım ... Olayı anlatayım üni.de öğrenciyik ikmizde tatil girince araya o evi bursaya ben adana ya geldim bana tavırları değişti çok kez uyardım anlamadı gün boyu tlf açmadığı olmaya başladı bende ayrılacam dedim o gün akşama kadar yine erteledi işim var diye akşam arayınca bak peşinden geeliyorum sonra peşimden koşmadın deme dedi daha sinir oldum ben ondan ayrılcam bundan korkmuyor üzülmüyor tasa ettiği şeye bak...Sonra tamam dedi ayrıldık 2.gün arayacak diye bekliyorum ama ya aramazsa onunla her şeyi paylaştım hem bu var hemde onu çok seviyorum
meraba 2 gün önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim şu an sanki canımdan can gidiyor aramamak için kendimi zorluyorum o bir arasa hemen barışacağım ... Olayı anlatayım üni.de öğrenciyik ikmizde tatil girince araya o evi bursaya ben adana ya geldim bana tavırları değişti çok kez uyardım anlamadı gün boyu tlf açmadığı olmaya başladı bende ayrılacam dedim o gün akşama kadar yine erteledi işim var diye akşam arayınca bak peşinden geeliyorum sonra peşimden koşmadın deme dedi daha sinir oldum ben ondan ayrılcam bundan korkmuyor üzülmüyor tasa ettiği şeye bak...Sonra tamam dedi ayrıldık 2.gün arayacak diye bekliyorum ama ya aramazsa onunla her şeyi paylaştım hem bu var hemde onu çok seviyorum
2 yıl dayanamam bennnn
Benim 1.5 yıl oldu canım bak ayaktayım ölmedim=)
İlk zamanlar ben de senin gibiydim.. Umut bağlama arar diye, akışına bırak.Yoksa aramazsa canın çok yanar benden söylemesi
senden ayrılmaktan korkmuyor mu ?? ya senin onu bırakamıyacağından çok emin ya da sana olan sevgisini yitiriyor artık. insan nasıl korkmaz sevdiğini kaybetmekten. arama diyecem ama çok zor. bende senin durumundaydım bir gün telefonumu arkadaşıma bıraktım al sende kalsın dedim yoksa dayanamayıp arıycam elim telefona gidiyor devamlı dedim.. 2 gün arkadaşımda kaldı telefonum.. seviyorum diyorsun ara sen yine de ya belki o da senden bir adım bekliyor olabilir.
Kesnlikle öyle bencede.. Bizimkiler artık çöp bile değil çürüdüler be atık oldular toprağa karıştılar hahaha.
Aslında benimki demem daha doğru olur
Geçmiş olsun canım. Gurur yapma. Hemen onu ara ve üzülüyorum seni seviyorum gel mantıklı olalım ve bir çıkış yolu bulalım de. Neden böyle olduk diye sor. Seni seviyorsa o da anlar konuşun anlaşın. Üzülme hemen ara ve konuş bence.
ben ararsam bundan sonra hep böyle davranır çünkü kendi haklı oldugunu düşünür zaten son zamanlardaki tartışmalarda ilk adımı hep ben attım sonra o konustu ondan bu sefer ciddi olduğumu görmeli
birlikte olduğunuz için de ayrılmak istemiyorsunuz galiba, cinsellik yaşamayı kendinizi mecburiyet altına sokmak olarak görmeyin bence daha mutlu olursunuz.
başka arkadaşlar da yazmış madem ayrılmak istemiyorsunuz neden ayrılık lafını açtınız hemen diye kesinlikle katılıyorum bunun blöfü olmaz. eşimle ilk çıkmaya başladığımda ben de her olayda ayrılalalım o zaman derdim nasılsa benden vazgeçmez diye bir iki derken baktım en son tamam dedi aramadı. ben aradım eşek gibi konuşunca anladım ki zoruna gidiyormuş en ufak bi şeyde ondan vazgeçebilmem çok kırıyormuşum onu farkında olmadan. eğer siz de sık sık ayrılalım falan diyorsanız belki de tak etmiştir ona da ne hali varsa görsün madem ayrılmak istiyor diyordur.
Bence bekle bir hafta on gün falan geçsin aradan eger aramazsa ararsın.Aradığındaki tepkisine bakarsın.Oda senden bekliyo olabilir.
Benim 1.5 yıl oldu canım bak ayaktayım ölmedim=)
İlk zamanlar ben de senin gibiydim.. Umut bağlama arar diye, akışına bırak.Yoksa aramazsa canın çok yanar benden söylemesi
ya hala arayan soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?