• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım...

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
bizi dinlemiyosun diyodunuz dinledim işte ayrıldım bugün dediklerinizi çok düşündüm çünkü uyumadım düşündüm.
şöyle oldu bugün okuldan çıkıp enstitüye gittik orada bi kzla selamlaştılar ama böyle gülümseyerek,çıktık ddim ki kim o kız bizim okulda olduğunu biliyorm ama sordum işte bilmiyomusun dedi,ne bileyim aranız iyi mi yoksa dedim,saçmala fln dedi.
bakın bugün belki 4-5 kz slm verdi nisanlıma hicbirinden rahatsz olmadm ama bu kızdan rahatsız oldum ben çünkü çok candan gülümsediler birbirlerine

bana hersey yasak sana sertbest değil mi dedim,tartıştık işte. ama gerçekten öyle beni kısıtlayıp kendi yapıyo ediyo.o kadar çok şey var ki bakın anlatmıyorum ama anlat derseniz üşenmeden hepsini yazarım buraya yani aslaaa masum değil

kısıtlama derken onunda rahatsız olduğu bi takım şeyler oluyo ben onları yapmıyorum ona olan sevgimden saygımdan ama o beni dinlemiyomuş.

mesela labaratvarda çalışıyorum kimle çalışıyosun kmle konusuyosun sorar,bi erkekle sohbet ettiğimi görse kıyamet kopar..ama kendisi gülümseyerek slm verir,birinin evine gider v.s
kıyafetime karışır,dinlerim
bizim okulun kantini brz değişik yani şöyle ki diğer fakültelerin kantininde bile gelip kızlı erkekli tanışıyolar bi nevi çöpçatanlık yeri gibi ün almış biyer
gitmemi asla istemez.ama kendisi gidiyomuş bugün arkadaşlarımdan öğrendim.bana yalan söyledi yani

tartştık işte,ben yapamıycam artık dedim yıpranyorum dedim başladı sen nankörsün bilmem ne.saydıda saydı
ben artık bu çifte satandarda dayanamıycm dedim

bitirdim yani sinirle geldim telefondan sildim adını msj atıyo hala ama tmam haksızlık etmycem artk diyemiyo sildm bende.ev telini arıyo fişini cektim.
aileme ne zaman söylerim bilmiyorum ama uzatmadan söylemem lazım

kimseyle beraber olmak istemiyorum artk sadece işim gücüm ailem olsun napiyim
bitirdm ama perişan haldeyim burda okuyorm 2 yıl geçmesine rağmen unutamayanlar var ben nasıl unutucam peki?
vakit geçireceğim arkadaşlarım bile yok,sadece desteğinizi istiyorum

herkesin okulda bana dediği şu sen kendinden fazla taviz veriyosun ama o okadar rahat ki.. boşuna mı söylüyolar bunu
çok canım yanıyo ama benden bu kadar

Sadece bunlar yüzünden ayrıldıysan ve seviyorsan bence yazık etmişsin çünkü bu problemler konuşarak da halledilebilirdi.

Klasik ayni olay yarin barisirsin eminim.

İlk konularında seni haksız buluyordum ama sevgilin de az değil ya seni her şeyde kısıtlayıp paranoyak etmiş

Lorenacım bu ilişkinin sağlıklı olmadığının sende farkındasın insanlar birbirini kıskanır ama bu kadar olmaz hayatta sadece ikiniz varmışsınız gibi olmaz :34:

Ben barışırsınız diye düşünüyorum ki diyelim barışmadınız bitti gitti normal bir ilişkin olursa bu ilişkinin nekadar hayatını zindan ettiğini görürsün hakkında hayırlısı

Siz burdakileri dinlediğiniz için değil,yine kıskançlık yapıp oyüzden ayrılmışsınız.
Bence iki tarafında biraz nefes almaya ihtiyacı var.

İnsan sevdiğini kıskanır ama selamı dahi kıskanıp ona bir anlam yükleyecek kadar değil.

Son düzenleme:
Lorena, ayrılmak çözüm dğeil. Birbirinizi seviyosunuz o çok belli. İlişkinize büyük bir şok lazım. Gözünün üstünde neden kaş var diye kavga ediyosunuz.O kıza çok candan selam vermiş. Kantine gitmiş hala aynı şeyleri anlatıyosun. Gitsin ama sen de git. Karıştığı zaman dinleme sanane de. Canının istediğini giy. Sana asılan birilerine müdahaleni kendin yapabilirsin. Onun karışmalarına ihtiyacın olmadığını göster. Aynı şekilde sen de ona karışma. Gülümsemek insani bir şey. Hoşlanmak anlamına gelmez. Sen şu kafanı değiştirmedikten sonra ayrılsan bir şey değişmeyecek. Yarın yine bir başkasıyla hayatını böyle zehir edicen kendine. Umarım mutlu olmanın yolunu öğrenirsin.

Asla size yönelik değil söyleyeceklerim ama yine de bağlantılı.

Bir ilişki, evlilik, nişanlılık hayatımıza ve karşımızdakinin hayatına kısıtlamalar getirmek değildir.

Hayat düzenimizi, doğru ve yanlışlarımızı, davranış şeklimizi kısıtlayan şeye ben ilişki gibi bile bakamıyorum.

'Seven insan kıskanır' ile 'Paranoyak bir kontrolcülüğü' karıştırıyoruz maalesef kadınlar olarak.

Hayatından ödünler verip, bir de üstüne karşındakinin hayatına yasaklar getirip bunlara uyulmasını beklersen bu bir ilişki olmaz, hastalıklı bir yapıya dönüşür.

Çoğumuz evlilik, sevgililik gibi bağlarımızı bu sebeplerle güçlü tutamıyoruz.

bizi dinlemiyosun diyodunuz dinledim işte ayrıldım bugün dediklerinizi çok düşündüm çünkü uyumadım düşündüm.
şöyle oldu bugün okuldan çıkıp enstitüye gittik orada bi kzla selamlaştılar ama böyle gülümseyerek,çıktık ddim ki kim o kız bizim okulda olduğunu biliyorm ama sordum işte bilmiyomusun dedi,ne bileyim aranız iyi mi yoksa dedim,saçmala fln dedi.
bakın bugün belki 4-5 kz slm verdi nisanlıma hicbirinden rahatsz olmadm ama bu kızdan rahatsız oldum ben çünkü çok candan gülümsediler birbirlerine

bana hersey yasak sana sertbest değil mi dedim,tartıştık işte. ama gerçekten öyle beni kısıtlayıp kendi yapıyo ediyo.o kadar çok şey var ki bakın anlatmıyorum ama anlat derseniz üşenmeden hepsini yazarım buraya yani aslaaa masum değil

kısıtlama derken onunda rahatsız olduğu bi takım şeyler oluyo ben onları yapmıyorum ona olan sevgimden saygımdan ama o beni dinlemiyomuş.

mesela labaratvarda çalışıyorum kimle çalışıyosun kmle konusuyosun sorar,bi erkekle sohbet ettiğimi görse kıyamet kopar..ama kendisi gülümseyerek slm verir,birinin evine gider v.s
kıyafetime karışır,dinlerim
bizim okulun kantini brz değişik yani şöyle ki diğer fakültelerin kantininde bile gelip kızlı erkekli tanışıyolar bi nevi çöpçatanlık yeri gibi ün almış biyer
gitmemi asla istemez.ama kendisi gidiyomuş bugün arkadaşlarımdan öğrendim.bana yalan söyledi yani

tartştık işte,ben yapamıycam artık dedim yıpranyorum dedim başladı sen nankörsün bilmem ne.saydıda saydı
ben artık bu çifte satandarda dayanamıycm dedim

bitirdim yani sinirle geldim telefondan sildim adını msj atıyo hala ama tmam haksızlık etmycem artk diyemiyo sildm bende.ev telini arıyo fişini cektim.
aileme ne zaman söylerim bilmiyorum ama uzatmadan söylemem lazım

kimseyle beraber olmak istemiyorum artk sadece işim gücüm ailem olsun napiyim
bitirdm ama perişan haldeyim burda okuyorm 2 yıl geçmesine rağmen unutamayanlar var ben nasıl unutucam peki?
vakit geçireceğim arkadaşlarım bile yok,sadece desteğinizi istiyorum

herkesin okulda bana dediği şu sen kendinden fazla taviz veriyosun ama o okadar rahat ki.. boşuna mı söylüyolar bunu
çok canım yanıyo ama benden bu kadar

labaratvar ne:44:

ayrıldınız mı :53: bu kıskançlık damarıyla birbirinizden başkasına alışmanız çok zor olur ikinizde aynıydınız çünkü.

lorena ben sana demiştim dimi sevgilin herşeyi yapıyor ama seni kısıtlıyor bence özellikle yapıyor senin onu kıskanman ona ayrı bi haz veriyor diye,hala aynı fikirdeyim.

yalnız sen buradakileri dinlediğin için değil yine bi kıskançlık krizi sonucu bu kararı vermiş bulunmaktasın.

Son düzenleme:
lorena yorum yaptıgım konuların genelde hep kıskanclıgın uzerineydi, bazısı haklı bazısı bence yersiz...

fakat ayrılma nedenin bugun o kızla selamlasması ve kantine gitmesi mi yoksa seni kısıtlamaya calısması mı?
once buna karar ver ki ona sikayetci oldugun seyleri net olarak soyleyebilesin.

ayrıca buradaki insanlar senin ayrılıp uzulmenden mutlu olacak degiller, aksine ileriki zamanlarda daha fazla uzulmemen icin iliskinizdeki sorunları simdiden halletmenizi tavsiye ediyorlar.

eger hala arıyorsa ve gonlun varsa niye ona buna baktın diye kıskanclık konusunu kapatıp adam akıllı konus; senin de sosyal bir yasantın olabilecegini, erkek ve kızların arkadas olmasının normal bir sey oldugunu fakat o diger insanlara fazla ilgili gosterdigi zaman rahatsız oldugunu car car kavga etmeden anlat.
mesela o kantine neden siz iki sevgili olarak gidemiyorsunuz, bırak kim kimi kas goz ediyorsa etsin, onemli olan sizin birbirinize olan ilginiz. eger prensip olarak oradaki insanlardan hoslanmıyorsanız ikiniz de oyleyse erkek arkadasın celiskilerle dolu demektir... ona once kendi icinde bu durumu halledip seni oyle aramasını soylebilirsin.

aslında sorun onun seni sıkması bunun karşılığında sennide onu sıkman ve nispet yapmanız değil... ikiniz de aşırı kıskançsınız... şimdi sana desemki bırak selamlaşsın. nişanlında tamam ben sana karışmayacağım dese sen yine delirirsin. erkek arkadaşının sana kurallar koyması işine bile geliyor aslında karşılığında onu kısıtlama gücü buluyorsun çünkü.. şikayet ettiğin nişanlının seni kısıtlaması falan değil çok açık senin kısıtlamalarına tam anlamıyla uymayıp arada tasmasını koparması...(bu tabiri kullanıyorum çünkü evcil hayvanınızmış gibi bir bireyi bu kadar sınırlayamazsınız)

eminim erkek arkadaşınız bu hareketleri bıraksa da siz vazgeçmeyeceksiniz. Bırakın selamlaşsın..

lorena inan iyiliğin için söylüyorum inan bana değerini kaybedersin nişanlının gözünde bunu yapma kendine güvenli ol kudursanda belli etme... yapma bunu. bak tekrar barışcaksınız eminim. bu dediklerimi iyi düşün. inan bana birdaki terketmeyi nişanlın yapar böyle devam edersen saygısı kalmaz sana. ve inan bana erkekler biz kadınlar gibi blöf terketmeler yapmazlar....

Aslında ayrılman değil , psikolojik destek alman lazımdı çünkü gelecekte başka biriyle ilişki yaşarsan da yine aynı şeyler olacak. Bu kadar kıskanmanın altında yatan nedenleri bilmiyorum ama normal olmadığını biliyorum. Bunu uzman yardımıyla çözecek kişi de sensin. Buraya konu açman , ayrılman bunları çözümlemez aksine durumunu daha da kronikleştirir.

lorena ya olduğun gibi görün ya da psikoloğa görün.
Hepimiz sunu biliyoruz ki sen kimseyi dinlemedin, gene kıskançlık krizlerine girip ayrıldın.
geri de barisacaksin:ssz:
söyle de durum var, sevgilim de ak kaşık değil diyorsun ya bence de değil,
bu ilişkide ikiniz de cok zarar veriyorsunuz birbirinize.
Ikiniz de degismeyecekseniz bence ayrilmayin.cunku gercekten uyum içindesiniz:34:

Son düzenleme:
Lorena burçlarınız ne :26:

Lorena sen gene kıskançlık edip ayrılmışsın bizi dinlediğnden değil ve büyük ihtimalle de barışcaksın.
Barış yada barışma bunun kararı sana kalmış ama sen ne kendine karıştır nede sen karış.
Onunla bunun konuşmasını yapmalıydın.
Okulda araştırma görevlisi elbet birilerine gülümseyecek sen çok başka düşüncelerdesin.
İnsanca yapılan davranışlara takıyorsun.
Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yeniden barışacağınızı düşünüyorum. ama bu şekilde asla mutlu olamazsın. ona mı baktı buna mı güldü nerde oturdu vs tükenip gidersin..zor, çok zor..:ssz:

Back
X