bizi dinlemiyosun diyodunuz dinledim işte ayrıldım bugün dediklerinizi çok düşündüm çünkü uyumadım düşündüm.
şöyle oldu bugün okuldan çıkıp enstitüye gittik orada bi kzla selamlaştılar ama böyle gülümseyerek,çıktık ddim ki kim o kız bizim okulda olduğunu biliyorm ama sordum işte bilmiyomusun dedi,ne bileyim aranız iyi mi yoksa dedim,saçmala fln dedi.
bakın bugün belki 4-5 kz slm verdi nisanlıma hicbirinden rahatsz olmadm ama bu kızdan rahatsız oldum ben çünkü çok candan gülümsediler birbirlerine
bana hersey yasak sana sertbest değil mi dedim,tartıştık işte. ama gerçekten öyle beni kısıtlayıp kendi yapıyo ediyo.o kadar çok şey var ki bakın anlatmıyorum ama anlat derseniz üşenmeden hepsini yazarım buraya yani aslaaa masum değil
kısıtlama derken onunda rahatsız olduğu bi takım şeyler oluyo ben onları yapmıyorum ona olan sevgimden saygımdan ama o beni dinlemiyomuş.
mesela labaratvarda çalışıyorum kimle çalışıyosun kmle konusuyosun sorar,bi erkekle sohbet ettiğimi görse kıyamet kopar..ama kendisi gülümseyerek slm verir,birinin evine gider v.s
kıyafetime karışır,dinlerim
bizim okulun kantini brz değişik yani şöyle ki diğer fakültelerin kantininde bile gelip kızlı erkekli tanışıyolar bi nevi çöpçatanlık yeri gibi ün almış biyer
gitmemi asla istemez.ama kendisi gidiyomuş bugün arkadaşlarımdan öğrendim.bana yalan söyledi yani
tartştık işte,ben yapamıycam artık dedim yıpranyorum dedim başladı sen nankörsün bilmem ne.saydıda saydı
ben artık bu çifte satandarda dayanamıycm dedim
bitirdim yani sinirle geldim telefondan sildim adını msj atıyo hala ama tmam haksızlık etmycem artk diyemiyo sildm bende.ev telini arıyo fişini cektim.
aileme ne zaman söylerim bilmiyorum ama uzatmadan söylemem lazım
kimseyle beraber olmak istemiyorum artk sadece işim gücüm ailem olsun napiyim
bitirdm ama perişan haldeyim burda okuyorm 2 yıl geçmesine rağmen unutamayanlar var ben nasıl unutucam peki?
vakit geçireceğim arkadaşlarım bile yok,sadece desteğinizi istiyorum
herkesin okulda bana dediği şu sen kendinden fazla taviz veriyosun ama o okadar rahat ki.. boşuna mı söylüyolar bunu
çok canım yanıyo ama benden bu kadar