• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayriligi atlatacak miyim? Nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kuluna çok işaret gönderir olmazsa kafasını bi yerlere vurur baktı kul arsız yaşa da gör ne halin varsa der bence. sen ne yapıp edip bu işsiz güçsüz saçma sapan adamla başını yakacaksın 3. kez aynı konuyu açmandan belli. yapacak bir şey yok. önünde sonunda döner merak etme. kim napsın işsiz güçsüz adamı. kadın çok zengin değilse jigolo aramıyorsa ya da adam kendini saklamıyor yalan söylemiyorsa kadın bunu bırakır sana geri döner korkma. senden başkası böyle abidin kubidik bi adama yanıp bitip kül olmaz. sen en sonunda bu pisliğe batacaksın. kendi düşen ağlamaz.geçmiş olsun. ama lütfen sonra kader deyip b.ku Allah’a atma Allah daha napsın

Bizde de kafa bırakmadı ki.

Bu hesap iki kere konu açmış onun bir tanesini karıştırdım galiba ama. Dediğin gibi ezberledik konuyu.
Konu sahibi sen bir destek al. Psikiyatriden randevu al, seni iyi görmüyoruz ciddi ciddi bağımlılık problemin var karşıdaki leş biri. Siz de neden böyle bir leş ile beraberdiniz onu bir düşünün.

Son düzenleme:
Bu hesap iki kere konu açmış onun bir tanesini karıştırdım galiba ama. Dediğin gibi ezberledik konuyu.
Konu sahibi sen bir destek al. Psikiyatriden seni iyi görmüyoruz ciddi ciddi bağımlılık problemin var karşıdaki leş biri. Siz de neden böyle bir leş ile beraberdiniz onu bir düşünün.
Lori'nin konusuna Kazen yorum yapmıştı. Dört kere üyelik aldın diye.

Anlamıyorum ama konu sahibi, kimse kötü bir yorum yapmıyor ki konularına. Ufak değişikliklerle aynı olayı neden anlatıyorsun? Aslı yok mu acaba, diyorum. Kurgu mu anlattığın şeyler?

Bu hafta açılan üçüncü aynı konu. Hepsi yeni hesap uzun süreli ilişki kadın memur, adam işsiz ve son iki haftada biri ile evlenme kararı alıyor.
QueenGenepil QueenGenepil Kütüphanelerde bilgisayerin basinda zeki bir kadin oturur ya hani butüüün kitaplari ezbere bilen. Hih iste Sen tam o kadin gibisin. Hic bi konuyu unutmuyorsun, butün detaiylari aklinda tutabiliyorsun. Hey masallah 👏🏻👏🏻✨

QueenGenepil QueenGenepil Kütüphanelerde bilgisayerin basinda zeki bir kadin oturur ya hani butüüün kitaplari ezbere bilen. Hih iste Sen tam o kadin gibisin. Hic bi konuyu unutmuyorsun, butün detaiylari aklinda tutabiliyorsun. Hey masallah 👏🏻👏🏻✨

Bir an önce iş hayatıma girmem gerektiğini hatırlattı işte. Neye elimi atsam işte yaptığım gibi sorumluluk üstleniyorum. İyi ders ve gaz oldu. Sağol canım

Devlette fizyoterapisttir, akrabası tanıştırdı dediği zengin kadın da belcikalidir. Bu şekilde olunca konu tutarlı oluyor sanki.

Zamanla geçer ama bir üç ay sürer acının gecmesi

Daha önce konu açmıştım.Bana kizacaklar da vardır. Haklılar da. Bir daha kimseye güvenemem biliyorum. 8 9 yıllık.bir birliktelik. Yani ayrildigimiz da çok olmuştu. İşini gücünü duzeltmedi. Başka ile 6 aylıgina çalışmaya gidip bırakıyordu. Hatta zamanında babası beni arayıp biliyorsun oğlum işsiz senin yanına gelsin evlenin demişti. Ben memurum bu arada. Ailem hep karşıydı. Babama duyurdum olayı sonra aramız bozuldu. Ki her zaman tartısırdik. Hep yazar gönlümü alırdı. Bu sefer yapmadı. Ben yazdım. Tartıştı benle barışmadik. İki üç defa daha yazdım ama tartışıyoruz ben yazdığımda da. Engellediği ne kadar kız varsa hepsini geri eklemisti. Ben neden neden dedikçe beni istemediğini benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Ama yoktu. En son bir hafta önce meğerse akrabasının tanıştırdıgi bir kadınla birlikteymis. Kadın zengin anladığım kadarıyla. Bütün bu olaylar 2 hafta içinde oldu. Bunu öğrendiğimde de sen beni ittin bizi ayiramazsin dedi. Bana neden ümit verdin demiştim onda bile ajitasyon yapma dedi. Engelledi her yerden. Şua kendime yediremiyorum. Hala da düzgün işi yok. Bana göre değildi biliyorum ama bu şekilde yarıyolda bırakılmış olmayı kaldıramıyorum. Nefes alamıyorum. Fake hesaptan bakıp duruyorum instagramina. Tutamıyorum kendimi. Ara ara engelimi açtığını görüyorum yine engelliyor. WhatsApptan numaramı yine eklemisti engelledim. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı. Saplantı mi bu. Bağımlılık mi bilemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.
63 gün kuralı var psikolojide 63 gün boyunca temizleyin kendinizi heryerden sil engelle ortak arkadaşları dahi engelle ona dair en ufak hatırlatıcı olmasın 3.aya girerken ne rezil birinden kurtulduğunu anlayacaksın geleceğin için 2 ay sık dişini gençliğini yakma

Bende diyorum niye hep aynı hikayeyi okuyorum. Fake hesaplar........ konu sahibi takıntılı sanırım. Dünyanın sonu değilki. 10 çocukla ortada mı kaldınız Allah aşkına. Bi kendine gel, bi ayağa kalk. Leş bir adama saplanıp kalmış. Sanırsın başka erkek kalmadı. Rahmetli ebem şöyle derdi analar neler doğuruyor 😀

Bende diyorum niye hep aynı hikayeyi okuyorum. Fake hesaplar........ konu sahibi takıntılı sanırım. Dünyanın sonu değilki. 10 çocukla ortada mı kaldınız Allah aşkına. Bi kendine gel, bi ayağa kalk. Leş bir adama saplanıp kalmış. Sanırsın başka erkek kalmadı. Rahmetli ebem şöyle derdi analar neler doğuruyor 😀
Onceki konuda hersey soylendi,aciklandi.Simdi tekrar ayni konu.Hatta ayni hesap acan.Dejavu yasiyorum sanki.Bosuna yazmisim gibi hissediyorum.

Hanımefendi biz sizin bu hikayeye doyduk ya vallahi yetti. Burası sevgili günlük değil ki durup durup aynı şeyi yazıyorsunuz. Nasıl bir cevap bekliyorsunuz aynı hikayeye?
Bitmiş adam, birini bulmuş. Artık bunu kabul edip önünüze bakmaktan başka çare yok. İnsanlar 20 yıllıj evliliğini bitirip 1 ayda evleniyor yani kabullenin bunu.

Daha önce konu açmıştım.Bana kizacaklar da vardır. Haklılar da. Bir daha kimseye güvenemem biliyorum. 8 9 yıllık.bir birliktelik. Yani ayrildigimiz da çok olmuştu. İşini gücünü duzeltmedi. Başka ile 6 aylıgina çalışmaya gidip bırakıyordu. Hatta zamanında babası beni arayıp biliyorsun oğlum işsiz senin yanına gelsin evlenin demişti. Ben memurum bu arada. Ailem hep karşıydı. Babama duyurdum olayı sonra aramız bozuldu. Ki her zaman tartısırdik. Hep yazar gönlümü alırdı. Bu sefer yapmadı. Ben yazdım. Tartıştı benle barışmadik. İki üç defa daha yazdım ama tartışıyoruz ben yazdığımda da. Engellediği ne kadar kız varsa hepsini geri eklemisti. Ben neden neden dedikçe beni istemediğini benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Ama yoktu. En son bir hafta önce meğerse akrabasının tanıştırdıgi bir kadınla birlikteymis. Kadın zengin anladığım kadarıyla. Bütün bu olaylar 2 hafta içinde oldu. Bunu öğrendiğimde de sen beni ittin bizi ayiramazsin dedi. Bana neden ümit verdin demiştim onda bile ajitasyon yapma dedi. Engelledi her yerden. Şua kendime yediremiyorum. Hala da düzgün işi yok. Bana göre değildi biliyorum ama bu şekilde yarıyolda bırakılmış olmayı kaldıramıyorum. Nefes alamıyorum. Fake hesaptan bakıp duruyorum instagramina. Tutamıyorum kendimi. Ara ara engelimi açtığını görüyorum yine engelliyor. WhatsApptan numaramı yine eklemisti engelledim. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı. Saplantı mi bu. Bağımlılık mi bilemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.
Boşananlar bu kadar kafaya takmıyordur. Gerçekten ajitasyon yapma. Belki daha iyisi çıkar karsına. Yasını tut yine ama dünyanın sonu değil

Amma hırs yapmışsınız adam hemen gitti sevgili buldu diye, rahat olun ya, hayat çok kısa. Salın gitsin. Gereksiz muhabbetler dönmüş, iyice kaldırmışsınız g.tünü geçmiş olsun.

Size mi yazdım önceden bilmiyorum ama çalışmayı bile beceremeyen birine siz mi bakacaksınız? Parazit mi arıyorsunuz kendinize?

Açıkçası babasının bile beni arayıp oğlum senin yanına gelsin diyecek kadar bezdiği, elin kızına ağız eğebildiği bi adamdan ivedilikle uzaklaşırdım zaten ben olsam. Çok küçük düşürücü. Soğurum yani. 9 senede bi dikiş tutturamamış zaten senin dayanman hata. Şükür namazı kıl, sadaka dağıt ağlayacağına..

Hepiniz çok haklısınız. Bazı arkadaşlar hırs yaptığımı yazmış. Haklılar da. Kendime yediremiyorum bu yüzden. Tedavi olacağım inşallah. Hepinize çok teşekkür ederim. Bana kızanlara da ayrıca teşekkür ederim. Çünkü ben bunları hak ettim ona çok taviz vermekle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X