Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Her ayrılık kolay atlatılmıyor işte. Hele ki bir de çok sevdiysen. Üzülme değmez sağlığından önemli değil, sen daha önemlisin diyeceğim (konuşana kolay yaşayana zor bilirim ) içine su serpilmeyecek. Yaşa arkadaşım çok sevdiysen yasını da yaşa. Sadece zamanla geçecek bunu bil.Onceki konumda bahsetmiştim sevgilimden ayrıldım ve fiziksel olarak da iyi değilim. İştahım zaten yok hiç, ve bir de midem bulanıyor sürekli kusasım geliyor. Sağlıgımın bozulmasından korkuyorum. Ağlayamıyorum da sanırım icime attım ve vücudum böyle tepki veriyor. Nasıl kolay atlatırım bana akıl verin lütfen
TesekkurlerBen bi sevgilimden ayrildigimda 3 gun yemek yiyememistim. Ise girince gecti hemen. Aksam da yorgunlukla uyuyordum düşünmeye vakit olmadan. Asla bos kalma. Her vaktini doldur. Gerisi geliyor zaten.
Şansını deneyecektir derken?Gezip tozacaksin arkadaslarinla, acik havada yuruyus yapacaksin ama senin erkek arkadasin seni tekrar arayip sansini deneyecektir. Dirayetli durman lazim.
Tesekkurler uzun uzun yazmışsınız :)Ben bikeresinde hem iliski sureci hem de ayrilik sonrasi toplamda 18 kilo vermistim ama kilolarin cogunu iliski surecinde verdim ben.Ayrilik sonrasi ilk iki gun berbatti.Titreyerek geziyodum resmen.Sonra bi sabah uyandim ve dedim ki bi erkek icin bunu kendime neden yapiyorum,gunler bi sekilde geciyo neden aciyla gecireyim? Kalktim yuzumu yikadim ilk isim makyaj yapmak oldu.Yani her sey makyajla basladi.Dedim ki cok guzel kizim la ben.Sonra ozlem tekinin daglari deldim tek basima sarkisini actim ve kendime guzel bir kahvalti hazirladim.Fakat bu kendimi zorlayarak ortaya cikan bir enerji oldugu icin kalici olmayacagini biliyodum bu yuzden de kalici olmasini saglamak icin hemen arkadasimi aradim disari ciktim.surekli oyalanacak bi seyler buluyodum odagimi degistiriyodum.Bana demet akalin sarkilari da iyi gelyodu rahatliyodumisime gidiyodum aksam arkadaslarla bi iki kadeh ayran ya da bi kafede cay kahve arada fal derken gunler geciyodu.Parka gidip yalin ayak cimlerde geziyodum uzanip hareketli muzikler dinliyodum.En onemlisi de her seyin guzel olacagina dair hayaller kuruyodum.Aksam eve gec giderdim.Uyuyana kadar da sosyal medyada arkadaslarimla konusurdum.Nasilsin diye sorana iyiyim sozunu agzimdan dusurmuyodum.Ayrildiktan sonra istahim acildi diyodum kendi kendime.Halbuki acildigi falan yoktu.Sonra baktim gercekten mutlu olmusum gercekten istahim acilmis.Hatta iyi ki ayrilmisiz bile demistim,hayat oyle daha anlamli daha guzel gelmisti.Unuttugum kendime kavusmus gibi hissediyordum.Yani demem o ki her sey beyinde bitiyo ve beyninin kontrolu sende.Basta zor olabilir ama mutluluk da mutsuzluk da kimseye bagli degil,sadece aliskanliktan ibaret Gececek merak etme ve iyi ki de ayrilmisiz diyeceksin
geçmiş olsun, hergun 30 dk yuru. kedi köpek sev. çikolata ye. güneşlen ( d vitamini için ) ve hamama gidip masaj yaptır.Onceki konumda bahsetmiştim sevgilimden ayrıldım ve fiziksel olarak da iyi değilim. İştahım zaten yok hiç, ve bir de midem bulanıyor sürekli kusasım geliyor. Sağlıgımın bozulmasından korkuyorum. Ağlayamıyorum da sanırım icime attım ve vücudum böyle tepki veriyor. Nasıl kolay atlatırım bana akıl verin lütfen
Atlatmanın bi yolu yok bence ben de aynı senin gibiyim direkt mideme vurur ve istahtan kesilirim. 2 haftada 53 kilodan 47ye düştüm şuan belki abartı gibi bile gelebilir.Onceki konumda bahsetmiştim sevgilimden ayrıldım ve fiziksel olarak da iyi değilim. İştahım zaten yok hiç, ve bir de midem bulanıyor sürekli kusasım geliyor. Sağlıgımın bozulmasından korkuyorum. Ağlayamıyorum da sanırım icime attım ve vücudum böyle tepki veriyor. Nasıl kolay atlatırım bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?