Ben bikeresinde hem iliski sureci hem de ayrilik sonrasi toplamda 18 kilo vermistim ama kilolarin cogunu iliski surecinde verdim ben.Ayrilik sonrasi ilk iki gun berbatti.Titreyerek geziyodum resmen.Sonra bi sabah uyandim ve dedim ki bi erkek icin bunu kendime neden yapiyorum,gunler bi sekilde geciyo neden aciyla gecireyim? Kalktim yuzumu yikadim ilk isim makyaj yapmak oldu.Yani her sey makyajla basladi.Dedim ki cok guzel kizim la ben.Sonra ozlem tekinin daglari deldim tek basima sarkisini actim ve kendime guzel bir kahvalti hazirladim.Fakat bu kendimi zorlayarak ortaya cikan bir enerji oldugu icin kalici olmayacagini biliyodum bu yuzden de kalici olmasini saglamak icin hemen arkadasimi aradim disari ciktim.surekli oyalanacak bi seyler buluyodum odagimi degistiriyodum.Bana demet akalin sarkilari da iyi gelyodu rahatliyodum

isime gidiyodum aksam arkadaslarla bi iki kadeh ayran ya da bi kafede cay kahve arada fal derken gunler geciyodu.Parka gidip yalin ayak cimlerde geziyodum uzanip hareketli muzikler dinliyodum.En onemlisi de her seyin guzel olacagina dair hayaller kuruyodum.Aksam eve gec giderdim.Uyuyana kadar da sosyal medyada arkadaslarimla konusurdum.Nasilsin diye sorana iyiyim sozunu agzimdan dusurmuyodum.Ayrildiktan sonra istahim acildi diyodum kendi kendime.Halbuki acildigi falan yoktu.Sonra baktim gercekten mutlu olmusum gercekten istahim acilmis.Hatta iyi ki ayrilmisiz bile demistim,hayat oyle daha anlamli daha guzel gelmisti.Unuttugum kendime kavusmus gibi hissediyordum.Yani demem o ki her sey beyinde bitiyo ve beyninin kontrolu sende.Basta zor olabilir ama mutluluk da mutsuzluk da kimseye bagli degil,sadece aliskanliktan ibaret

Gececek merak etme ve iyi ki de ayrilmisiz diyeceksin