Ayrılığım öyle 1 yaksın ki,neymiş 2 kızı 1 arada oyalamanın cezasını çeksin!

evet bence de herşey ennn başından yanlış,üstelik görülen o ki sen ona güvenmiyosun-'ben mi kuzenim mi' şeklinde seçenek sunmaya kalkan komik sevgilin de sana güvenmiyo demekki.Üstelik ertesi gün cevap vermişsin sırnaşık şey bitürlü karar veremedin heralde..ben de 22yaşımdayım hatta 22'ye gireli daha 2 ay bile olmadı ama,böyle bi ilişki bana göre çok sığ geliyo kusura bakmayın..herşeyi geçtim,karşılıklı bukadar güvensizlik varken neden ve nasıl devam edilebilirki?

valla canım belki kızacaksın ama yanlış yoldasın...şimdi şöyle düşün sevgilinle ayrılsanız ve o senin kuzenle çıkmaya başlarsa sen nasıl tepki verirsin.. ikincisi sevgilin olacak kişi sana seçenek sunuyor benmi kuzenimmi gerçekten seven kişi böyle bir seçenek sunarmı o tartışılır... üçüncüsü sevgilin olacak kişi nasıl kuzeninin eski sevgilisine teklif edebiliyor aile kavramı denen bişey kalmamış oda ayrıca tartışılır.. sonuç olarak senin yerinde olsam kesinlikle bitirir arkama bile bakmam..yaşım büyük diyorsun 20 yaş yanlışın en çok yapılacağı yaştır o yüzden çok dikkatli olmalısın..

kaydirigubbakcemile5 aynennn katılıyorumm

intikam almak güsel birşey insan rahatlıyor oh diyor ama fazla ileriye gitmemek şartıyla olsun çünkü sonuçta karşındaki erkek ve oda intikam peşine düşerse senden daha fazla şeyler alabilir o yüsden erkeklere fazla bulaşma derim ama küçük intikamlar neden olmasın ki bende de aynı şey oldu sevgilisinden ayrılıp benimle olmaya başladı 2 hafta sonra sebepsiz ayrıldı bir duydum ki eski kıza geri dönmüş aslında dönme falan yok ikimizi bir idare etmiş bende sürekli o kızla beraber olduğu günleri saatleri tahmin edip beni tavlamak için yaptığı kurları söylediği sözleri hepsini hatırlatıyorum.biliyorum ki o kızla birlikteyse bu msjlardan çok tırsacak ve onun yanındayken rahat olamayacak bende bu şekilde hıırsımı alıyorum.hatta msjları atarken gülüyorum oh canıma değsin die

Nasıl bısey Bu Yha Hem Kuzenıyle Hem Onunlamı Cıktınn Valla Bence bunlar Senı Oyuna dusurmuss Sahsen ben Kız Olarak Kuzenımın Cıktıgı Bırıyle Cıkmazdımm Coookkk Sacma Geldı Bana

Nasıl bısey Bu Yha Hem Kuzenıyle Hem Onunlamı Cıktınn Valla Bence bunlar Senı Oyuna dusurmuss Sahsen ben Kız Olarak Kuzenımın Cıktıgı Bırıyle Cıkmazdımm Coookkk Sacma Geldı Bana

kuzenimin çıktığı biriyle çıktım dememişki eski sevgilimin kuzeniyle çıktım demiş her ikiside saçma

Son düzenleme:
Bırak böylelerini kardeşim, seni sevse o kızın ismi neden var..Beni sevmeyeni ben hiç sevmem..
Sende öyle yap..

1) kimse 16 gnlük bi ilişkide sevmez.. yani bilemiyorum insanlar evet aşık olurlar ama 16 gnlük bi ilişkide sevemezler..
2)ayrılırsan yakmaz.. çünkü zatenn yeni başlamış bi ilişki daha ne kadar tanıyosunuz ki birbirinizi
3)eskiden kuzeniyle sevgiliymişsin o ilişkide ciddiyet olmaz.. o cocukla ciddi bi ilişki düşünemezsin çünkü hiçbi erkek kuzeninin eski sevgiliyse çıkmak istemez amacları farklıdır.. kendine hiçbi erkek yediremez bunu

tamam hadi eski sevglinin kuzenine aşık olmak normal birşey diyelim.karşındaki kişi bunu bile bile sana ne kadar güvenebilir.hem demiş "ben mi o mu?" gibisinden birşey.sen de cevap vermek için bir gün beklemişsin.niye bekledin peki?bu karşındaki kişiyi kuşkuya düşürmez mi iyice?

herneyse 16 günlük bir ilişkide intikam almak gibi şeyler düşünmek saçma geldi bana. sen de boşver bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…