• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın 25. günü

Senin için bu 25 gün çok uzunmuş gibi gelmiştir eminim. Ama erkekler için özlemek içinde kıymet anlamak içinde çok kısa bir süre .
Sen mi ayrıldın o mu ?

Hep yalanlarını yakaladım. Artık bu sefer yüzüne vursam yine yalanlara başlardı. Sessiz bitsin dedim . İlk günler huzur. Şu an çok kötüyüm

Hep yalanlarını yakaladım. Artık bu sefer yüzüne vursam yine yalanlara başlardı. Sessiz bitsin dedim . İlk günler huzur. Şu an çok kötüyüm
Bi ilişkide yalan varsa zaten koy kaç.. çünkü bu hep anlatılan bişey yalan söylemeyi huy edinmiş insan bunu bi ömür sürdürüyo.
Bence çok normal çünkü yaşanmışlık var duygular var . Ama bitiriş sebebin haklı ne dönmesini bekle nede sen dön nede dönerse kabul et yalanlarla avunacağına gerçeği yaşa bi süre canın yansın sonra hayatına yalansız dolansız biriyle devam edersin.
Bak kendimden örnek veriyim sana , ben terkedildim 2 ay oluyor. Ve kötü bir sebepten dolayı haketmediğim şekilde ama zaman geliyor yine özlüyorum yine ağlıyorum zerre değmez ama duygu his yapcak bişe yok.
İyileşicez hakkımızda hayırlısı buymuş diycez.
Seninki bi süre sonra dönmezse sevgisininde yalan olduğunu anlarsın. Dönerse de dediğim gibi affetme huylu huyundan vazgeçmez.

Bi ilişkide yalan varsa zaten koy kaç.. çünkü bu hep anlatılan bişey yalan söylemeyi huy edinmiş insan bunu bi ömür sürdürüyo.
Bence çok normal çünkü yaşanmışlık var duygular var . Ama bitiriş sebebin haklı ne dönmesini bekle nede sen dön nede dönerse kabul et yalanlarla avunacağına gerçeği yaşa bi süre canın yansın sonra hayatına yalansız dolansız biriyle devam edersin.
Bak kendimden örnek veriyim sana , ben terkedildim 2 ay oluyor. Ve kötü bir sebepten dolayı haketmediğim şekilde ama zaman geliyor yine özlüyorum yine ağlıyorum zerre değmez ama duygu his yapcak bişe yok.
İyileşicez hakkımızda hayırlısı buymuş diycez.
Seninki bi süre sonra dönmezse sevgisininde yalan olduğunu anlarsın. Dönerse de dediğim gibi affetme huylu huyundan vazgeçmez.
İki aydır sen veya o adım atmadınız mı?

Günün 24 saati aklımda ne yapıcam
Yapıcak bişey yok. Kendini başka şeylerle oyala diycem ama ben her işimin gücümün meşguliyetimin ortasında onu düşünürken bulurdum kendimi . Bu konuda işe yaramıyor ama kafan dağılır felan . Zaman lazım sadece sabret bi süre sonra daha az düşüncen . Onunla olamayacığını felan telkin et kendine aklına gelince. Bide ben bol bol ağlardım iyi geldiğini düşünüyorum.

o da gitmeni beklemis sanki, hic mi yapma, etme demedi sana? sen de gözünü korkutmak icin mi ayrilalim dedin, düsünerek verilmis bir karar miydi?

Back
X