- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
- Konu Sahibi kavunnkokusu
Bu süre içinde ne o aradı ne ben. Sorum şu gerçekten seven biri bu kadar süre aramadan durabilir mi bu saatten sonra aramasının bir anlamı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiçbir sebep göstermeden ..Senin için bu 25 gün çok uzunmuş gibi gelmiştir eminim. Ama erkekler için özlemek içinde kıymet anlamak içinde çok kısa bir süre .
Sen mi ayrıldın o mu ?
Ben ona inanmıyorum. Bitiren gitmeyi kafasına koymuş kalan napabilir herkesin gururu var.Ben hiçbir sebep göstermeden ..
Ama giden değil kalandır terk eden ya öyle bir şeydi.
Bi ilişkide yalan varsa zaten koy kaç.. çünkü bu hep anlatılan bişey yalan söylemeyi huy edinmiş insan bunu bi ömür sürdürüyo.Hep yalanlarını yakaladım. Artık bu sefer yüzüne vursam yine yalanlara başlardı. Sessiz bitsin dedim . İlk günler huzur. Şu an çok kötüyüm
İki aydır sen veya o adım atmadınız mı?Bi ilişkide yalan varsa zaten koy kaç.. çünkü bu hep anlatılan bişey yalan söylemeyi huy edinmiş insan bunu bi ömür sürdürüyo.
Bence çok normal çünkü yaşanmışlık var duygular var . Ama bitiriş sebebin haklı ne dönmesini bekle nede sen dön nede dönerse kabul et yalanlarla avunacağına gerçeği yaşa bi süre canın yansın sonra hayatına yalansız dolansız biriyle devam edersin.
Bak kendimden örnek veriyim sana , ben terkedildim 2 ay oluyor. Ve kötü bir sebepten dolayı haketmediğim şekilde ama zaman geliyor yine özlüyorum yine ağlıyorum zerre değmez ama duygu his yapcak bişe yok.
İyileşicez hakkımızda hayırlısı buymuş diycez.
Seninki bi süre sonra dönmezse sevgisininde yalan olduğunu anlarsın. Dönerse de dediğim gibi affetme huylu huyundan vazgeçmez.
Sadece 10.günde ben uzun bi msj yazmıştım öfkemi kusmuştum o da bişeyler yazdı ama cvp vermedim. O günden sonra yok iki taraftanda.İki aydır sen veya o adım atmadınız mı?
İki aydır acında bir azalma olmadı mı pekiSadece 10.günde ben uzun bi msj yazmıştım öfkemi kusmuştum o da bişeyler yazdı ama cvp vermedim. O günden sonra yok iki taraftanda.
Oldu oldu baya oldu hemde ama tamamen geçmedi. Bazen bi süre hiç aklıma gelmiyor sonra bi gün tüm gün aklımda üzülüyorum felan dengesiz bi süreç anlayacağın tabi ayrılık sebebi de çok etkiliyo bu sürecin gidişatını.İki aydır acında bir azalma olmadı mı peki
Günün 24 saati aklımda ne yapıcamOldu oldu baya oldu hemde ama tamamen geçmedi. Bazen bi süre hiç aklıma gelmiyor sonra bi gün tüm gün aklımda üzülüyorum felan dengesiz bi süreç anlayacağın tabi ayrılık sebebi de çok etkiliyo bu sürecin gidişatını.
Yapıcak bişey yok. Kendini başka şeylerle oyala diycem ama ben her işimin gücümün meşguliyetimin ortasında onu düşünürken bulurdum kendimi . Bu konuda işe yaramıyor ama kafan dağılır felan . Zaman lazım sadece sabret bi süre sonra daha az düşüncen . Onunla olamayacığını felan telkin et kendine aklına gelince. Bide ben bol bol ağlardım iyi geldiğini düşünüyorum.Günün 24 saati aklımda ne yapıcam