- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi TazeYumurta
önceki konularımdan az çok başıma gelenleri bilirsiniz ben nişanlımdan ayrıldım hala çok çooookkk seviyorum unutamıyorum bir türlü.... heryerde şehrin her bir köşesinde ayrı bi anımız var olmuyo işte gözümün önüne gelio hepsi 2 ay oldu tam anlamıyla ama o naptı ayrılığın 40. günü sözlendi bu kadar mı seviyodu bir ömür seni sevcem diye yeminler eden sözler veren adam bana bu acıları yaşatmayı nasıl reva gördü... bana neler yapmasına rağmen ben onu çok sevdim çoookkk aşığım tam anlamıyla hastaydım ona tapıyodum, unutamıyorum allahım çıldırıyorum galiba hastalık sahibi olmaktan korkuyorum ama oldum da sanırım birde agresif bi insan oldum çıktım ailem de tek nişanlıdan ayrılan senmisin die üstüme gelio olmuyo işte napabilirim nolur yardım edin... o kadar harap oldum yıprandım ki kalabalık aile içinde oturamz 2 laf edemez oldum ki ben şen şakrak her ortamda muhabbet bulan biriydim kimse konuşmasa oh tazeyumurta geldi şimdi ortam şenlenir derlerdi şimdi yok yapamıyorum gülemiyorum konuşmak istemiyorum