Ayrılığın Anatomisi ve Hayata Yeniden Dönüş Aşamaları

offff ooooffff

Hiç bir şey eskisi gibi olmaz... Gitme kal dedi seni seviyorum yüzlerce kez dedi sarıldı bana sımsıkı ama gidiyorum ben. Kalsam hiç bir şey degişmiyecek biliyorum. Sen benim kıymetlimsim gibisinden konuştu. Hep aynı noktaya geliyoruz. Şimdi de gitmezsem yine kabul etmiş olurum. Geç gelmelerini başka arkadaşım dediği kadınlarla mesajlaşmaları bana zaman ayırmamasını hep kendimi son planda hisetmemi kabul etmiyor edemiyorum. Yüzügü almadı. Ben bu yüzüğü alırken sana içim nasıl kıpır kıpır olmuştu dedi sen biliyormusun? Bir kere ayrılıyorsen tamamen ayrılalım dedi biz çünkü aynı işi yapıyoruz bundan sonra benimle çalışamiyacagını söyledi. Sonra da seni beklememi istermisin diye sordu. Kafam cok karıştı dün gece....

hiç bir şey eskisi gibi olmuyor zaten.koskoca boşlukları ne doldurabilir ki..

üst üste gelen şeylerin etkisinden kurtulmaya çalışıyorum ben de.düzelme var mı?
ne düzelmesi Allah aşkına! arada yazayım bir iki satır desem de kovuyor içimdeki bir şey bu düşünceleri.
boş ver diyorum ben de.yoğunlaşmamaya çalışıyorum.yeni yeni kitaplar keşfettim, biraz arkadaşlık edecekler gibi bu dönemde.

arkadaşlarım mı? bilmiyorum ya.herkese laf anlatmak öyle zor ki.en sevdiğim dostumdan sevgilimle ilgili, -pardon eski sevgilim-
kötü sözler duymaya alışamam.ben kabullendim onlar da kabullensinler işte bu kadar basit.acım hafiflemiyor o ağır sözlerle
yaramı dağlıyorlar.ben de işte istemiyorum kimseyi.beni anlayabilecek olanlarla konuşmak daha iyi.

Back
X