• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

bakalım hanımlar yarın ne olacak annemin ille konuşmak istemesinin nedeni de annemle aralarında geçen konuşmayı bana farklı anlatması oldu olayları niye saptırıyor biz o şekilde konuşmadığımız halde diye diyor

annen bence konuşsun.görsün ayrılma durumunda ailenin yanında olduğunu...
o zaman davranışlarınıda düzeltmeye çalışır.ama sen o gelince direk gidersen,ailende al götür modunda olurlarsa gel deyince geliyo,ailesi yanında değil diye düşünür aynı devam eder.bu tür ailesinden destrek görmeyen kadın çok.o yüzden annenin,babanın bu tür konuşmaları için engelleyici olma derim...

Eşin çok zor bir adam allah kolaylık versin canım.
ama sen üstüne düşme bence, annenin yanında ol, annemi nasıl zaptedeceğim demişsinde?
Annen haklı, bu adamla doğru dürüst oturulup konuşulması gerekiyor bence öncede senin konuşman lazım.

Aşağılamaları, seni beğenmemeleri, seni küçük görmesi vs vss hiç hoş şeyler değil. Üstelik nişanlıyken başka kızlarla kendisi maiilleşmiş, insan bir özür diler boşanalım diyeceğine.Önce kendisi özür dilesin. Ne kadar alışmış gel evine deyince gelincek sanıyor sanırım. Oturup konuş, çirkin davranışlarına son vermeli o da.

Bence hemen yelkenlerin inmeye başlamış, annemi nasıl ikna edicem demeye başlamışsın çünkü.
Annene helal olsun

aşk üzerine kurulmuş evlilikler hemen ykılmaya mahkum gibi sanki

uyumlu değilseniz fazlada sürdürmeye gerek yok evlendikten sonra insan huzur,

saygı,sevgi istiyor ama sürekli kavgada çekilmez zaten şeker hastasısın

hiç iyi değil senin açından artık kim sürekli huzursuzluk çıkartıyor onuda burdan ben bilemem!!???kaydirigubbakcemile4fisfisfis

Evliliğiniz çok yeni. Biraz kendinize alışmak için şans verin ve birbirinizi anlamaya çalışın.

merhaba arkadaşlar, yazamadım bikaç gündür. annemi nasıl zaptedeceğim bilmiyorum derken konuşmasın anlamında değildi o sözüm elbetteki konuşacaklar onlar benim ailem, bi başkası için değil benim için konuşacaklardı zaten. Sadece annem çok ağır konuşuyordu eşim için ve eğer aklından geçenleri sakin bi şekilde değil de o şekilde söyleseydi haklıyken haksız olacaktık hiç hoş şeyler olmayacaktı bundan korkuyordum ama annem sakinleşti ve çok güzel bir konuşma yaptılar babamla birlikte eşime. eşim ağladı ikimizde çok güçlüyüz, biz çok mutlu olacağız bugünden itibaren yeni bi sayfa başlayacak göreceksiniz ve eğer yaptığım bi yanlışı görürseniz ya da kızınızı mutsuz 1dk. bile yanımda tutmayın dedi. ailemde sizin bu konularınıza boşanma gerektirecek şeyler değil sadece birbirinize uyum sağlayamamışsınız güç yarışı içine girmişsiniz. Çekişmeyi bırakıp mutlu olmaya bakın dediler

Çok sevindim canım ..Allah bidaha yaşatmaz inş .Sıkıntılarının karşılığı mutluluk olsun canım

Tatlım msn'de tartışmayın asla..ayrıca sebeplerinizi bilmiyoruz ama açık seçik yazmadığına göre çok önemli,tamir edilemez konular,detaylar olduğunu sanmıyorum.gurur yapmış iki taraf da..ev kurmak zor ama yıkmak kolaydır.sakinleş ve konuşmak için bundan sonra yapılması gerekenler için ortak platform oluşturun.

sizin durumunuz düzeldiğine göre bana yardım eder misiniz şimdi
ben 2 yıldır bir ilişki yaşıyorum ilk yıl çok güzeldi,anlaşıyorduk muhabbetlerimizden zevk alıyorduk birlikte bir çok şey yaşıyorduk eğlenceliydi her şey
tabi bu arada birbirimize saygımız sevgimiz gayet iyiydi
ama artık her şey değişti beni çok sevdiğini söylüyor,ama tamam olmadı bitsin dediğmde hoşçakal diyor
bakın sorunlar basit çoğu zaman zaten dediğim bir şey var hep
naz yapan kızdır erkek kanatlarına alır kızı diyorum,ben sana naz yapamıyorum sen hemen dönüyorsun sırtını
ailesiyle tanışıyorum hatta çok iyiyim
bende çok seviyorum onlarda sağolsunlar
ama dün gece yine bitti bu ilişki ve büyük yemin ettim dönmem diye hep aynı şeyleri yaşıyorum diye
yaşadığımda şu mesela şehir dışına gidiyor geliyor telinde gece yarısı aramış kızın aramasını görüyorum 3-5 kere aranmış
aldatmadığını biliyorum ya da öyle inanmak istiyorum,kızıyorum böyle bir şeyi benden neden saklıyorsun,ben saklasam ne olur diye
evet açıklama yapılıyor ama bana söylemesine engel olan nedir
ya da biz ayrılıyoruz ben gayet evde yatak döşek ağlak zırlak yatıyorum,sanıyorumki o da öyledir
1 gün sonra ağlaşıyoruz telde barışıyoruz,ben bir duyuyorum ben ağlar zırlarken o arkadaşlarını eve getirmiş çay içmişler,annesinden duyuyorum
diyorum ki bana neden söylenmedi bende zannediyorum ki üzülüyorsun,nedeni yok işte bir daha olmayacak
hep söz bu ama artık ben sıkıldım
ve şöyle bir durum var ben aramıyorum ya o aramaz zaten,peşimden koşan oydu halbuki
bugün kesin bittiğini düşünüyorum dönmem dedim bir daha yemin ettim,söz verse yine inancım yok ,bir de hani ara verin belki düzelir olaylarını sevmem ben en uzun ayrılığımız 4 gündü
hoşlanmıyorum bu olaydan
sizin hikayenize yakınmı bilmem ama evlenmeden öncede sorunlarınız varmış evlendikten sonrada devam ediyor tabi
yaşamak istemiyorum bunları ben
birde yüzük taktık ve ona dedimki çıkarttırcaksan hiç takmıalım ben bir kere yüzük takmak istiyorum
defalarca çıkardım çıkarmayayım diye de bir çaba görmüyorum
ama ona sorsanız o gayet haklı ben her şeyi abartıyorum falan
ne diyorsunuz bana da akıl vercek var mı

Aldatmanın senin için ne olduğunu tam bilemiyorum .Ama bence telefonda yaptıklarıda bi aldatma .
O seni ailesiyle tanıştırdığı için geri dönemiyor senin gitmeni bekliyor bence .Sakın yanlış algılama
ama okuduklarımdan çıkarttığım şey bu .
Daha evlenmeden bu şekildeyse evlenince ne olacağı tahmin bile edilemez .Bence hazır bitirmişsin bırak gitsin. demesi kolay biliyorum ama dayanmalısın .insan nelere alışmıyor değilmi..Erkekler kendilerine göre hep haklıdırlar zaten.
aldatılar onu bile kadına yıkıp zeytinyağı olurlar ..
Görüyorsun insanlar neler çekiyor hatalı evliliklerde sen daha yolun başındasın ....Polyannacılık yapmak yetmiyor ilişkilerde malesef..Hayırlısı olsun herşeyin inş..

ohh bir cevap aldım ya ne büyük bir şey anlatamam,çünkü kimseye anlatmak istemiyorum,bir çok insan üzülür gibi yapıyor hayatta ama içten içe seviniyorlar,ya da iyice şizofren oldum ben
şu saat oldu aramadı,zaten aramaz demiştim,bencede bu sefer bitti,olunca mutlu olmayacağım
çok istemiştim onunla bir hayatı halbuki,bir kızım olacaktı çok istemiştim
yaşım küçük ama inanmıştım sevildiğime her seferinde hatalı olabilirim diye düşünmüştüm
geçen yıl vizyonda bir film vardı erkekler ne söyler kadınlar ne anlar mı ne öyle bir şeydi adı
izlemediyseniz mutlaka izleyin
ben anlamak istediğimi anlamışım,o beni isteseydi çoktan arardı
teşekkür ederim fikirleriniz için

Seninle yaşıtız sanırm . tek farkımız ben 3 yıllık evliyim ve bir oğlum var.
Ben normalde hiç küs duramayan küssem bile unutup konuşan bir insandım.
nişan söz ve çıkma evresinde bu tarz sorunlar yaşamadık hiç
evlendik malum havadan sudan tartışmalar başladı.. sabah tartışıoruz akşama unutuyorum ben tabi .akşam olup gelince canım cicim başlıyorum ..Bir böyle 2 böyle derken bi baktım adamda alışkanlık yaptı.nasılsa ben barışıcam yaa hiiç oralı bile değil
sonra bende bıraktım peşini .. ilk tartımamızda 2 gün beklemişti ben gidiyim diye baktı artık ben akıllanmışım, mecburen kendi geliyor artık tıpış tıpış..
Yani uzun lafın kısası canım bu erkekleri her zaman süründürüceksin.Alıştırmıaksın ..Sonra tepesine çıkıyorlar insanın.
Sende sakın kendin arama ararsa durumu geçirirsin gözden ama arayan sakın sen olma ...Seviyorsa tıpış tıpış gelir bak örnek başlık sahibesin,n kocası ..

allahım bağışlasın oğlunu,aynı yaştayız fakat ben okuyorum hala,bitiremedim,bir gün istiyorumki eşim olsun kızım olsun,mutlu mesut olalım,ama bazen herkesin kaderi aynı olmaz buna da alıştırıyorum kendimi
belki ciddi bir ilişkim olmayabilir bende işime veririm kendimi yeğenlerim olur onları severim
mutsuz evlilikler mutsuz çocuklar yaratıyor
dua edin benim için tabiki isterim herkes gibi iyi işim,eşim,çocuğum,hayatım olsun ama hepsi bir arada olmuyor değil mi bilmiyorumkismile
iyi düşünmek hep en iyisidir
eğer olmuyorsada vardır benim için bir hayrı diyorum,ahhh ama nasıl diyorum şu an bir de bana sorunmafoldumben

ohh bir cevap aldım ya ne büyük bir şey anlatamam,çünkü kimseye anlatmak istemiyorum,bir çok insan üzülür gibi yapıyor hayatta ama içten içe seviniyorlar,ya da iyice şizofren oldum ben
şu saat oldu aramadı,zaten aramaz demiştim,bencede bu sefer bitti,olunca mutlu olmayacağım
çok istemiştim onunla bir hayatı halbuki,bir kızım olacaktı çok istemiştim
yaşım küçük ama inanmıştım sevildiğime her seferinde hatalı olabilirim diye düşünmüştüm
geçen yıl vizyonda bir film vardı erkekler ne söyler kadınlar ne anlar mı ne öyle bir şeydi adı
izlemediyseniz mutlaka izleyin
ben anlamak istediğimi anlamışım,o beni isteseydi çoktan arardı
teşekkür ederim fikirleriniz için

Arkadaşın konusunu işgal ediyoruz ama....
Seninki sevgiden öte alışkanlık olmuş artık...
İnsanların mutlu olabilmeleri için uzun süre ilişki yaşamaları gerekmez ki...
Önemli olan aradaki saygıyı yitirmemek...
Seni günlerce arayıp sormuyorsa demekki bu ilişkiye ve sana saygısı kalmamaış arkadaşının...
İleride üzülmek yerine şimdi üzülsen daha iyi olmaz mı..?

Back
X