allahım bağışlasın oğlunu,aynı yaştayız fakat ben okuyorum hala,bitiremedim,bir gün istiyorumki eşim olsun kızım olsun,mutlu mesut olalım,ama bazen herkesin kaderi aynı olmaz buna da alıştırıyorum kendimi
belki ciddi bir ilişkim olmayabilir bende işime veririm kendimi yeğenlerim olur onları severim
mutsuz evlilikler mutsuz çocuklar yaratıyor
dua edin benim için tabiki isterim herkes gibi iyi işim,eşim,çocuğum,hayatım olsun ama hepsi bir arada olmuyor değil mi bilmiyorumkismile
iyi düşünmek hep en iyisidir
eğer olmuyorsada vardır benim için bir hayrı diyorum,ahhh ama nasıl diyorum şu an bir de bana sorunmafoldumben
slm canım, yazdıklarını yeni okudum. Kesinlikle sen arama sevgilini, ben eşimle çıkarkende çok hata yaptım hep ben gittim peşinden, sonuna kadar haklı olsamda ilişkimde gurur yapmamıştım hiç ta kiii bu zamana kadar. Ararsa ona göre oturur konuşursun olursa olur olmazsa da şansını fazla zorlama bence sonra pişman olabilirsin. ayrıca şunu hiç bi zaman unutma sevgilinin ya da eşinin ailesinden sana dost olmuyormuş ben bunu anladım ve sende farkına varsan iyi olur çünkü sevgilinin annesinin siz ayrıyken keyfi iyiydi arkadaşlarıyla çay içtiler falan demesi bence kadının niyetini gösteriyor. telefon mevzusuda bi çeşit aldatma benim eşimde biz çıakrken beni aldattı ama ben çok sallamıyordum çünkü evlenmeyi bile düşünmüyordum. kısmetmiş oldu o zamanlar kafama hiiiiç takmadığım şeyleri şimdi hazmedemiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun inş. herşey gönlünce olur canım....