ayrılığın etkileri

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
417
190
333
merhaba bayanlar..daha öncesin de başlık açmıştım diğer sıkıntılar gibi sevgili sorunlarıydı ancak ben ayrılma kararı verip tamamen bitirmiştim daha sonra gelgitlerle yani konuşuyorduk falan ne bilim ama ben tamamen soğuktum sanki birşey hissetmiyor gibiydim neyse gecenler de konuştuk ve düzgünce tamamen bitirdik devam etmesine herhangi bir neden yoktu zaten.aslında bittiğine çok mutlu oldum rahatladım diyebilirim uzaktan olup beyefendinin yanıma bile gelme cüüret etmemesiyle nereye kadar sürebilirdi ki?

her neyse bu aralar evden dışarı çıkmak istememem,ağlamak istiyorum ama nedense bir türlü ağlayamam ki bazen ara ara geldiği doğru ve içimde tarif edilemeyen öyle saçma bir duygu varki sanki hiçbirşeyden zevk almıyor gibi.o olmayınca böyle bir boşluk gibi birşey oluştu bende yani nasıl bu durumdan çıkmam gerektiğini inan bilmiyorum.psikolojik yardım mı almam gerekiyor acaba diyorum ama zaten ben bu ayrılığı çoktan kabullendim hani ileride evlilik vb olmayacaktı eminim ve son zamanlarda ki konuşmalarımızda da ben tamamen soğuktum ne bilim istemiyordum belliydi ki farkındaydı zaten de.ama şimdi neden böyle oldum ? acaba bu alışkanlıkmıydı beniim için bilemedim.bayanlar sizler ne diyorsunuz?

emin ol geçicek. kendin diyorsun devam etmesi için hiç bir sebep yoktu diye. geleceğin olan birisi çıkıcak inşallah karşına

emin ol geçicek. kendin diyorsun devam etmesi için hiç bir sebep yoktu diye. geleceğin olan birisi çıkıcak inşallah karşına
evet yoktu aslında korkak biriydi belki de bu yüzden soğumuştum ama bu saçma oluaşn hisler ne zaman geçecek hemen gecsin istiyorum

kendini mutlu edecek şeyler yap, bi kursa git mesela kalabalık etkinlikler olsun. düşünmemeye çalış

bnde senin gibiyim psikolojik destek de aliyorum ilac kullaniyorum terapi filan ama hala ayniyim..

Sadece ayrilik degil , her aliskanligin sona erdiginde uzuluyorsun , ben mesela uzun suredir izledigim dizim bitince depresyona giriyorum resmen , sen sevgilinden ayrilmissin olsun o kadar

hadi ya üzüldüm sana da aynen bak sende boş durma kurslara falan katılmayı denedin mi bu kulüplere falan? ne yapıyorsun şuan?

Sadece ayrilik degil , her aliskanligin sona erdiginde uzuluyorsun , ben mesela uzun suredir izledigim dizim bitince depresyona giriyorum resmen , sen sevgilinden ayrilmissin olsun o kadar
bir dizi ile bu durum biraz farklı sanırım ama ne demek istediğini anladım.kolay değil tabi ki ve işleyecek olan süreç de kolay degil sadece güzel vakitgecirdiğin samimi olduğun herşeyini paylaştığın yeri geldiğinde dostun arkadaşın olan birinin bir anda yabancı olması ne bilim çok garip bir duygu insan tuhaf oluyor ve bir boşluk oluşuyor içinde ve bu zamanla sanırım kapanıyor ama önemli olan bu zamanın da ne kadar sürdüğü işte...o varken de hayatım böyleydi o lmadan da hayatım böyle gidecen bende oluşturduğu tarif edilemez bir boşluk..

hadi ya üzüldüm sana da aynen bak sende boş durma kurslara falan katılmayı denedin mi bu kulüplere falan? ne yapıyorsun şuan?
denedim canım hüsran oldu gerci orda da mutsuzluk yasadım tamamen sansızlıktı. spora gitmeyi planlıyorum bakalım.. üni öğrencisiyim bn bide şmdi yarıyıl tatili geldi boş boş durcam :/ onun tasası geldi bana şimdiden sen napıyorsun ?

bende üni ögrencisiyim daha dogrusu 2.üniversitem ama kursa falan gidiyorum.peki sen yeni birileriyle falan düşündün mi hiç?

Olmayacak ilişkiyi gereksiz yere iletisimini kesmeyerek don lastiği gibi uzatmanin olağan sonucu olan depresyonu yasiyorsun. Ne zaman bu adamdan tamamen koparsin ve unutup iyi olacagim dersin, iste o gün iyi olmaya baslayacaksin. Kimse ayriliktan ölmemiş sende olmezsin. Yeterki hayatin için doğru kararları uygulayabil.

bosluktan kaynaklı..birazda kendini iyi etmek kendi elinde aslına bakarsan egerki sen iyileşmek istemezsen iyileşemezsin..hersey unutulur ya su dunyada ölüm acısı bile diniyor insanlar hayatına devam ediyor baska biri olucak ona ilgi duyucaksın seviceksin mutlaka ama kendini bırakma onune bak her gecen gun daha iyi olucaksın

aynen katılıyorum sırf arada ki sevgiden dolayı uzadı böyle ama sonlara doğru o sevginin eksikliği az buçuk kendini hissetirince belki de böyle olmamız çok iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…