Buraya yorum yazıcam ama sorun olur mu acaba
çok güzel ve içten yazmışsın ellerine saglık
bir de sana bir fikir ben de 2 ay önce sevgilimden ayrıldım. bir gün kırtasiyede iken aklıma geldi gidip güzel kaplı bir defter aldım kendime başladım yazmaya sanki karşımda o varmış gibi gün gün
şimdilik 50 gün falan oldu. olur da bir gün karşılaşırsak bir yerlerde ya da hayat yeniden yan yana getirirse bizi bu defter onundur... hediye edicem barışma durumumuz olmasa bile bi şekilde.. :)
Ağlıyorum şu anda sözlerin içime oturdu
Eski sevgilimi unuttum derken senin sözlerinle aklıma düştü yine
Günaydın ..
Bugün rüyamda seni gördüm..
2 defa hemde uyanıp tekrar uyudum yine seni gördüm..
Ne kadar mutluyduk annen baban ben abin ve kardeşin sizdeydik. Tıpkı bir aile gibiydi ki zaten öyleydik sen parçaladın..
Hayır hiç etkilenmedim, üzülmedimde seni gördüğüme.
Beraberken rüyanda görmek istersin göremezsin ama ayrıldığında her gece rüyana girer ne b..tan bir durum..
hislerini çok iyi anlıyorum çünkü ayrıldığımız zamanlarda bende hissediyordum. sevginin bile fazlası zarar inanki. hele birde sen ağlarken onun güldüğünü düşünmek kadar acısı yok. , derdini anlatmayı istersen herzaman ben varım dinlerim anlarım yardım etmeye çalışırım canım ..
Ne birlikteyken ne ayrıyken rüyalarımdanda, aklımdan da çıkmıyor..
Teşekkür ederim.. Ben ağlarken onunda ağladığını biliyorum.. Derdimi ben bile bilmiyorum ama dertleşmeyi isterim eminim benden daha tecrübeli ve yaşca büyüksünüzdür..
Ne birlikteyken ne ayrıyken rüyalarımdanda, aklımdan da çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?