Ayrılığın Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi aryz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aryz

Hayat beklemeezz ! ♪♪
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
1.454
2
66
İstanbul
Bu konu tamamen sana olan duygularım ve düşüncelerim içerikli olucak söyleyemediğim içimde kalan ne varsa bunaldıkça soluğu burda alıcam eminim yazarak rahatlayacağım.

- Sevgilim, evet sevgilim burda kuralları ben koyuyorum karışamazsın hala benimle birlikte olup olmamaya.. Seni hiç bi zaman affedemeyecek olmama üzülüyorum biliyo musun? Senin içinde üzülüyorum zira bir daha böyle çok sevilmeyeceksin.

Ne zaman mı seni sevmekten vazgeçicem? Bir gün eğer bu konuya yazmayı bırakırsam yani sana seslenmeyi işte o zaman bil ki bittin.

Son düzenleme:
Ne derler sevgilim? Gitmiş olmakla gidilmiyor. Aklın kalır, anıların kalır gülüşlerin acıların kalır. Onlar artık bir parçan olmuştur çoktaann.
Bir gün pişman olduğunda ki o gün çok yakın döner misin o gururunu yıkıp bilmiyorum ben hala kabullenmedim sensizliği hiçbişeye dokunmadım fotoğraflarımız, adresim,ilişki durumum herşeyim aynı bi süre daha kendime gelmeliyim sanırım kaldırabilcek kadar güçlü değilim.Burda sensiz geçen günlerimi saymıcam yanılıyorsun sadece alışmama yardımcı olacak içimdekileri dökmem.

Son düzenleme:
Günaydın sevgilim. Karlı bi güne uyandım bugün aklıma sen geldin neden mi? Hatırlıyor musun bi gün sana kızmıştım sonra gönlümü aldığında kar yağmya başlamıştı sende bana ''Bak yüzün güldü kar yağıyor çirkin, kainatın mucizesisin sen'' demiştin.. Kar yağıyor ve ben ağlıyorum yüzüm gülmüyor benim. Görebiliyor musun?
Seninde rüyalarına geliyor muyum? İçin acıyor mu?

Bu ara ne dinlesem beni yansıtıyor aşkım.
Biliyorum ne çok kızardın böyle konuşsam. Vazgeçmek öyle kolay mı ki? Sen vazgeçebildin mi gözlerimden sana aşkla bakan gözlerimden
Hayır sevgilim hissediyorum canın yanıyor alışmaya çalışıyorsun bi ümit ya gelecek mi diyorum yoksa hala gittiğine mi inanmıyorum ayırt edemiyorum.
Sakaryaya gitmiştik geçen sene bu sıralar kara yatırmıştın rahat gelmişti hiç üşümemiştim bide üstüne ohh pamuk gibi kaldırma dediğimde hasta olucaksn eşşek sıpası diye kaldırmıştın.
Bunları bi daha kimseyle yaşamıcam ben, anı olarak kalması benim için büyük bi acı oysa hep yaşatmaya çalışırdım ben bunları. ÖLDÜRDÜN.

Yarım kalan sözdü gözlerin unutamam asla. Alışırım sanma aylar yıllar yorgun anla yer gök şahit anla ağlarım yokluğuna...

Acaba bana olduğu gibi sanada her gece bir acı çöküyor mu?
Canın yanıyor mu şuan? Yüzlerce defa telefonu alıp bırakıyor musun?
Hayır sen güçlüsün dimi gururlusun yapman gereken başka şeyler var.
Ve evet cesaret edip girdiğim facebooku dondurmuş olman bi kez daha beni kahretti.

Bikeresinde ; Sana bişey olsa ben yaşayamam, Allah korusun sizin evden çıkamam yastığınla uyurum erir giderim demiştin.
Bana hiçbişey olmadı ben iyiyim burdayım ama varlığımda benimle olmadın ki sen...

Günaydın sevgilim.
Bu günde seni severek uyandım ben.
Ne yazık ki hiç bi azalma yok sevgimde.
Buna sevinir misin üzülür müsn bilmiyorum.
Bu kadar umrunda değilken bu halde olmama ben kızıyorum.
Herşey yerli yerinde bir sen eksiksin..

Buraya yorum yazıcam ama sorun olur mu acaba
çok güzel ve içten yazmışsın ellerine saglık
bir de sana bir fikir ben de 2 ay önce sevgilimden ayrıldım. bir gün kırtasiyede iken aklıma geldi gidip güzel kaplı bir defter aldım kendime başladım yazmaya sanki karşımda o varmış gibi gün gün
şimdilik 50 gün falan oldu. olur da bir gün karşılaşırsak bir yerlerde ya da hayat yeniden yan yana getirirse bizi bu defter onundur... hediye edicem barışma durumumuz olmasa bile bi şekilde.. :)

Ağlıyorum şu anda sözlerin içime oturdu
Eski sevgilimi unuttum derken senin sözlerinle aklıma düştü yine

İyi bi fikir canım ama defeter tutmak falan ben yapamam biliyorum ki evden birileri okur.
Buraya rahatlamak için yazıyorum bi gün barışırsak bile bunları bilmicek.
Bunları değil sevgimin zerresini bilmeyecek.

Ağlıyorum şu anda sözlerin içime oturdu
Eski sevgilimi unuttum derken senin sözlerinle aklıma düştü yine

Kusura bakmayın üzmek istemezdim sizide. Günlüğüm gibi bişey buda duygularımı burda paylaşmayı tercih ediyorum herkesten ve ondan uzak..

Sözlerim gün geçtikçe dahada siteme dönüşüyor farkındamısın sevgilim?
Çünkü benim kalbim değil mantığım ortaya çıkıyor.
Bi gün senden vazgeçece kadar kızgın olabilecek miyim sana peki?
Hayır hayır, istemiyorum..
Senden habersiz, sesinden, kokundan, teninden uzakta boş geçiyor günlerim.

Günaydın ..
Bugün rüyamda seni gördüm..
2 defa hemde uyanıp tekrar uyudum yine seni gördüm..
Ne kadar mutluyduk annen baban ben abin ve kardeşin sizdeydik. Tıpkı bir aile gibiydi ki zaten öyleydik sen parçaladın..
Hayır hiç etkilenmedim, üzülmedimde seni gördüğüme.

Lanet olsun mahvettin beni sen ya inanamıyorum. Salak gibi gözyaşına kandım ve tekrar aradım yapmamalıydım biliyorum.
Nasıl uyucam bu gece, sesini duyduktan sonra tekrar nasıl toparlancam bilmiyorum !!!

Beraberken rüyanda görmek istersin göremezsin ama ayrıldığında her gece rüyana girer ne b..tan bir durum..

hislerini çok iyi anlıyorum çünkü ayrıldığımız zamanlarda bende hissediyordum. sevginin bile fazlası zarar inanki. hele birde sen ağlarken onun güldüğünü düşünmek kadar acısı yok. , derdini anlatmayı istersen herzaman ben varım dinlerim anlarım yardım etmeye çalışırım canım ..

Beraberken rüyanda görmek istersin göremezsin ama ayrıldığında her gece rüyana girer ne b..tan bir durum..

Ne birlikteyken ne ayrıyken rüyalarımdanda, aklımdan da çıkmıyor..

Teşekkür ederim.. Ben ağlarken onunda ağladığını biliyorum.. Derdimi ben bile bilmiyorum ama dertleşmeyi isterim eminim benden daha tecrübeli ve yaşca büyüksünüzdür..

daha büyük değilimdir heralde 20 yaşındayım ama yaşadıklarımla olgunlaştım diyebilirim :) amayaş kaç olursa olsun aşk acısının hissettirdikleri hep aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…