aynı durumdayız.konunuzu takipteyim.
bende de güven kalmadı maalesef
Aşk bitti gerçek dünyaya hoşgeldin.işin garip yanı o bişey olmamıs gibi devam edebiliyor yada öyle gösteriyor bilemiyorum.. yani tamam hala seviyorum ama önceden kör kütük müşüm şimdi ise gözümde eski yeri bile yok, bişeyleri aldı götürdü bende
Bu adamın işine belli olmaz anlattığına göre sakın çocuk falan yapma beklemede kal biraz daha
Aşk bitti gerçek dünyaya hoşgeldin.
Bir de tramva değil travma
Hangi taraf agir hasar aldiysa onda kalir acisi da ondan.... benim ablamda yasadi unutamiyordu esinede soylemisti aradan zaman. Gectide evlilik otturduda ancak oyle duzeldi simdi iyiler masaAllah...birde bizler duygusaliz hassasiz belki o anda sok oluyor icimize atip yerinde kendimizi ifade edemiyoruz ondan kaliyor boyle bizde...suan sorun yapmayin anin tadini cikartin korkuyla.yasanmaz cocuk istediginde guzel guzel.belirtin bunlari paylasin icinizde kalmasin hatasinida anlar sizi ne kadar uzdugunu ama kavga etmeden yargilamadan paslasma amacli ve cocuk konusundaki tereddutleriniz
Valla onu bunu bilmem de, erkeklerin bu tur şeyleri kadinlardan cok daha cabuk atlatttiklari bir gerçek. Ben de bazen eski tartismalarimiza takılıyorum ama esime o zmnlar böyle diyordun diye hatirlattigimda hic animsamiyor bile. Artik ben de eskide kalmamaya karar verdim, boylesi daha iyi. Sana da aynisini tavsiye ederim. Artik yeni bi sayfa acmissiniz, onunuze bakın
Ne sebeple ayrıldınız ki tam olarak? Tekrar barışmayı kim istedi?
Boyle kocaya cocuk mu? Senin kocan daha cocuk. Anasinin sozunden cikmiyo. Biraz buyusun
Korkmakta haklısın bence, bir kere yarı yolda bıraktı niye tekrar bırakmasın diye düşünüyorsun.aynen öyle erkekler anlam veremediğim sekılde düz canım ıstedi ayrıldım canım ıstedı barıstım ve unuttum..
ortada bı sebep yoktu canım zaman zaman tartısmalarımız oluyordu genelde aılesının doldurusu varmıs sonrasında farkettım en son onların doldurusları esımde son damla oldu ve amaclarına ulastılar ayrıldık.. barısma da karsılıklı konustuk anlaştık !! daha doğrusu ben tekrar denemek için o eve girmeyi kabul etmıs oldum istemiyorum kalsın bosanalım diyemedım.. bi şans daha vereyım dedım esım sımdı masallah cok ıyı yada oyle gösterıyor bılemıyorum ama ben o zamn yasadıklarımın üzerine sünger cekemıyorum...
işin garip yanı o bişey olmamıs gibi devam edebiliyor yada öyle gösteriyor bilemiyorum.. yani tamam hala seviyorum ama önceden kör kütük müşüm şimdi ise gözümde eski yeri bile yok, bişeyleri aldı götürdü bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?