ayrılığın tramvası üzerimde, barıştık hala atlatamıyorum :( :(

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
slm kızlar esimle 7 ay önce kısa süreli bi ayrılık yasadık ayrılık kararını o almıstı tabii kv ile görümceğin gazıyla ... bi aya yakın ayrı kaldık sonra barıştık , çünkü boşanmadan önce ALLAH rızası için ilerde içimde pişmanlık kalmasın dıe evliliğime bi şans daha vermem en azından bende bı yanlıs varsa duzeltmem bide o şekılde denemem gerektıgını düşünüyordum.. zaten ortada dayak aldatma vs gıbı buyul sorunlarda yoktu tartısmaların birikmesi ve bol miktarda ailesinin etkisi vardı..
ama benim için asıl sorun sonrasında basladı esıme olan güvenim inanılmaz sarsılmıs ve yine aynı seyleri yasayacakmısım gibi geliyor. 6,5 ay olacak hala o zamanlar yaptıkları söyledıklerı aklıma geliyor elimde değil sürekli düşünüyorum.. ona kalsa o zaman o ayrılığı yasamamız bi yerde iyi olmuş !! neye göre iyi olduysa ben kırıldım döküldüm yerlerdeyimm.. şimdi çok şükür iyiyiz gözükür bi sıkıntımız yok ama ben yasadıklarımın etkısınden çıkamıyorum. eşim çocuk istiyor anne olmaya bile gözümü korkuttu yasadıklarım, ya ayrılırsak yine bırakırsa bebeğim babasız mı büyüyecek diyorum çok istememe ragmen cesaret edemiyorum..
sizler ayrılık gecirdiniz mi bu süreçleri nasıl aştınız var mı bana önerebileceğiniz bişeyler

aynı durumdayız.konunuzu takipteyim.

bende de güven kalmadı maalesef

işin garip yanı o bişey olmamıs gibi devam edebiliyor yada öyle gösteriyor bilemiyorum.. yani tamam hala seviyorum ama önceden kör kütük müşüm şimdi ise gözümde eski yeri bile yok, bişeyleri aldı götürdü bende

Bu adamın işine belli olmaz anlattığına göre sakın çocuk falan yapma beklemede kal biraz daha

Aşk bitti gerçek dünyaya hoşgeldin.

Bir de tramva değil travma

Bu adamın işine belli olmaz anlattığına göre sakın çocuk falan yapma beklemede kal biraz daha

Aşk bitti gerçek dünyaya hoşgeldin.

Bir de tramva değil travma

bebek için bende beklemekten yanayım simdilik geçmişi bu kadar yasarken doğru bulmuyorum su asamada ama kısmet tabı..
gercek dünya çok doğru söyledın iyi gözüken melek yüzlü fesat insanlar ve ailesine düşkün evliliğini sevdiği kadını harcayan koca !!
düzeltme için çok sağol kafam çok karısık dikkat etmemişim....

Ayrilik 7 ay once olmus peki siz ne kadar suredir evlisiniz ?

Ayrilik 7 ay once olmus peki siz ne kadar suredir evlisiniz ?

Hangi taraf agir hasar aldiysa onda kalir acisi da ondan.... benim ablamda yasadi unutamiyordu esinede soylemisti aradan zaman. Gectide evlilik otturduda ancak oyle duzeldi simdi iyiler masaAllah...birde bizler duygusaliz hassasiz belki o anda sok oluyor icimize atip yerinde kendimizi ifade edemiyoruz ondan kaliyor boyle bizde...suan sorun yapmayin anin tadini cikartin korkuyla.yasanmaz cocuk istediginde guzel guzel.belirtin bunlari paylasin icinizde kalmasin hatasinida anlar sizi ne kadar uzdugunu ama kavga etmeden yargilamadan paslasma amacli ve cocuk konusundaki tereddutleriniz

Valla onu bunu bilmem de, erkeklerin bu tur şeyleri kadinlardan cok daha cabuk atlatttiklari bir gerçek. Ben de bazen eski tartismalarimiza takılıyorum ama esime o zmnlar böyle diyordun diye hatirlattigimda hic animsamiyor bile. Artik ben de eskide kalmamaya karar verdim, boylesi daha iyi. Sana da aynisini tavsiye ederim. Artik yeni bi sayfa acmissiniz, onunuze bakın

aynen çok doğru söyluyorsun o zaman anlayamıyoruz ama zamanla zamanla oturuyor içimize özellikte barıstıgımız da ailesiyle olan bı kaç diyalogumuzu nasıl alttan alabılmısım esıme karsı onlara karsı nasıl susabılmısım ve o evde durabılmısım aklıma geldıkçe sasırıyorum kendıme ve bı o kadar da onlara öfkeleniyorum...
esime söylüyorum ama ona göre bı sorun yok cocuk ıcın bı engel de yok bu zamana kadar ben hazır değilim dediğim için beklemiş zaten. kaç ay olmus beklemeye gerek yokmus artık ama ben bı sekılde bu surecı uzatmayı planlıyorum...
ya baktıgın zaman esımle bızde ıyıyız eskı sorunlar yok ama ben yasadıklarımın etkısınden cıkamıyorum ona bunu belli etmemeye çalışıyorum gülüyorum gayet normalım fakat içten içe hep aklıma geliyor hep canımı yakıyor

Ne sebeple ayrıldınız ki tam olarak? Tekrar barışmayı kim istedi?

Boyle kocaya cocuk mu? Senin kocan daha cocuk. Anasinin sozunden cikmiyo. Biraz buyusun

aynen öyle erkekler anlam veremediğim sekılde düz canım ıstedi ayrıldım canım ıstedı barıstım ve unuttum..
ortada bı sebep yoktu canım zaman zaman tartısmalarımız oluyordu genelde aılesının doldurusu varmıs sonrasında farkettım en son onların doldurusları esımde son damla oldu ve amaclarına ulastılar ayrıldık.. barısma da karsılıklı konustuk anlaştık !! daha doğrusu ben tekrar denemek için o eve girmeyi kabul etmıs oldum istemiyorum kalsın bosanalım diyemedım.. bi şans daha vereyım dedım esım sımdı masallah cok ıyı yada oyle gösterıyor bılemıyorum ama ben o zamn yasadıklarımın üzerine sünger cekemıyorum...

Korkmakta haklısın bence, bir kere yarı yolda bıraktı niye tekrar bırakmasın diye düşünüyorsun.
Belki bir terapi falan alsanız faydası olur; onun da yaptığı hatadan cidden pişman olduğunu bir şekilde görmen lazım

arkadaşım bizde eşimle 8 aydır ayrıyız bende barışmış olsam aynı şeyi düşünürüm.biraz daha yapma bekle bence

Zamana bırakmaktan, yaralarınızın iyileşmesini beklemekten başka çareniz yok yada olmuyor deyip boşanacaksınız.

Ama şuan yapabileceğiniz en büyük yanlış çocuk yapmak olur bence, bunun için duygulardan ve kendinizden emin olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…