- 21 Temmuz 2016
- 167
- 131
- 103
- Konu Sahibi melankolik_24
Bende aynı durumu yaşadım işine gelince mesaj atardı işine gelmeyince atmazdı. Canı isteyince konuşurdu bende öyle aptal aşık modunda konuştum. Hatta konuştugumuz zamanda başka kızla sosyal medyada ilişki durumu yapıyordu bana yazma diyordu hiçbirşey olmamış gibi mesaj atıyordu sonra bitti işte. Ben öyle kalmıştım mesajlar atardım yalvarmıştım olmadı üzülüyordum boşuna üzülmüşüm geriye bakınca gitti başkasıyla hayat kuracakmış o da öyle haberini aldım en son sakın mesaj atarsa dönme gerçekten böyle nereye kadar gideceksin hayatından çalmasına izin verme zamanımı onun peşinden koşacağıma keşke kendime vakit ayırsaydım herşey farklı olurdu.aynı şeyleri yaşadım ailesini okulunu bahane etti halbuki hep yalandı sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gittiyedekte tutuyorlar kesin başka kızlar var öncelikleri onlar bizi oyalayıp bekletiyorlar dalga geçiyorlar