Kaç yıllktı ilişkiniz ve ne zaman aklınıza geldiğinde kalbinizi acıtmayacak bi hale geldi ?biter bitiyor tecrübe ile sabit
yıllık değildi ancak daha 1 yaşındaki kalp yetmezliği olan bir bebeği gördüğümde hayatın başka şeyler için üzülmeye değmeyeceğini anladımKaç yıllktı ilişkiniz ve ne zaman aklınıza geldiğinde kalbinizi acıtmayacak bi hale geldi ?
Ölüm acısı gibi büyü bir acıyı hiç yaşamadım . bilmiyorum iştr şuan bu acıyı yaşıyorum bu büyük geliyor .İnsanlar ölüm acısını sindiriyor. Ayrılık dediğin nedir ki!
Bitmeyen geçmeyen hiç bir acı yoktur sen yeter ki direyetli dur.Kızlar daha yeni konu açmıştım uzun ilişkiyi bitimek diye. 4 gün oldu daha ayrılalı kalbim çoak acıyor. Mantıklı olanı yaptım bitirmekle ama az değil 6 yıllık bir geçmişimiz var ve silip atamıyorum . resmen kalbim acıyor. Durup durup ağlıyorum.
O çok çabaladı bitmesin diye herşeyimi alttan aldı. Bişey olduğubda sinirimi ondan çıkarmamı gereksiz yere ona bağırmalarımı hep alttan aldı. Ama geömşşte yaşattığı şeylerden dolayı hiç bizaman tam anlamıyla ona güvenemedim (aşırı kıskanç biriydi).
Şimdi mantığımla hareket edip bitirsemde sürekli aklımda. 6 yıl boyunca bir sürü paylaşımımız olmuş . nereye baksam bir anısı var . fotoğrafına bakamıyorum bile. Sanki hiç geçmicek gibi hiç bi zaman unutamayacğım gibi hissediyorum.
Bide sınava hazırlanıyordu böyle bi dönemde bıraktım onu .bununda vicdanı var. Biraz daha sabredip öylr konuşsaydım diyorum şimdi .gerçi Olan oldu artık ama vicdan yapıyorum.
Sanki yıllar geçsede hep şuanki gibi hissedecrkmişim gibi geliyor .Yalandan sürdürmektense bitirmen iyi olmuş.
En fazla 2 aya alışırsın.
Güçlü durmaya çalışıyorum . kalbim çok acısıda kararımdan vazgeçmeyrcrğim ama çok zormuşBitmeyen geçmeyen hiç bir acı yoktur sen yeter ki direyetli dur.
Ona kalbiniz karar verecek gerçekten başkasına aşık olduğun zaman kalbini hiç acıtmayacak şuanki kişi İnan geçiyor ayrılık acısıKaç yıllktı ilişkiniz ve ne zaman aklınıza geldiğinde kalbinizi acıtmayacak bi hale geldi ?
Şuan başkası fikri okadar okadar uzak geliyorki. Daha aşık olamam sevemem . bi an önce geçse gitse şu yıllarda kurtulsam şu histen .Ona kalbiniz karar verecek gerçekten başkasına aşık olduğun zaman kalbini hiç acıtmayacak şuanki kişi İnan geçiyor ayrılık acısı
Emin ol herkes o yoldan geçiyor çok tanıdık yani söylediklerin o yüzden ileride olacağı söylüyorum boşuna üzülmüşüm diyeceksin şuna sindirmeye çalış yeterŞuan başkası fikri okadar okadar uzak geliyorki. Daha aşık olamam sevemem . bi an önce geçse gitse şu yıllarda kurtulsam şu histen .
Ben istedim ama sevmediğim için drğil çok sevyorum fakat aşırı kıskanç biriydi. Güven olmadan olmaz dedim bitirdim . keşke aldatsaydı falan diyorum şimdi ozaman nefret ederdim unuturdumGeçiyor diğer her acı gibi
Ayrılığı siz istemişsiniz üstelik daha da çabuk geçmesi gerek
Evet çocuğu olanlar bilr boşanıyor unutuyor bende unuturum değil miO kadar yil evli kalanlar bosaniyor. Hersey geciyor. Gecer merak etme. O gonul daha kimleri sever...sadece zaman en iyi ilac...
Zor hem de çok zor ama ne olursa olsun vazgeçme gün gelir en doğru kararı verdiğini sen de anlarsın, 4 yıllık evliliğini bitirdim ama gel bir de bana sor ne kadar zor olduğunu , neler yaptım neler bu evlilik için ama değmezmiş, sadece eşimin yalanlar ini getiriyorum aklıma getirdikçe daha çok nefret ediyorum.Güçlü durmaya çalışıyorum . kalbim çok acısıda kararımdan vazgeçmeyrcrğim ama çok zormuş
Çok daraldıkca özelden yaz bana elimden geldiğince destek olmaya calısırım sana şuan aynı duyguları yasıyoruzGüçlü durmaya çalışıyorum . kalbim çok acısıda kararımdan vazgeçmeyrcrğim ama çok zormuş
Ben cocuklu bosananlardanim. 12 yillik evliligim bitti. Unutuluyor merak etme. Neler unutulmuyor ki...hayirlisini dile hep...Evet çocuğu olanlar bilr boşanıyor unutuyor bende unuturum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?