• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı biter mi

Zor hem de çok zor ama ne olursa olsun vazgeçme gün gelir en doğru kararı verdiğini sen de anlarsın, 4 yıllık evliliğini bitirdim ama gel bir de bana sor ne kadar zor olduğunu , neler yaptım neler bu evlilik için ama değmezmiş, sadece eşimin yalanlar ini getiriyorum aklıma getirdikçe daha çok nefret ediyorum.
Yeni mi ayrıldınız grçmiş olsun sizede. Bende aynen sizn gibi kötü özelliklrrini aklıma getirip doğrusu bu diye telkinlerde bulunuyorum kendime

Yeni mi ayrıldınız grçmiş olsun sizede. Bende aynen sizn gibi kötü özelliklrrini aklıma getirip doğrusu bu diye telkinlerde bulunuyorum kendime
Çok yeni kanser hastası babamla beni mahvetti zaten, bir basıma mücadele veriyorum sende yılma bıkma pes etme unutmaki hayat devam ediyor

Ben cocuklu bosananlardanim. 12 yillik evliligim bitti. Unutuluyor merak etme. Neler unutulmuyor ki...hayirlisini dile hep...
Çok yeni kanser hastası babamla beni mahvetti zaten, bir basıma mücadele veriyorum sende yılma bıkma pes etme unutmaki hayat devam ediyor
Ya çok grçmiş olsunn. Allah şifalar versin babanıza . en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşşallah

Her acı geçer.
İnsan annesinin kardeşinin hatt evladının ölüm acısını dahi unutuyorsa her acı geçer demektir

Ben 8 yıllık iliskimi bitirdim. 2 ay kadar oldu. Hala cok ama cok ozluyorum onu. Eskisi kadar cok ağlayıp üzülmüyorum tabi artık ama yine de unutamadm hic. Hep aklımda o var. Ama bizde ayrılan taraf oydu. Siz kendiniz istemissiniz ayrılmayı.

Ben de aynı bu soruyu sormak için konu açmayı düşünmüştüm. Merak ediyorum bu acı cidden tam anlamıyla ne zaman dinecek? Senin acın henüz çok taze ve uzun bir geçmişiniz var. Benim ilişkim o kadar uzun soluklu değildi ama ben sadece onunla evlilik düşünmüştüm ve terk eden o oldu. Büyük ihtimal aldattı da.. aylar oldu acısı dinmedi her şeye rağmen. Kolay ağlayan biri değildim şimdi ağlamadığım gün yok nerdeyse. Geçmiyor acım dinmiyor umarım burda yorum yapan arkadaşların dediği gibi bir gün gerçekten geçer umarım sen daha çabuk atlatırsın.

Sana şu kadarını anlatayım. Geçiyor o acı. O öfke, nefret, sevgi aşk adına ne dersen. Bitiyor bal gibi de. Kendimden örnek vereyim. 5 yıl boyunca kesip atamadigim kangrendi o kişi benim için. Cok agladim. Çok üzdü beni. Kalbimi kırdı parça pincik etti. Bir başıma birakip gitti. Kandırdı. Aldattı. Ve daha cook şey. Salaklık işte cahillik bitirememistim bir türlü. Aşk sanmıştım. Aşk neydi sahi ? :) En son bir başkasıyla nişanlandı tüm iletişimi kopardim sonra ne gördüm ne duydum. Aylar geçti üzerinden. Geçen iş dönüşü görmüş beni sebek gibi siritarak karşıma çıktı. Tek bir cümle ve delici bakışlar ile "Konuşmak istemiyorum cek git dedim" :D peki dedi gitti. Bir zamanlar o beni kovuyordu böyle hayatından. Neyse demem o ki bu kadar trajikomik bir vaka bile böyle sonuclandiysa sen içini rahat tut, zamana bırak..

Geceeeerrrr gecer... aliskanlik oluyo o yuzdende aci cekiyoruz cogu zaman.. eminim o sen kadar aci cekmiyodur.. cunku erkekler sonuc odaklidir..

İnsanlar 7 8 sene evli kalıyor boşaniyor çocuğu olanlarda var onlar bile atlatıyor sadece sevgililik acısı mi sizi bu kadar etkiliyor yapmayın Allah aşkınıza yolunuza bakın insanlar nelerle uğraşıyor unutursunuz merak etmeyin dünya onun etrafında dönmüyor

Nasıl geçeceği, ne kadar zamanda alışacağın tamamen senin dirayetinle alakalı bir durumdur.
Atlatmak için çaba verir, toparlanmak adına bir şeyler yaparsan 2-3 aya biraz için ferahlar.
Toplamda 1 senenin sonunda da anıların bile acıtmadığı, buz tuttuğu bir konuma geliyorsun.

Bu süreçte unutma ve hep hatırla,
İnsanlar çoluk çocukla boşanıyor,
İnsanlar eşlerini toprağa veriyor,
Bu dünyada ölüm var,
Ve insanlar ölüme alışıyor...

Ben 8 yıllık iliskimi bitirdim. 2 ay kadar oldu. Hala cok ama cok ozluyorum onu. Eskisi kadar cok ağlayıp üzülmüyorum tabi artık ama yine de unutamadm hic. Hep aklımda o var. Ama bizde ayrılan taraf oydu. Siz kendiniz istemissiniz ayrılmayı.
8 yıllık mı off sizinkide çok zormuş .ayrılmak isteyen taraf ben oldum ama sevmediğimden değil ki. Olmaması gerrkiyordu :KK43:

Nasıl geçeceği, ne kadar zamanda alışacağın tamamen senin dirayetinle alakalı bir durumdur.
Atlatmak için çaba verir, toparlanmak adına bir şeyler yaparsan 2-3 aya biraz için ferahlar.
Toplamda 1 senenin sonunda da anıların bile acıtmadığı, buz tuttuğu bir konuma geliyorsun.

Bu süreçte unutma ve hep hatırla,
İnsanlar çoluk çocukla boşanıyor,
İnsanlar eşlerini toprağa veriyor,
Bu dünyada ölüm var,
Ve insanlar ölüme alışıyor...
Evet çok doğru anneler bile çocuklarının yokluğuna alışıyorlar .benim acım onlarınkinin yanında hiç bişey .
Aklıma getirmemeye çalışıyorum .kpss yr hazırlanıyorum ona odaklanmaya çalışıyorum.çok kötü hissedinde neşeli müzik falan dinliyorum ama aklımdan çıkmıyor işte

Ben de aynı bu soruyu sormak için konu açmayı düşünmüştüm. Merak ediyorum bu acı cidden tam anlamıyla ne zaman dinecek? Senin acın henüz çok taze ve uzun bir geçmişiniz var. Benim ilişkim o kadar uzun soluklu değildi ama ben sadece onunla evlilik düşünmüştüm ve terk eden o oldu. Büyük ihtimal aldattı da.. aylar oldu acısı dinmedi her şeye rağmen. Kolay ağlayan biri değildim şimdi ağlamadığım gün yok nerdeyse. Geçmiyor acım dinmiyor umarım burda yorum yapan arkadaşların dediği gibi bir gün gerçekten geçer umarım sen daha çabuk atlatırsın.
Beni aldatsaydı şuan acı değil kin duyardım herhalde . boşverin neden üzülüyorsunuz sizi aldatan biri için .

Geceeeerrrr gecer... aliskanlik oluyo o yuzdende aci cekiyoruz cogu zaman.. eminim o sen kadar aci cekmiyodur.. cunku erkekler sonuc odaklidir..
Umatım dediğini gibi erkekler sonuç odaklıdır acı çekmiyordur . ayrılnayı ben istediğim için vicdan yapıyorum bide :(

Sana şu kadarını anlatayım. Geçiyor o acı. O öfke, nefret, sevgi aşk adına ne dersen. Bitiyor bal gibi de. Kendimden örnek vereyim. 5 yıl boyunca kesip atamadigim kangrendi o kişi benim için. Cok agladim. Çok üzdü beni. Kalbimi kırdı parça pincik etti. Bir başıma birakip gitti. Kandırdı. Aldattı. Ve daha cook şey. Salaklık işte cahillik bitirememistim bir türlü. Aşk sanmıştım. Aşk neydi sahi ? :) En son bir başkasıyla nişanlandı tüm iletişimi kopardim sonra ne gördüm ne duydum. Aylar geçti üzerinden. Geçen iş dönüşü görmüş beni sebek gibi siritarak karşıma çıktı. Tek bir cümle ve delici bakışlar ile "Konuşmak istemiyorum cek git dedim" :KK70: peki dedi gitti. Bir zamanlar o beni kovuyordu böyle hayatından. Neyse demem o ki bu kadar trajikomik bir vaka bile böyle sonuclandiysa sen içini rahat tut, zamana bırak..
Geçmiş olsun.Sizinki baya kötü şeyler yaşatmış sizee aldatmak kandırmak falan. Ya keşke benimkidr öylr şey yapsaydıda nefret ederdim daha çabuk ubuturdum üzülmrzdim diyorum :(

Aman.. onune daha iyisi cikar paralama bu kadar kendini. Hem erkekler kizlar gibi arkadaslarina anlatip aglayip durmuyorlar. Hic merak etme domuz gibi avini ariyordur simdi o

Aman.. onune daha iyisi cikar paralama bu kadar kendini. Hem erkekler kizlar gibi arkadaslarina anlatip aglayip durmuyorlar. Hic merak etme domuz gibi avini ariyordur simdi o
:KK48:inşlallah öyledir .kimsenin günahına girmek ahını almak istrmiyorum

evet uzun bi birlktelgn olmuş ama herşeyin hayrlısı olsun . ilk zamanlarda canın çok yanacak üzüleceksin fakat zamanla alışacaksın tabiii bu biraz zaman alıcak

Back
X