• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık acısı nasıl geçer yardım edin :(

Bak canim sakin uzulme burayada yaziyorum birak gitsin pisman olacak. Suan bi hevesin pesinde ama seninle on yildir kurdugu duzeni bulamiyacak ve pisman olup geri donecek. Donmesede kendi bilir onun ne kadar aciz biri olduguna herkes tanik olur. Yuva yikanin zaten yuvasi olmaz. Ben yerinde olsam onu kolay kolay bosamam. Bildigim kadariyla kadin aldatilinca yuklu miktarda tazminat alabiliyor. Onu bes parasiz borc harc icinde birakinca bakalim o kadin kocanin yaninda kalacakmi.

Konu sahibinin ilk yorumunda, eşi sanki dürüstmüş de öyle gelip anlatmış bir hava varsa da, sonraki yorumlarında, konu sahibinin , eşi ve kız arasındaki mesajlaşmaları yakalaması sonucu adamın baklayı ağzından çıkardığını anlıyoruz.
Bu durumda ben bu adama "vay dürüstmüş" demem .
Evet sevgili iken, evli iken insan başkasına aşık olabilir. Bunu anlarım. Acı çeke çeke de olsa anlarım.
Ama önemli olan erkek ve ya kadın fark etmez. Eğer evli iken, oldu da başkasına aşık olduğunu anladığında, emin olduğunda.
Diğer aşık olduğu kadın ile bir ilişki içine girmeden, eşiyle konuşmalı ve evliliğini sonlandırmalıdır. İşte böylesinin ardından bela okunmaz,mutsuz olsun,sürünsün denmez. Çünkü adam büyük bir erdemle dürüst davranmış olur.

Fakat bu adam resmen kaypaklık yapmış. Sürünsün bakalım. O aşık olduğunu sandığı hatun er geç dişlerini çıkartacaktır.
Ve eşiniz kapınızı gide gele aşındıracaktır "yanılmışım sevmediğimi anladım, sensiz günler geçmiyor" diye :31:

Lakin bu adamla artık olmaz. Gözü artık başkalarını görmeye başlamış. Boşanın konu sahibi. Dilerim en kısa ve en hayırlı zamanda yeni biriyle evlenip anne olursunuz.

Canım hiçç üzülme kimin yaptığı kimin yanına kalmış?
Bizim yakın bir tanıdık aile vardı kocası aynı sizin durumdaki gibi başkasına aşık oldum deyip kadını boşamıştı öbür kadınla bi süre birlikte oldular neden bilmiyorum evlenemediler ve sonra adam büyük pişmanlıklar yaşadı iflas etti iki yakası bir araya gelmedi maddi manevi bitti.. Kadınsa ikinci kez evlendi ve çok mutlu adam hala sürünüyor...
Bu ve bunun gibi çok örnekler var sen şimdi onca senenin emeğinin boşa gittiği hissiyle böyle düşünüyorsun ama inan bana senin göz yaşının ve onca senenin hesabını soracak bir ALLAH var

Sadece güçlü olmaya çalış sabret ve yoluna bak hayatı akışına bıraktığında herşeyin nasıl da rayına oturduğuna kendin bile şaşıracaksın zor biliyorum ama kendini kapatma güçlü ol ve ilahi adalete güven

merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliydim ve eşimden aşık olduğu başka bir kız yüzünden ayrılıyoruz bana duygularının bittiğiini artık sevmediğini söyledi ona kalsa hemen boşanırdık ama üzerime borçlar var ve onlar olmadan ayrılamayacağımı söyledim şimdi onların bitmesini bekliyorum ama evden gitti ve salak gibi ben onu hala çok seviyorum içimin acısı geçmiyor onsuz nasıl yaşıycam hiç bilmiyorum çok çaresizim ölmeyi bile düşünüyorum zaman zaman psikoloğada gidiyorum ama yok olmuyor onun artık başkasının elini tutucak olması başkasıyla mutlu olması beni içten içe sona sürüklüyor :(( benim yaşadıklarımı yaşayıp atlatanlar ne olur birşeyler söyleyin :(

Nasil seviyorsun ki boyle bir adami? Ben olsam zerre hissiyat beslemem boylesine, nefret bile etmem, aninda bosarim.

Cok aci:( senin karin var git baska kizla,kadinla eglenmeye bak bu insanlikmi ya..sizin ahinizi alarak o mutlumu olacagini saniyor hahhhh cok yaniliyor..uzulme arkadasim deymez boyle ad.lere.yol ver gitsin..Kadinin dusmani kadindir evet.Allah mutlu etmesin boyle kisiliksiz kadinlari.Yuva yikaninda yuvasi OLMAZ.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sevgili arkadaşlarım destekleriniz güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim acımı hafifletmeye çalıştığınız için yazdığınız her bir kelime için allah razı olsun allah büyük yanına kalmaz inşallah çok canım yanıyor tarifi olmayan bir acı düşmanım bile yaşamasın belki bir gün bende iyi olurum mutlu olurum :(

Back
X