Ayrılık acısı özlem...

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
57
298
Kızlar benim 5 aylık bi ilişkim vardı yaklaşık 2. ayından beri sevgilimin eski sevgilisi aynı zamanda da akrabası olan kız bana mesajlar atıp rahatsız etmeye başladı başlarda önemsemedim ama vakit ilerledikçe çok sorun oldu çünkü sevgilim hala onu unutamamış gibiydi.Kız başka şehirde yaşıyordu ama bir kez buraya geldiler o zaman sevgilim benden ayrılmak istedi.Ona kaptırmak istemedim falan ayrılmadık ama kızın bana dediğinie göre öpüşmüşler.O yanındayken bana hiç mesaj atmıyordu zaten sevgilim ben yine de hepsine katlandım ama o hala konuşuyordu o kızla ve yaşanan başka şeylerden dolayı artık dayanamadım ve ayrıldım.Şu an da konuşuyorlardır büyük ihtimal tüm günüm onları düşünmekle geçiyor.Sevgilimi de çok özledim ama onda hiç bir şey yok o kadar acıya katlandıktan sonra bu kadar umursanmamak çok acı veriyor. Her gün ağlıyorum artık ağlamak üzülmek istemiyorum...

Son düzenleme:
Canım benzer bir olay benimde başıma geldi .Erkek arkadaşımın eski sevgilisi benleyken her zaman onu arıyordu beni üzmemek için söylemedi başlarda .Sonra bir şekilde itiraf ettirdim hala arıyormuş görüşmek istiyormuş vs .Bunu öğrenince yıkıldım çok üzüldüm onu çok sevdim ama o hala eskisiyle konuşuyordu belkide görüşüyorlardı .Bende ilşkimi bitirdim yani çok zor bir durum hala üzülüyorum arada msnde falan görünce bana laf atıyor ben asla bir adım atmıyorum tabi o konuşuyor bende cevap yazıyorum ama tekrar başlamayı düşünmüyorum çok zor ama dayanmak lazım ,bizi sevseler eski sevgilileriyle konuşmazlar ne kadar ısrarcıda olsa karşı taraf bunu yapmazlar bence .

ayrılmak , bosanmak, kaybetmek hersey bızım ıcın...
sevgılın belkıde onu unutmak ıcın senınle konustu
lutfen bırazda kotu yanından bak ve unutmaya calıs

Canım benzer bir olay benimde başıma geldi .Erkek arkadaşımın eski sevgilisi benleyken her zaman onu arıyordu beni üzmemek için söylemedi başlarda .Sonra bir şekilde itiraf ettirdim hala arıyormuş görüşmek istiyormuş vs .Bunu öğrenince yıkıldım çok üzüldüm onu çok sevdim ama o hala eskisiyle konuşuyordu belkide görüşüyorlardı .Bende ilşkimi bitirdim yani çok zor bir durum hala üzülüyorum arada msnde falan görünce bana laf atıyor ben asla bir adım atmıyorum tabi o konuşuyor bende cevap yazıyorum ama tekrar başlamayı düşünmüyorum çok zor ama dayanmak lazım ,bizi sevseler eski sevgilileriyle konuşmazlar ne kadar ısrarcıda olsa karşı taraf bunu yapmazlar bence .

kesinlikle canım çok doğru davranıp ayrılmışssın.

karşındakine sevgilim diyebileceğin bir ilişki yaşamamışsın bence:44:

valla görüşmek istemeyen insan görüşmez demek ki eski olan eskimemiş
zorlamayın bence düşünmeyin de siz elinizden geleni yapmışsınız sorun karşınızdakinde

kesinlikle canım çok doğru davranıp ayrılmışssın.

evet canım bana sadık olmayan adamı ben ne yapayım gitsin ona o zaman başka erkek yok mu sanki adamlar kendilerini vazgçelilmez sanıyolar nerdense bu özgüven hala arada msnda görür konuşur nasılsın hayatın nasıl özelimi merak ediyor vatandaş bir daha konuşursam sanane diyeceğim direk başkasına gideni bırakıcaksın gitsin konu sahibi arkadaşım seni sevmeyeni değer vermeyene sende değer verme değersizleştir onu gözünde .

Back
X