Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kendi hatalarımdan dolayı onu kaybettim. Çok acı çekiyorum. Bana önerebileceğiniz dua veya başka bir şey var mı
Elleriniz açıyosun Allahım beni affet diyosun. Sonunda da amin. Bu kadar biliyom ben.Merhaba kendi hatalarımdan dolayı onu kaybettim. Çok acı çekiyorum. Bana önerebileceğiniz dua veya başka bir şey var mı
Ne oldu? Anlatırsan sana yardımcı olabiliriz belki. Düşündüğün kadar geri dönüşü olmayan bile şey olmayabilir. Ya da önüne bakman gerekiyordurMerhaba kendi hatalarımdan dolayı onu kaybettim. Çok acı çekiyorum. Bana önerebileceğiniz dua veya başka bir şey var mı
O ney kione piece'e başla
1000 küsür bölümlük anime. aşırı iyidir şiddetle tavsiye ederimO ney ki
Kafası almaz şimdi ayrılık acısı falan1000 küsür bölümlük anime. aşırı iyidir şiddetle tavsiye ederim
Akıllara gel,adamı istememiş baskıyla hadi bir deneyeyim demiş sonra adamı içiniz almamış bırakmışsınız,şimdi adam size köpek çekince gözünüze Brad Pitt gibi geldi değil mi??? Eee Atalarımız deve diken denklemini boşa kurmamışlar varmış bir bildikleri,siz en iyisi bu yoldan dönün,canınız sıkılır,çok üzerler sizi...Aylarca peşimden koştu hep istemediğimi söyledim en son istedim sonra yapamadım ayrıldım en son yine konuşmaya başladık başka bir şehre tayin istedim tayinim çıkmadı. Onsuz yapamıyor gibi oldum artık o istemiyor tayin girdikten sonra değişti biliyorum haklı ama çok acı çekiyorum
alır alır. ayrılık acısına birebirdirKafası almaz şimdi ayrılık acısı falan![]()
Nasıl yani anlamadımAkıllara gel,adamı istememiş baskıyla hadi bir deneyeyim demiş sonra adamı içiniz almamış bırakmışsınız,şimdi adam size köpek çekince gözünüze Brad Pitt gibi geldi değil mi??? Eee Atalarımız deve diken denklemini boşa kurmamışlar varmış bir bildikleri,siz en iyisi bu yoldan dönün,canınız sıkılır,çok üzerler sizi...